Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Temmuz 2015, 12:59
Arkadaşlar az once max ı mağazada gormeye gittim şoyle baktım bi baya kaliteli bişey taş gibi sağlam duruyor gel gelelim satıcı bi otur dene deyince herşey tersine dondu 1.76 boy ile parmak uçlarım zor yere bastı daha sonra servisine gittim alçaltılıyor mu diye hocam o motor senin cussene gore değil vazgeç sen ondan dedi cross hayallerim başlamadan bitti maalesef
Reklamlar
-
02 Temmuz 2015, 13:20
arkadaşım kim demişse yalnış ön amortisörler biraz daha aşağıya çekilebiliyor ve ayrı ca bende 1.70 boyundayım rahat kullanıyorum.sıkıntı yok geçmiş formlarıda incelersen alçaltma konusu mevcut. croos başkadır.
-
02 Temmuz 2015, 13:38
Alçaltılıyor mu sorusuna hayır dedi servis çok yapılı biri değilim işte 70 kilo 1.76 boy heralde bişeye benzetemedi beni ama bn motorda kendimi rahat hissedemedim topuğumla beraber yere basmam lazım diyelim ki beş cm alçalttık yine de tam basamıyacağım ayağımı cidden yuksek motor
-
02 Temmuz 2015, 13:40
-
02 Temmuz 2015, 14:05
Rotayı vulture ye çevirdim şimdilik cbf alamazsam vulture alacak gibiyim
-
02 Temmuz 2015, 15:05
İlan hakkında ki düşüncelerinizi alabilir miyim ? Bu konuda pek bilgili değilimde.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-nakit-ihtiyacindan-satililik-dag-canavari-218857088/detay/
-
02 Temmuz 2015, 15:08
iş okul derken sürekli takip edemiyorum kaçmış gözümden :D
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof ta nesi?
-
02 Temmuz 2015, 15:15
Mardin İl Temsilcisi
-
02 Temmuz 2015, 21:58
Selam
Motorun yağ ölçümü nasıl yapılıyor?
Karterin camına bakıyorum boş dik konumda yine bos..
-
04 Temmuz 2015, 11:15
S.a. arkadaşlar motorum sıcakken de soğukken de jiklesiz çalışmıyor. Sorun neden olabilir?
-
04 Temmuz 2015, 20:08
Merhaba arkadaşlar,
İlk motorumu almak üzere araştırmalar yapıyorum. X-treme max en sıcak baktığım motor. Fakat bazı motosiklet kullanıcıları bana alternatifler sunuyorlar. Mondiali sıfır almayı planlıyorum. 4.300 TL civarı fiyatı var. Alternatifler ise şu şekilde; Lifan'ın 200lük crossunu sıfır alabilirim, bir tanıdığım RKS'nin 200 lük crossuna sahip F650GS alacağı için satmayı planlıyor 10.000 km yol yapmış bir RKS olarak 4.500 TL fiyat belirlemiş tanıdığım olduğu için ödemeyi taksit şeklinde yapabilirim. Taksitli olması için uğraşıyorum o yüzden seçeneklerim biraz dar. Siz ne dersiniz arkadaşlar Mondial diğer Çin mallarından bir adım öne çıkmaya başladı ve bunca sayfa yorumu okuduktan sonra sağlam gibi duruyor. Yedek parça ağı, ikinci el piyasası nispeten daha güçlü. Bu sebeplerden ötürü Mondial diyorum ama bana Lifanı ve RKS'yi öneren insanlar Mondial'den uzak dur diyorlar. Sizler ne dersiniz hangi sebeplerden ötürü Mondial alayım veya almayayım.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
05 Temmuz 2015, 10:07
porsche911tt adlı üyeden alıntı
Rks ramzeyin aynısı Xtreme maxtan daha iyi, motoru ve şasesi crossa daha uygun
Peki 10.000 km yapmış bi ramzey ile sıfır bir x-treme max aşağı yukarı aynı fiyatayken hangi tercih daha rasyonel olur??
-
05 Temmuz 2015, 12:05
ilkadam adlı üyeden alıntı
Selam
Motorun yağ ölçümü nasıl yapılıyor?
Karterin camına bakıyorum boş dik konumda yine bos..
Motoru calistir isinsin, durdur 10 dk dinlensin
Cam tarafina az yatir sonra duzelt
Genelde yeni motorlara yagi az koyuyo
s.r.fsizler
Rodaj suresinde 500-600km de 1-2 defa yagi degis, kaliteli yag olmayan mineral castrol actevo 20-40 kullan,su an yag ilavesinide ayni yag ile yap ,yan camdan gozukecek kadar.
Daha sonralari sentetik kaliteli yag kullanirsin
...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
fafarslan adlı üyeden alıntı
S.a. arkadaşlar motorum sıcakken de soğukken de jiklesiz çalışmıyor. Sorun neden olabilir?
Normal degil,
Bujiyi kontrol ettir
bide karburator ayarina baktir
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
porsche911tt adlı üyeden alıntı
Rks ramzeyin aynısı Xtreme maxtan daha iyi, motoru ve şasesi crossa daha uygun
Ramzeyi bilmem ama RKS nin suspansiyonlar cok yumusak araziye ugun degil
Arti sanzimanda genelde
rks 1.vites dislisini kiriyor
ramzey de 3.vites dislsini kiriyor
-
05 Temmuz 2015, 12:38
fafarslan adlı üyeden alıntı
Xtreme max ı ilk aldığımda motor sıcakken bile jikle açmadan çalışmıyordu. 250-350 km civarına geldiğimde sıcakken jikle açmadan çalışmaya başladı.
-
05 Temmuz 2015, 12:43
Ikisini de deneme şansın varsa bin hangisi hoşuna giderse onu al derim.benim görüşüm sıfır olarak baz alırsak rks daha iyi 2. El olunca sana kalmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Siboplar sıkı ise soğukken stop eder, ama daha önce karbüratör hava ayarını yaptırmayı, hava filtresini kontrol, ettirmeyi bi dene
-
06 Temmuz 2015, 13:17
Bu motoru severek aldım gün geçtikçe seviyorum.
Çakıl çukur kasis ne kadar bozuk yol varsa ordayım
Birde patırdıyor sese bak
-
07 Temmuz 2015, 02:57
merhabalar arkadaşlar bir hafta kadar önce motoru mondial bayisinden sıfır olarak aldım ilk adımları attık ufaktan gezmeye başladık herşey on numara motor çok güzel fakat sabah çalıştırmaya gittiğimde motoru bir türlü açamıyorum marş basıyorum marş vuruyor ama tık yok motor çalışmıyor dün olayı abarttık motoru vurdurtmak zorunda kaldım sebebi ne olabilir acaba bilginiz var ise paylaşırsanız çok sevinirim..
-
07 Temmuz 2015, 08:59
kerkenezz adlı üyeden alıntı
merhabalar arkadaşlar bir hafta kadar önce motoru mondial bayisinden sıfır olarak aldım ilk adımları attık ufaktan gezmeye başladık
herşey on numara motor çok güzel fakat sabah çalıştırmaya gittiğimde motoru bir türlü açamıyorum marş basıyorum marş vuruyor ama tık yok motor çalışmıyor dün olayı abarttık motoru vurdurtmak zorunda kaldım
sebebi ne olabilir acaba bilginiz var ise paylaşırsanız çok sevinirim..
buji , kırmızı stop düğmesini ve yan ayak musirini kontrol edin,
bunlarda sorun varsa calısmayı engeller
-
07 Temmuz 2015, 15:15
-
07 Temmuz 2015, 18:29
Merhabalar herkese iyi günler iyi paylaşımlar kask konusunda sizlerinde fikrinizi almak istedim
http://www.kaskcim.com/shiro-off-road-helmet-mx-310-army
http://www.motosikletaksesuarlari.com/LS2-Magnum-Camli-Kros-Kask-Grafik-Desenli_7478.html
Bütçem bu fiyatlarda, daha iyi daha bi güzel kask varsa onlarıda değerlendirebilirim teşekkürler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)