Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Mart 2015, 01:13
Mardin İl Temsilcisi
Volteria rahat ol benim motorda jiklesiz çalışmıyor. İyi yanı acemi biri çalmaya kalksa çalıştıramaz ite kaka ancak :D
Reklamlar
-
26 Mart 2015, 02:09
Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler. Sizlere bir sorum olacak zincir yağı, sıvı gres mi olmalı yoksa motosikletler için üretilen uygun fiyattaki zincir yağı mı? Sıvı gres kullandım zinciri iyi yağladı ama 2-3 kere yağmurda yada yerler çok ıslakken sürdüğümde yağdan eser kalmadı. Serviste bakıma götürdüğümde de motosiklet için üretilen şeffaf renkli zincir yağı sıktılar aradan uzun zaman geçmesine rağmen zincire baktığımda hala sıktıkları yağ duruyor ama yağdan ziyade yapıştırıcı gibi hissetiriyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim.
-
26 Mart 2015, 02:15
herkese kazasiz surusler. bugün itibariyle xtreme max imi alip araniza katildim sonunda scooter ile 3000 kmden sonra ikinci motorum olarak aldım
-
26 Mart 2015, 09:03
alpknkc adlı üyeden alıntı
herkese kazasiz surusler. bugün itibariyle xtreme max imi alip araniza katildim sonunda scooter ile 3000 kmden sonra ikinci motorum olarak aldım
Güle güle kullan. Allah kazasız belasız güle gülle kullanmayı nasip etsin. Hayırlı olsun
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
26 Mart 2015, 12:19
porsche911tt adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sahibindene salcano 200 cross yazınca çıkan 56t arka dişli maxa uyarmı, göbeğe uyar mı daha doğrusu, ön dişli küçült demeyin meraktan soruyorum.satıcı da cevap vermedi merak ettim
Kendi yazıma cevap vereyim satıcı uyuyor diyor bilginiz olsun alıp takarsam foto atarım zincir gergi iptal olabilir belki
-
26 Mart 2015, 12:24
Mardin İl Temsilcisi
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
26 Mart 2015, 16:37
-
26 Mart 2015, 17:27
-
26 Mart 2015, 17:39
hahaha :D iyi de bizde çalıştıramıyoruz okula giriyorum havalı havalı stop ediyorum sonra ders bitimi tekrar biniyorum tırt :D artık alıştım hiç denemeden direk jikle :D
-
26 Mart 2015, 18:21
bana bir jikle hangi konumda açık onu söyleyebilirmi ?
bugün daha yeni aldım ama çalıştırırken sıkıntı yaşıyorum
-
26 Mart 2015, 18:32
Brock07 adlı üyeden alıntı
bana bir jikle hangi konumda açık onu söyleyebilirmi ?
bugün daha yeni aldım ama çalıştırırken sıkıntı yaşıyorum
mandal en altta kapalı,
mandal en üstte iken tam acık,
mandal orta normal acık
önceki sayfalarda resimli olarak acıklamıstım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
Mehmet Turan adlı üyeden alıntı
Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler. Sizlere bir sorum olacak zincir yağı, sıvı gres mi olmalı yoksa motosikletler için üretilen uygun fiyattaki zincir yağı mı? Sıvı gres kullandım zinciri iyi yağladı ama 2-3 kere yağmurda yada yerler çok ıslakken sürdüğümde yağdan eser kalmadı. Serviste bakıma götürdüğümde de motosiklet için üretilen şeffaf renkli zincir yağı sıktılar aradan uzun zaman geçmesine rağmen zincire baktığımda hala sıktıkları yağ duruyor ama yağdan ziyade yapıştırıcı gibi hissetiriyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim.
ben 90 numara sanzıman yagı kullanıyorum,
cok sürersem diske bile sıcrıyor
ancak uzun ömürlü ben memnunum, en azından bence
-
26 Mart 2015, 18:38
arkadaşlar tekrar selam...
xtreme max lar için bana internet üzerinden alabileceğim AYNA önerebilirmisiniz ?
orjinal aynalar yüzünden bigün gebericem :/
bide bunlara uygun manet almak istiyorum her manet oluyormu ? + olarak çanta taktırmak istiyorum arkaya onun hakkında fikir verebilecek olan ?
çok sordum şimdilik bukadar nacizane yorumlar öneriler ve linklerinizi bekliyorum
-
26 Mart 2015, 19:21
cenkito adlı üyeden alıntı
mandal en altta kapalı,
mandal en üstte iken tam acık,
mandal orta normal acık
önceki sayfalarda resimli olarak acıklamıstım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
ben 90 numara sanzıman yagı kullanıyorum,
cok sürersem diske bile sıcrıyor
ancak uzun ömürlü ben memnunum, en azından bence
mandalı en üste alıyorum stop ediyor
orta konumda olunca çalışıyor
en alt konumda gene çalışıyor,
mesela orta konumda dursa sıkıntı yaratır mı ?
-
26 Mart 2015, 19:31
mandal en ustte iken sadece gaz verirken calısır, gazı bırakınca stop eder, normaldir
(eski sayfalarda resimlerle anlatımımı bulursan herseyi acıklamıstım)
orta konumda yuksek devir ceviremez , yakıtı cig atar, motor fazla ısınır
yola cıkarken en alta alıp devam etmek bence en iyisi
-
26 Mart 2015, 19:32
mandal en ustte iken sadece gaz verirken calısır, gazı bırakınca stop eder, normaldir
(eski sayfalarda resimlerle anlatımımı bulursan herseyi acıklamıstım)
orta konumda yuksek devir ceviremez , yakıtı cig atar, motor fazla ısınır
yola cıkarken en alta alıp devam etmek bence en iyisi
işte o sayfayı bir bulabilsem 6000 kusur mesaj olmuş,bak bak bulamıyorum
-
26 Mart 2015, 19:32
Motor ısınınca en alta almak gerek, ortada kullanımda güç düşer daha çok gaz vermek zorunda kalırsın ozamanda motor ısınır
-
26 Mart 2015, 19:37
Brock07 adlı üyeden alıntı
işte o sayfayı bir bulabilsem 6000 kusur mesaj olmuş,bak bak bulamıyorum
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3334420
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
26 Mart 2015, 20:24
Rolantide cok yuksek devirli calisiyor jikle kapali olduğu halde ara gaz çektiğim an devirli calismaya basliyor rolantide bu normal mi yoksa gaz telimi takili kalıyor
-
26 Mart 2015, 20:37
jıkle max da gaz acmaz, gaza mudahele etmez,
muhtemelen kol yada tel takılı kalıyor olabilir, yaglamak iyi olur
-
26 Mart 2015, 22:35
jıkle max da gaz acmaz, gaza mudahele etmez,
muhtemelen kol yada tel takılı kalıyor olabilir, yaglamak iyi olur
Plaka takilirken baktiracam ona bide arka fren kitledi bugun durduk yere üstündeki civatayi gevsetince saldi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)