bu aralar yine xtreme max için düşünüp duruyorum ikizimin msx125 ini sürmekten kendi motoruma hala alamadım :(( 5-6 defa mondiale gidip baktım tam alıcam diyorum boyum ermiyo arkadas bu nasıl bi sanssızlık alsam artcılı suremem diye korkuyorum maddiyat açısından da ya drift ki commuter sevemedim youtubede mondial drift yazınca cıkan videolardan dolayı iyice soğudum driftten ya da xtreme maxı alıcam her gidişimde bayiye soruyorum bunun boyunu kısaltılıyomus diye adam yok öyle bişey diyo hos gerçi bizim motorlarımız tamamen türk malı çin falan değil dedi gezi videoları,yazıları artınca bayramda yaklasıyo tek motor sıkıntı oluyo ikinci motor sart :) fakat tek sorunum boy hakimiyetini kuramadığım motor isterse 50 cc olsun benim gözümde tehlikelidir bi 5-6 defa daha gidip bakıyım ben :) supermotosuna belki hakimiyetim kolay olur ama sm satısıda yokki aletin
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
içimi döktüm diyiceklerimi unuttum bu motoru alsam kısa boylular için belli taktikler var diyolar yavaslayınca ayaklık aç hızını ayarla ısıklarda durmamaya çalıs bide ısıklarda kaldırımdan geç diyeni duydum ben :)bu mondial bayilerinden bu motoru deneticek bayii biliyomusunuz istanbul avrupa yakasında