FBCANER1907 adlı üyeden alıntı
İşimden doalayı biraz geç gördüm kusura bakmayın.Motoru ordan alan arkadaşada bi kaç sorum olucak.Fakat önce arkadaşa yaşadığım şekilde cevap verim.
Motor 8 ay yapıkredi taksit ile 4150 tl ye geldi.
Fiyat olarak uygun olduğu için oradan aldım fakat fiyatınnın uygun olmasındaki sebeb tahminimce egoszun amblem bölümünde taşınırken çizilmesi.Bayıdeki arakadaş öle söledi.Ona razı olaraktan fazla gözü çarpmadığı için aldım.
Motoru iş yarime getirdiler.Teslim alırken imza atmadım ve öle motoru elime bırakıp gittiler.Daha sonra motoru çalıştırıp bi kaç tur attığımda farkettimki ön fren neredeyse tutmuyor gibiydi ve gaz kolu takılı kalıyordu.Üstüne üstlük depoyu fulledikten sonra eve dönerken ön lastiğin içindeki şamyel patladı.Bayiyi aradım.Kusurlarını Söyledim.Bahri Bey diye biri önce tamircide lastiği yaptır sonra buraya servise getir baktıralım dedi.Motorcuna havale ile masrafını ben yollicam dedi.Sıfır motoru neden motorcuya götürüp söktürceğimi söyledim.Başka şansımın olmadığını söyledi.Bende gelip buraya bırakabiliyorsunuz fakat daha 1 günlük motoru neden alıp götürüp yapıp vermiyorsunuz dedim.Araba tutup servise götürücekmişim eğer kullanıcı hatası çıkarsa ben ödicekmişim bana sunulan alternatifler buydu.He bide iade etmek istedğimi söylediğimde aldığım cevap edebiliyosan etti.Fabirakayı aradım,Müşteri hizmetlerini aradım yarım gün boyunca telefon ile konuşmam sonucu Bayideki Hasan Bey diye başka bir şahış ile en son konuşmamızda motoru gelip alıcaklarını kusurlarını tamir edip teslim ediceklerini söylediler.Bende niyetimin zaten motoru iade etmek değil böyle bi motora sahip olmak istedğimi söyledim.En başında sizden bekledğim haraketin bu olduğunu söyledim.Sonuç olarak dediklerini yaptılar fakat servisten dönüncede ne servis gördüğüne dair bi servis fişi gönderdiler nede elimde 2 yıl garantilidir diye bi belge var nede kullanma kılavızu var elimde istediğimde kargo ile göndericeklerini söylediler ama hala göndermediler 1 hafta oldu.
Benim yaşadıklarım bunlar.
Ordan alan arakadaşada şunu sormak istiyorum.Kullanma kılavuzunu verdilermi kardeş ve 2 yıl garantili diye bi yazılı belge varmı elinde ?