@drumstar, ben 20 lira ile 110-120 km yol gidiyorum. Ortalama 17-18 kuruş yakıyor. Hiç normal depo'ya almadım. Hep yedekte kullandım. O yüzden iyice ölçtüm. Yani hep bitince gidip alıyorum. Bu civarda benzinlik çok. En fazla 500 metre itiyorum motoru. Yani iyice tespit ettim. Bu arada yaptığım testler sonucu anladım ki :) bu motor bassanda basmasan'da aynı yakıyor. Ama şöyle bir olay var. Basmadığın zamanda yaktığını bastığında'da aynı şekilde yakıyor dersek bu motorun iyi bir özelliği gibi gözükür. Ama olay şu: bu motor bastığın zamanda yaktığını basmasanda aynı şekilde yakıyor yani arada fark yok. Buda bence eksi bir yanıdır motorun. Diğer motorlarımda basmadigim zaman bayağı daha fazla yol gidiyordum. Şahsi tespitim'dir herkeste aynı olmayabilir. Ama dediğim gibi benzin tamamen bitene kadar kullandığım için tespitime güveniyorum :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:15 ----------
@tolga, o şekil bir kask takarsan bence dışardan hiç hoş gozukmez. Ne bileyim böyle fazla apaci gibi gözükür. Yakışmaz bence. Biraz fazla abartı olur. Motorcu'nun duruşunu bozar bence.