Selam herkese. An itibariyle A2 ehliyet sınavını geçmiş bulunmaktayım. Hafta içi ehliyeti alıp hafta sonu da arka çamurluğu taktırıp yollara koyulacağım. Acayip heyecanlıyım.
Selam herkese. An itibariyle A2 ehliyet sınavını geçmiş bulunmaktayım. Hafta içi ehliyeti alıp hafta sonu da arka çamurluğu taktırıp yollara koyulacağım. Acayip heyecanlıyım.
Selam canlar kış tatili için kıbrıstan döndüm. İnsan motorunu özlüyormuş cidden. 4 aya aradan sonra bile bana mısın demeden çalışması beni çok şaşırttı. 250cc olarak biniyorum hala bir sorun yok. Ama biraz daha kuvvetli bir debriyaj olsa daha iyi olabilir. Motorum şuan malum sitede. Yeni extreme sporlara yelken açtım onun için bütçe ayarlamam gerekiyor. Buraların da canlı olması hoşuma gitti görüşürüz
Sizede selamlar
Bende önce yarım yamalak bir temizlik yaptım, ardından zinciri yağladım kuruduktan sonra biraz çuv çuv çuv ve o güzel sesi ısıtıp lastiklere hava vurmaya gittim. biraz sürdüm(önce 11 sonra 6km :D) özlem giderdik
servis kağıdı? :D yağımı değiştirdiler garanti belgemi uzatmam üzerine kaşe vuruldu başka birşey yok
öyle bir ara imzalatacağım teşekkürler
bu arada 2 mi 3 mü ne oldu artçılar sallayıp duruyor, umarım büyük bir deprem olmaz motoru çıkartmak sıkıntı :D
Uzun süredir forumu aktif olarak kullanamıyorum. Dersler bir yandan,işler bir yandan derken uzak kaldım okuyamadığım yerlere baştan bir göz gezdirdim. Bu zaman zarfında çok güzel fotoğraflar çekilmiş herkes kazasız,belasız ve sorunsuz uzun yıllar kullanır inşallah. Bu arada ben Max'ı çok yakın bir arkadışıma satmış bulunmaktayım ama her an gidip bayiden bir Max edinebilirim
Kesinlikle maxı seç. Açtığım konudada dediğim gibi son 4-5 fgundur full duşuyorum motoru debiriyorum yine çalışıyor :D
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
Bende Max varken arazide düşüp kalktıktan sonra tek marşta çalışan motordu kendisi,trafik sıkışık olduğu zamanlarda kaldırımlardan az atlayıp-zıplamadık,yolda da bırakmadı sağolsun şimdi alan arkadaşım keyifle biner umarım. Ben ise güzel bir abiden Cbf alıyorum artık arkadaşın maxını arada kaçırır buraya fotoğraf atarım
XV
Ben yeni hatırladım. Bu son duşuşlerimden önce tekerle oynamıştık yanlış değilsem on 29 arkaya 31 hava basmıştık normalde kaç olması lazım ? Ayak bileğimi incittim son duşuşte. Dizlik olmasa baya zarar gorursun sanırım.
attila abiye misafir perverliğinden dolayı cok teseekür ederim.
gene 1-2 günlük bir istanbul kaçamagı yaptım,
attila abinin de yanına ugradım.
cok memnun kaldım artık her geldiğime yanındayım attila abim
Selamlar Arkadaşlar uzun zamandır yazamadım forum yine güzelleşmiş bu sabah İstanbula döndüm hemen hayvanı bakıma aldım vidalarını sıktım, zinciri temizleyip yağladım hazır başlamışken daha önceye nazaran daha çok söktüm orasını burasını yağ değişimi yapmayıda deneyeceğim sonra gittim casati boya alıp grenajlari söktüm mat siyah yaptım güzel oluyor böyle yap boz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------
Arkadaşlar İstanbul da yan çanta taşıyıcı demiri yaptıran oldu mu acaba eğer varsa bana bi telefon numarası yazsanız harika olur, blogdaki numarası yazan şahsı aradım ama bana alakası olmadığını söyledi :/
@dalangıç
vidaları sıktım demişsin aman millet yanlıs anlar, o kadarda her zaman gevseyen dökülen bir motor değil yani max,
eminim kontrol etmişsindir.
bence blog daki numarayı yada yapan sahsı atila abiye sorman lazım.
sıktım dediğim öyle bir iki tane boş aldım yani tabiki max sağlam motor aradım zaten doğruladım kişiyi sonra aradım adamı alakam yok dedi belki bıraktı bu işleri bilmiyorum...
s.a abiler sizlere motorla ilgili birşeyler sormak istiyorum :D ilk önce artı ve eksi yönleri nelerdir birde bu motor karbüratörlümü yoksa enjeksiyonlumu kronık sorunları varmı simdiden teşekkür ederim :D
Herkese merhaba,
Sonunda ehliyetimi aldım ve İzmir'de Bostanlı-Mavişehir civarında 50 kilometrelik bir tura çıktım. Çok keyifliydi. Yalnız aklıma takılan bir şey var size danışmak istedim. Vites küçülttüğümde hafif gaz verirken debriyajı yavaşça bırakıp gazı artırınca vites tam o sırada geçiyormuş gibi "tak" diye bir şey atıyor. Endişe etmedim değil. Bunun sebebi zincirin gerginliği olabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden.
Foruma bir göz attım da bu motordan pek şikayet yok sanırım.
Boyum posum pek yetmiyor bu tip motorlar için, alçaltabilir imkanı var mı? Alçalırsa mekanik olsun vize alma filan olsun sıkıntı yaşar mıyım?
İzmit'te 70 liraya orijinal ibareli arka çanta demiri buldum resimlerini falan yolladılar gayet şık görünüyor birde siyah alüminyum çanta bulursam zevkime göre süper olacak şubatta yollara düşerim yine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
Birde arkadaşlar bu Türkiye turing'in düzenlediği seminere gidecek olan var mı? katılacak maxci varsa haberleşelim görüşelim bir takım sosyal hareketler yapalım
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)