115kmh hızı ben zaten rahat yapıyorum... maxın karteri taşlatıp genişletirsen bizimkinden daha büyük silindir, piston ve krank takabilirsin ozaman motor 250 veya 300cc olabilir ve arka dişliyi 50 den atıyorum 30 veya 40 dişliye düşürürsen işte ozaman sanırım 140 160 kmh hızları bulabilirsin
ama neyapacan okadar hızı... bu motor bikere cross 110 yapması bile çok aslında, allah korusun 100-120km ile bile kaza yaptığını düşünürsek kurtulman biraz zor... 160 kazasını düşünmek bile istemem... eğer hız arıyorsan yere biraz daha yakın 250cc üstü ve ağır motor alman gerek, öyle olsa bile bizim türkiyenin yolları malum her 3 km de bir delik, sizin oraları bilemem ama bizim buralar pek düzenli değil... şahsen bende biraz daha güçlü yamaha kawasaki ktm gibi bir makine arıyordum ama yedek parça fiyatını ve arazide 60-70kg fazla ağırlığı hesaba katınca... istediğim gibi arazide oyanatamam vurup kıramam onun için maxla devam etmeye karar verdim :cat:
bu arada dün yamaha xt 670 sürdüm.... manyak bişey ya :queen: şehir içinde gaza basmaya korkuyorsun.. bastığın anda önü kaldırıyor... :mrgreen: