Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Ağustos 2015, 12:41
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba nasılsınız keyifler yerindedir umarım. Birkaç ufak sorum var dün mağazaları gezdim elcik koruma için ama bana söyledikleri bizim max'lere hiçbiri olmuyormuş ancak gidonu değişirsem takılabiliyormuş bu doğru mu? Gidon süngeride almak istiyordum almadım ne yapsam. Birde ayna aldım değişicem ama elimde hiç alet yok hem aynaları değişirken kullanmak için hemde diğer parçaları açıp bakmak vidaları sıkmak için bir takım çantası yapayım diyorum içinde neler olmalı?
Hocam linke tıkla, en değerli sayfalardandır.
Link
Reklamlar
-
20 Ağustos 2015, 13:55
ilkadam adlı üyeden alıntı
Hocam linke tıkla, en değerli sayfalardandır.
Link
Teşekkür ederim elcik koruma konusunda bilginiz var mı acaba?
-
20 Ağustos 2015, 16:37
Teşekkür ederim elcik koruma konusunda bilginiz var mı acaba?
Elcik henüz taktıramadım. ancak size onu kim demişse pek inanamadım...
Hemen hemen bütün elcik tipleri cross motorlara uygun üretiliyor. alın birtanesini deneyin olup olmadığını.
Üstelik motorun üstündeki gidonun uçlarında elciği vidalamak için masif bile var. Sizin yeni alacağınız gidonda bu olmayabilir.
Ayrıca ayna için 14-15 anahtar işinizi görür. yalnız fazla sıktırmayın aynayı tutan dişli benim gibi elinizde kalır.
-
20 Ağustos 2015, 23:07
motora 2-3 gündür biniyorum en sinir oldugum kısım az bir sudan geçsem bile ön çamurluktan üstüme su geliyo, birde bugün akşam baya uğraştım çalıştırmak için öyle deneyip dururken çalıştı ya marş çalışıyo motor çalışmıyo
-
21 Ağustos 2015, 00:11
Arkadaşlar merhaba nasılsınız keyifler yerindedir umarım. Birkaç ufak sorum var dün mağazaları gezdim elcik koruma için ama bana söyledikleri bizim max'lere hiçbiri olmuyormuş ancak gidonu değişirsem takılabiliyormuş bu doğru mu? Gidon süngeride almak istiyordum almadım ne yapsam. Birde ayna aldım değişicem ama elimde hiç alet yok hem aynaları değişirken kullanmak için hemde diğer parçaları açıp bakmak vidaları sıkmak için bir takım çantası yapayım diyorum içinde neler olmalı?
22mm gidona uyan universal ler uyar
28mm fat bar için olanlar uydurulamayabilr
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
21 Ağustos 2015, 04:02
Önecelikle tüm X-treme Max kullanıcılarına kazasız belasız sürüşler. Sizlere bir sorum olacak, bu fotoğrafın aynısını kendim çekmek istedim motoru fotoğraftaki gibi dik konuma getirdiğimde arka amortisör civarlarında bir yerden bezin aktı sizce neden akmış olabilir.
-
21 Ağustos 2015, 10:20
Mehmet Turan adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/j2WEBr.jpg Önecelikle tüm X-treme Max kullanıcılarına kazasız belasız sürüşler. Sizlere bir sorum olacak, bu fotoğrafın aynısını kendim çekmek istedim motoru fotoğraftaki gibi dik konuma getirdiğimde arka amortisör civarlarında bir yerden bezin aktı sizce neden akmış olabilir.
karburatör tahliyesinden akar, motoru saga, yere yatırıncada akar
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
21 Ağustos 2015, 17:54
Merhabalar arkadaşlar
Uzun süredir konuyu takipteyim. Çok kararsızlık yaşadığım için daha bir motorda karar kılamadım ama en son x-treme max düşünüyorum. Sorum şu x-treme max ı süpermotoya dönüştürmek oldukça pahalı ve uğraştırıcı bunun yerine başka çinli bir motorda arkadaş direk hyosung gt250 jant lastiği takmış acaba bu motorda da mümkünmüdür böyle bi olay.
Kazasız sürüşler tekeriniz düz bassın
-
21 Ağustos 2015, 19:18
Varmi su ustteki mondial stikerini cikartan nasil duruyo? Cok saglam yapmislar yoksa coktan cikartmistimda, reklam istemiyorum motorunda model yazmasi yeterli
-
21 Ağustos 2015, 22:36
arkadaslar elimde olmayan sebeblerden dolayı benim uzun yol yolculuk planım iptal oldu, fikir sunan butun arkadaslara tesekkürler
-
22 Ağustos 2015, 17:22
Selam Dostlar, motorumu satıyorum. Düşünen olursa buyrun, foruma özel bir indirim de yaparım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-temiz-ve-bakimli-extreme-max-226793341/detay/
-
22 Ağustos 2015, 18:31
-
22 Ağustos 2015, 21:05
Beyler sizinde depo kapağından benzin sızdırıyomu? Çok koydum sanırım ama yinede sızdırmaması lazım diye düşünüyorum.
-
23 Ağustos 2015, 00:07
dogukaragoz adlı üyeden alıntı
Beyler sizinde depo kapağından benzin sızdırıyomu? Çok koydum sanırım ama yinede sızdırmaması lazım diye düşünüyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
23 Ağustos 2015, 21:07
cenkito adlı üyeden alıntı
arkadaslar elimde olmayan sebeblerden dolayý benim uzun yol yolculuk planým iptal oldu, fikir sunan butun arkadaslara tesekkürler
bende bandırma-antakya yapmayı duşunuyodum hatta dyodum senle ayni zamana denk getrip konyada ortak nokta dye dusunydm fıtıktan dolayı m ciddi bisey yoktr umarm
-
23 Ağustos 2015, 21:12
arkadaşlar suan arka lastiğim mitas 120-90-18 ve tamamen bitik durumda.yarın lastik almayı düsünüyorum.fakat en genis hangi ebatta lastik kullanabilirim.suan kullandığım 120-90-18 ile 120-100-18 arasındaki fark nedir?tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkürler...
aklımdaki lastikler
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...16445371/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...11995911/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...95716266/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...11879776/detay
-
24 Ağustos 2015, 07:42
uday.31 adlı üyeden alıntı
bende bandırma-antakya yapmayı duşunuyodum hatta dyodum senle ayni zamana denk getrip konyada ortak nokta dye dusunydm
fıtıktan dolayı m ciddi bisey yoktr umarm
cok sagol, onemli bişey değil ama o yol için yeteri kadar duzelmediğim kanısındaydı babam,
ailesel sorun ve engeller yuzunden yani.
by*cambaz adlı üyeden alıntı
120-90-18 ile 120-100-18 arasındaki fark nedir?
iz genişlikleri aynıdır 120-100-18 de yanak yuksekliği (janttan yere olan yukseklik) cok az daha fazladır
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
24 Ağustos 2015, 15:02
teşekkürler
motor elime ulaştı ilk izlenimlerim çok iyi motor kullanmak ayrı bir zevkmiş
motorum açık havadaydı ve üzerine yağmur yağdı bir sorun olur mu
birde aynaları hoşuma gitmedi ne alabilirim onun yerine arkayada taşıma çantası lazım
-
24 Ağustos 2015, 18:35
Gene yolda kaldim ya daha 20 tl benzin koyali 100km olmadi simdi motor gene calismiyo, mars var atesleme.var motor calismiyo bunu daha oncede yapiyodu benzin ulasmiyo diye tahmin ediyordum o da degil
-
24 Ağustos 2015, 19:28
velizrsln adlı üyeden alıntı
Gene yolda kaldim ya daha 20 tl benzin koyali 100km olmadi simdi motor gene calismiyo, mars var atesleme.var motor calismiyo bunu daha oncede yapiyodu benzin ulasmiyo diye tahmin ediyordum o da degil
motor ikinci el mi sıfır mı?
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)