2000 km'dir bizde buradayıız
Dün elcik koruma baktım düzgün bişey yoktu, Elcikleri değiştirdim mavi çirkin oldu ama olsun yumuşak daha iyi kavraması.
2000 km'dir bizde buradayıız
Dün elcik koruma baktım düzgün bişey yoktu, Elcikleri değiştirdim mavi çirkin oldu ama olsun yumuşak daha iyi kavraması.
arkadaslar motoru yarmadan sadece piston gömlek ile maximum kaç cc ye yükseltebiliriz? yada bizim sasiye direkt olarak uyan alt motor varmı.geçmis sayfaları teker teker okudum ama parça net üzerinden alınacağı için uymama riski var.nedersiniz?komple alt motor mu yoksa piston gömlek mi?
Krank değişmeden, 67 pistonla 174cc max, cg motorlar direk uyar, 200cc yapmak için 63.5 kısa etek olmayan pistonla silindir kiti zongshen, ve 200cc zongshen krank gerekli, yeni krank bilyaları büyük olacağı için, orjinal krank bilyalarıyla değişmen yada yatağını genişlettirmen lazım,,krank balansör milinin de 200lük olanını ve krankı da balansörlü tip almalısın bu arada, bulabilsen 2. El 200cc zongshen cross balansörlü tip motor kısmı direk olur.komple motorunu parça parasına da alabilirsin çalıntı falansa dert olma ihtimali de var
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
işçiligi nekadarsa vereyim. motorumu 200-250cc modifiye edebilecek birisi var mı? hemen söküp kargolarım trabzondayım ciddiyim
Arkadaşlar boyum 1.75 binmek sıkıntı olurmu yardımcı olurmusunuz lütfen binmek sıkıntı deilse alıcam bu motoru
özelden yazdım sana
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------
https://www.facebook.com/XtremeMaxKu...type=3&theater
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
modifiye mi yoksa komple alt motor mu derken alt motor daha mantikli geldi.motostardan zongshen 200 cc alt motor siparisi verdim.1250 tl ye satin aldim ama sonradan balansorsuz oldugunu ve vites sisteminin döner sistemli oldugunu duyunca moralim alt ust oldu.hadi balansor sorun degilde o vites sistemi hic hosuma gitnedi.oysaki saticiya israrla sordum düz mu doner mi diye.alisana kadar cok sorun yasar miyim?
Buarada Cenkito yada tekrar tesekkur ederim ilgilendigi icin.
Onemli degil
ama ben seni doner sanzinan konusunda uyarmistim
Alisip alisamaman yada suresi sana bagli
hayirli olsun diyeyim.
Benim anlamadigim ornegin vites bosta iken 1.vitese koymak icin bir yukari mi atiyoruz.yoksa vitesler yukaridan asagi mi yukseliyor
Birde teknik olarak doner sanziman standart sanzimandan iyimidir kotu mudur.sonucta cok yaygin degil.eski teknoloji galiba
İyi ve tutulan bisey olsaydi sence sifir motor o fiyata olurmuydu
Mobilim ,
Google a yazarsan sirali ile doner sanziman hakkinda cok sey bulabilirsin
Ozaman Yarin kargonun iptalini isteyecegim.cunku kendisine israrla sordum duz sanzimanmi diye duz dedi
Benim gordugum kadariyla piyasadaki 1-2koylu cg haricinde o sanziman takili yok
benim arkadas ona alismisti
ama bana ters geldi
Cenkito abi çok saol buradaki insanların duasıyla cennetliksin inşallah abi çok yardımcı oluyosun Allah razı olsun
İstek attım kabul et 😉
Simdi aradim hala duz sanziman diyor.ayni motordan 2 gun once satmislar simdi musteriyi arayip sormus 1 asagi 2 3 4 yukari demis.firmayi tanimiyorum ins sakata gelmem.kargo gelsin bakalim ne olur
Forumda bu motoru kullanan arkadaslar varsa yorumlarini bekliyorum
iyi aksamlar hocam ..
bende bir mondial xtreme kullanıcısıyım sol amortisor den yag kaçırıyor motorum fakat amortisor keçesini nereden temin edecegimden şüpheliyim servis sadece bir yag kaçagı için amortisorun komple degişmesi gerektigini söylüyor bende bisikletimin bile keçesini bulabilirken motorumun fabrikası bunu üretmiyormus.. şikayetimi diile getirdim fakat yapacak gibi değiller, amortisorede 350 tl vermek istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba Arkadaşlar ,
Grubunuza Antalyadan katılıyorum.Xtreme max kullanıcısıyım,
Bayramda kaş olimpos kalkan fethiye turu yapmayı düşünüyorum.
Benim gibi düşünen bir kaç arkadaş bulabilirsem çok sevinirim.
Saygılar ,Sevgiler,
okhancevik@gmail.com
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)