porsche911tt adlı üyeden alıntı
Amortisör yamulmadığı sürece değiştirmeye gerek yoktur keçesi değişir, yamukluk varmı ya da aşınma kontrol edin parlak kısma bakacaksın,içinde yağ vardır sökülürse içindeki yağ kaç ml ise o kadar tekrar aynı cins konmalıdır fazla olursa sert olur, az olursa yumuşar, tamninim 100ml falandır, 2;motor titremesi aşırı değilse, zaten herkeste var, eğer aşırı ise ustaya git de diyemiyorum hırsızdan farksız usta bozuntuları yüzünden, burdan yardım etmeye çalışırız, benim düşüncem bir motor kullanıcısı en azından motorun çalışma prensiplerini bilmeli ki haydutlara parasını kaptırmasın, 1970lerde projesi hayata geçmiş bir motor bloğunu anlamak 2015 te zor değildir, video kanallarında zaten yeterince ameliyat var izleyelim öğrenelim, bilinçli sürelim keyf alalım, bir çok usta bu forumdakilerden daha zeki değil.gelelim gitmeme sorununa iyi gitmesi için önce benzin iyi yanmalı, 1. hava filtresi temizmi, 2. karbüratör ayarları iyi mi 3. Motorun sübap ayarları tam mı 4.motorun piston sekman durumu nasıl eğer kaçırma varsa napsan gitmez, yağ yakar egzosttan duman beyaz duman atar, bunlarda sorun yoksa mecburen benzine yükleneceğiz, bunun için karbüratör memesi çok az genişletilip tekrar hava ayarı yapılarak daha çok yakıp daha çok gidebiliriz,ama 90 cross motor için yeterli, stop etme olayı çinlilerin yaşam tarzı, biraz yüksek rölanti, karbüratör hava ayarı yada sübap ayarından kaynaklanıyor, ayaranmalı