Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Haziran 2015, 20:10
işi bilen biri istediğin sekilde sesi ayarlayabilir.
acıp-kısabilir.
ben yaklasık 3 senedir bu sekilde kullanıyorum.
önce daha acıktı , kafam kaldırmamaya baslayınca sesi azalttım
yuksek devirde gaz kapatınca da patlatma da yapıyor
sabah sabah mahalleyi ayaga kaldırmamak için video da dip gaz yapmadım
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Reklamlar
-
07 Haziran 2015, 23:22
Gevşeyen civataların altına yaylı rondela atın bi daha gevşemez, ama uzunluğu nasıl ona göre bakın pulu atınca kavramayacaksa ince pul atın, pul olmayan civatalar çabuk gevşer
-
08 Haziran 2015, 00:08
by*cambaz adlı üyeden alıntı
arkadaslar normalde sabah motoru ısıtmadan yola çıkmam.bu sabah 6.00 da ise gitmek için max ı çalıştırdım fakat ise geç kaldığım için ısıtmadan yola çıkmam gerekiyordu.gaz açmadan yolda ısıtırım dedim.herneyse evden çıktım 3.vites gaz açmadan devam ediyorum birden küt diye bir ses geldi ve arka teker kitlendi pat küt seslerle durdum.arka jant göbeğindeki zincir dislisini tutan segmanın yuvası komple halka şeklinde kırılmış.segmanla yuva yerinden kopunca zincir disliside yerinden çıktı arka jantı kitlemiş.disliyi yerine takıp motosikleti elimde eve bıraktım.
kısacası verilmiş sadakam varmış.aynı olay yüksek hızlarda veya yokus asağı basıma gelse sonuç çok kötü olabilirdi.kırılan kısmın resmini eve gelince paylasacağım.sizde dikkatli olun.basınızı ağrıttım kendinize iyi bakın
buarada servis arka jant göbeğine 78tl dedi.1 haftaya gelirmiş.telleri söküp dizdirmenin maliyeti nedir?baska bir jant göbeği uyar mı?
bahsettiğim olayın motoru ısıtma ile alakası yoktur.motoru ısıtarak yola çıksaydım hızlı gideceğimden dolayı arka tekerlek kitlendiğinde sonuç çok kötü olacaktı demek istedim.
-
08 Haziran 2015, 00:23
bahsettiğim olayın motoru ısıtma ile alakası yoktur.motoru ısıtarak yola çıksaydım hızlı gideceğimden dolayı arka tekerlek kitlendiğinde sonuç çok kötü olacaktı demek istedim.
cok buyuk gecmis olsun
halen ilgili resimleri bekliyoruz
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
09 Haziran 2015, 23:06
sesi nasıl kısıoz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
Cross umu 2850 e satıyorum. 2012 - 5300 km sorunsuz. Ufak çiziği var grenajda oda 20-30 lira civarı. Muanesi 2015 sonuna kadar. Bursa ve çevresi
-
09 Haziran 2015, 23:30
arkadaslar normalde sabah motoru ısıtmadan yola çıkmam.bu sabah 6.00 da ise gitmek için max ı çalıştırdım fakat ise geç kaldığım için ısıtmadan yola çıkmam gerekiyordu.gaz açmadan yolda ısıtırım dedim.herneyse evden çıktım 3.vites gaz açmadan devam ediyorum birden küt diye bir ses geldi ve arka teker kitlendi pat küt seslerle durdum.arka jant göbeğindeki zincir dislisini tutan segmanın yuvası komple halka şeklinde kırılmış.segmanla yuva yerinden kopunca zincir disliside yerinden çıktı arka jantı kitlemiş.disliyi yerine takıp motosikleti elimde eve bıraktım.
kısacası verilmiş sadakam varmış.aynı olay yüksek hızlarda veya yokus asağı basıma gelse sonuç çok kötü olabilirdi.kırılan kısmın resmini eve gelince paylasacağım.sizde dikkatli olun.basınızı ağrıttım kendinize iyi bakın
buarada servis arka jant göbeğine 78tl dedi.1 haftaya gelirmiş.telleri söküp dizdirmenin maliyeti nedir?baska bir jant göbeği uyar mı?
geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
-
10 Haziran 2015, 14:40
aranıza yeni katıldım motorsikleti bu siteye göre aldım diyebilirim ama motorsiklet sürmeye arkadaşlarımın emanet motorlarıyla başladım bu motora bu kadar çabuk alışabileceğimi düşünmüyordum ama rahat oldu her motor kullanıcısı gibi bende satıcısı ve servisinden şikayetçiyim adamlar bütün arızaları iptal ederek çözüyorlar. mesela ayaklık stop mandalı motorun teklemesine yol açıyordu iptal ettiler.motor daha 530 kmde
-
11 Haziran 2015, 22:27
bugün ön tekerlek rulmanlarını değiştirdim, numarası 6201 .plastik kapaklı tavsiye olunur sac kapaklı da pas riski var bilginiz olsun .arka da 6302 .skf fag ors ve bi kaç japon markası daha var .ors aldım ne de olsa türk malı ,paramız içerde kalsın .(ors:orta doğu rulman sanayi)...
-
12 Haziran 2015, 11:40
Kayseriden Herkeze Selam kazasız belasız sürüşler sizin de tavsiyeleriniz ile bende xtreme max aldım 1 nisandan beri kullanıyorum
-
13 Haziran 2015, 08:39
ibocan600f adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
kazasız belasız güle güle kullanmak nasip olsun.
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
13 Haziran 2015, 22:33
Allah razi olsun hocam amin cümlemize
-
13 Haziran 2015, 23:54
Merhaba. Bu motor artçılı kullanıma uygun mudur acaba? Doğa gezilerinde kullanmayı düşünüyorum.
-
14 Haziran 2015, 11:13
tamayaytam adlı üyeden alıntı
Merhaba. Bu motor artçılı kullanıma uygun mudur acaba? Doğa gezilerinde kullanmayı düşünüyorum.
Uygun, artci koforu bence cogu cinli commuterden rahat.
@By*cambaz
musait olunca su arka gobekde kirilan sekmanin resimlerini atarmisin baya merak etmisdim nasil ve nereden oldugunu
unutmazsan sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------
burak.findik adlı üyeden alıntı
Cenkitooooo yaaappmaaaaa 😃 cc buyutmek için su mu verdinde buyudu motor 😃..youtubedeki uçmalar vs ler 😉 takipteyin seni bana deme bari 😃
evet ben cc buyuttum ancak bunu arıza verdiği yada orjınalinin kalitesiz oldugu için vs yapmadım
madem beni takip ediyormussun bilirsin,
daha sıfır motor 3-4 aylıkken 500 km civarında iken ben bu işe girdim, sebebide motor gücünü yetersiz görmemdi
çinli parcalarıyla bir defa yaptım ve halende aynı sekilde kullanıyorum.
birdaha değiştiğim parcası olmadı (sarf malzemesi hariç)
zaten yazılarımda çinlileri övmem, fiyatlarına göre iyi motor olduklarını belirtirim
(3-5 bine sıfır motor alıp bir japon-alman-italyan kalitesi ve gücü beklemek hayal kırıklıgı getirir zaten )
max içinde kasasına göre motorunun zayıf oldugunu her yerde yazdım,
onun haricinde parcaları iyi dedim.
senin km redüktörü arıza olayıda muhtemelen montajda ön lastiği takma sırasında yada sonrasında düzgün yaglanıp takılmadıgı için
oluyordur.
bu arada her ne kadar max ımı cok sevsemde mondi servislerindende bir o kadar gıcık kaptıgımı da belirteyim
NOT: TR de servis olayı çinlidede aynı ötekilerde de
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
merak edenler için max ın orjınal zinciri 428H 65 bakla
herhalde 130 link diye anılıyor
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
14 Haziran 2015, 13:44
bununla şimdiki motorumu takas edicem daha güçsüz bir motora geçmek nasıl olcak bakalım
-
15 Haziran 2015, 11:23
Mardin İl Temsilcisi
Ben pulsar istiyorum ya :D Yokmu motorumu alıcak kimse satayım :D
-
15 Haziran 2015, 14:21
İzmir İl Temsilcisi
İzmirli xtrema'cı arkadaşları bekleriz. Her hafta araziye çıkıyoruz
-
15 Haziran 2015, 15:46
Yaş 14, boy 1.80 oldu. Oğlum Aslan Kral yeni motoru X-Treme Max ile ustalık yolunda hızla ilerliyor abileri
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
15 Haziran 2015, 15:58
Atilla Ağabey, maaşallah diyelim. Allah nazardan saklasın. kazasız, belasız..
-
15 Haziran 2015, 18:33
Bugün yeni aldığım egzozun montajını yaptırdım. Tok ve güzel bir sesi var. Markası ne diye soranlara bir cevabım yok zira egzozun bir markası da yok
-
15 Haziran 2015, 21:02
arkadaslar arka jant göbeğinde kırılan parça bu.zincir dişlisini tutan segman yatağı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)