Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Mart 2015, 20:11
dalangıç adlı üyeden alıntı
İlandaki fotoğraflardan anladığım kadarıyla 2014 de yenilenen çamurluk değil, ben mayısta yeni seriden aldım çamurluk daha büyük, far ayar yuvaları var vs sanırım bu eski seriden adam satamamış şimdide elinden çıkarmak için kampanya diyor sanırım şuan ki seri güncel seri ben 3500 peşin almıştım, kötü değil yalnız yanlış anlaşılma olmasın sadece eski seriden motor şu bu aynı yani he nedir 2013 model belki trafik çıkışı 2015 olacak durum bu bence
evet söylediğin mantıklı abi 600 lira az fark değil benim için acaba dediğin gibi 2013 model ise almaya değer mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
İlandaki fotoğraflardan anladığım kadarıyla 2014 de yenilenen çamurluk değil, ben mayısta yeni seriden aldım çamurluk daha büyük, far ayar yuvaları var vs sanırım bu eski seriden adam satamamış şimdide elinden çıkarmak için kampanya diyor sanırım şuan ki seri güncel seri ben 3500 peşin almıştım, kötü değil yalnız yanlış anlaşılma olmasın sadece eski seriden motor şu bu aynı yani he nedir 2013 model belki trafik çıkışı 2015 olacak durum bu bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
zaten İlanda 2014 diyor, yeni seri mayıs ayında çıktı, işte Ozaman 3700 satılmayan motor zam şu bu gelince günümüze çok çok özel kampanya olarak geri dönüyormuş he deseydi 2015 model fiyat bu eyvallah
sağolasın abi. ben 19 yasındayım babama aldıracagım da biraz masraflar var yani 4320 de verebilir yeni serinden alacak olsak ama 600 lira fark kafamı karıştırdı yani daha rahat aldırabilirim diye...
Reklamlar
-
07 Mart 2015, 20:22
-
07 Mart 2015, 20:29
Bi fark yokki motorda değişen bi çamurluk, iki far ayar deliği onları sende halledersin burada ki herkes gibi
ki zaten 2014 model galiba bu sıkıntı yaşatmaz bence. 600 lira fark iyi güzel bi kask parası
yalnız boy pos müsait mi bu motor için ? Benim motoru aldığım yer boy sorunundan satamadık bu motoru demişti
hiç sorma onu 1.70 5 yıldan fazladır motorsiklet kullanıyorum biraz sürüş tecrübem var yani tek sıntım boy olacak ama çok istiyorum bunu gerekirse kaldırımdan binecem :D
-
07 Mart 2015, 21:59
atakan533 adlı üyeden alıntı
hiç sorma onu 1.70
5 yıldan fazladır motorsiklet kullanıyorum biraz sürüş tecrübem var yani tek sıntım boy olacak ama çok istiyorum bunu gerekirse kaldırımdan binecem :D
Orjinal merdiven var boyu kurtarmayanlara ) şaka bi yana 170 yeter herhalde çok sıkıntı olmaz
-
07 Mart 2015, 22:56
atakan533 adlı üyeden alıntı
hiç sorma onu 1.70
5 yıldan fazladır motorsiklet kullanıyorum biraz sürüş tecrübem var yani tek sıntım boy olacak ama çok istiyorum bunu gerekirse kaldırımdan binecem :D
1.70 boyunda süren arkadaşlar var 1.70 isen sürersin sıkıntı olmaz
-
08 Mart 2015, 00:30
Facebook grubunuz var mı? Ben de almayı düşünüyorum bu motordan.
-
08 Mart 2015, 09:01
uçnkaplumbğa adlı üyeden alıntı
Facebook grubunuz var mı? Ben de almayı düşünüyorum bu motordan.
selam
facebook sayfamız burda = https://www.facebook.com/XtremeMaxKullanicilari?fref=ts
X-Treme maxla alakalı bulabileceğin tüm bilgiler ve daha fazla bu 290 sayfada var
-
08 Mart 2015, 12:22
serdar8787 adlı üyeden alıntı
tamam sağol bende yarın sentil sipariş veriyorum ve kendim yapacam, aceba tam performansı hangi ayarda alırız, bu konuyu ayrıntılı inceledinmi hiç
valla ayrıntıya girmedim.
0,10 mm yapıp gectim,
az ses harici memnunum performansındanda.
yeni max alıp aramıza katılanlara da hayırlı olsun
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
08 Mart 2015, 16:06
hizliresim.com/9VrMbk
Giderken çekemedik dururken böyle
-
08 Mart 2015, 16:20
hizliresim.com/9VrMbk
Giderken çekemedik dururken böyle
-
08 Mart 2015, 16:35
-
08 Mart 2015, 23:29
teşekkürler Cem
Deli dehşet görünüyor.
-
09 Mart 2015, 01:34
cenkito adlı üyeden alıntı
valla ayrıntıya girmedim.
0,10 mm yapıp gectim,
az ses harici memnunum performansındanda.
yeni max alıp aramıza katılanlara da hayırlı olsun
Sağol cem kardeş ben verdiğin aralıkların ikisinide denemeyi düşünüyorum artik hangisi hoşuma giderse onu bırakırım ama tabi hiç ses gelmez ise senin yaptığın ayara geri dönerim. sentil sipariş verdim 8 tl bakalım nezaman gelecek
-
09 Mart 2015, 15:29
Selamlar, benim xtreme max tek marşta hiç çalışmadı. Motor anca 15-20 dk kullanılacakkı sonrasında belkı calısıyor.. Genelde El marşı+ayak marşı yapınca çalışıyor.. Bu Kronik bir sorun mudur yoksa bana mı ozeldır? Braderde yamaha x125 var olusu cıktı ama 1 hafta kullanmasın genede tek marsta alıyor sogukta.. Sogukta ve uzun sure kullanmadıysa cikleyi kaldırıta denıyorum yınede al marşıyla tek seferde çok nadır alıyor marş..
-
09 Mart 2015, 15:51
CROSS_MROSS adlı üyeden alıntı
Selamlar, benim xtreme max tek marşta hiç çalışmadı. Motor anca 15-20 dk kullanılacakkı sonrasında belkı calısıyor.. Genelde El marşı+ayak marşı yapınca çalışıyor.. Bu Kronik bir sorun mudur yoksa bana mı ozeldır? Braderde yamaha x125 var olusu cıktı ama 1 hafta kullanmasın genede tek marsta alıyor sogukta.. Sogukta ve uzun sure kullanmadıysa cikleyi kaldırıta denıyorum yınede al marşıyla tek seferde çok nadır alıyor marş..
akusu ölmek üzere ise yapabilir, yagı kalın ise yapabilir
karburatör pis-ayarsız ise yapabiklir.
modifiyeli ise sıklıstırma oranı yuksek ise yapabilir
ama sorunsuz ve orjınalse yapmamalı.tek mars almalı
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
09 Mart 2015, 16:39
akusu ölmek üzere ise yapabilir, yagı kalın ise yapabilir
karburatör pis-ayarsız ise yapabiklir.
modifiyeli ise sıklıstırma oranı yuksek ise yapabilir
ama sorunsuz ve orjınalse yapmamalı.tek mars almalı
hepsi mümkün yenı aldım 2.el baktırmadım, bi bakım gerekecek sanırsam.. Vede lastikler bitik.. Cross lastik uygun fiyatlı sıfır hangı marka model vede olcude onerırsınız? Arazide yolda bırakmasın asfalttada uzerınden atmasın ayarında bısey..
-
09 Mart 2015, 16:52
CROSS_MROSS adlı üyeden alıntı
hepsi mümkün
yenı aldım 2.el baktırmadım, bi bakım gerekecek sanırsam.. Vede lastikler bitik.. Cross lastik uygun fiyatlı sıfır hangı marka model vede olcude onerırsınız? Arazide yolda bırakmasın asfalttada uzerınden atmasın ayarında bısey..
cok sey istiyorsun
benim motorda swallow vardı ben memnundum.
ancak caddede hele de ıslakda cok kayar bilesin. cross lastiklerin tamamı cadedede iyi yol tutmaz zaten
ama yavas ve surekli dikkatli olursan kullanabilirsin,
apachilik, hata kabul etmez ama
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
09 Mart 2015, 17:19
cok sey istiyorsun
benim motorda swallow vardı ben memnundum.
ancak caddede hele de ıslakda cok kayar bilesin. cross lastiklerin tamamı cadedede iyi yol tutmaz zaten
ama yavas ve surekli dikkatli olursan kullanabilirsin,
apachilik, hata kabul etmez ama
apachilik yaşını geçtik, biz mangalcıyız ;) ormana gıdene kadar sırtından atmasın asfaltda yeter, mitas 130x90x18 yada unilli acme 110x100x18 oneren oldu ama bılemedım..
-
09 Mart 2015, 19:41
sıfır almayı düşünenler, bence bayilerle iyi pazarlık edin
adana da gizerlerde (buyuk bir bayidir)
2015 model K.K. pesin fiyatına 9 taksit ile toplamda 3800 liraya
az reklam gibi oldu ama bilinmesinde fayda var
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
09 Mart 2015, 22:17
Merhaba benim birkaç sorum olacaktı
1-Boy:1.79 Kilo:65 için motoru kullanabilme sıkıntısı olur mu? ( Tecrübem yok )
2-ne kadar yakıyor?
3-şehir içi kullanımda sıkıntı olurmu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)