Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Aralık 2014, 16:13
toprakg adlı üyeden alıntı
Merhaba abilerim bende dün gidip bayi ile konuştum Xtreme-max almak için gitmiştim fakat 10 gün için 1 yıl eskitme bekle ocağın ilk haftası 2015 modeller gelicek o zaman alırsın dediler onu bekliyorum ehliyetde ocağın 2. haftası gibi elimde olacak 17 yaşındayım boyum 174 boyumun kısalığından dolayı problem yaşar mıyım acaba? hayatımda hiç motora binmedim haftaya sürücü kursunun direksiyon eğitiminde bineceğim ilk defa inşallah direk xtreme-max ile başlamak zorlar mı beni çok?
Ne kısası kardeşim maşallah dalyan gibi geçsin ama ilk zamanlar biraz dikkat ben 190 cm ilk zamanlar ayak ucu duruyordum sonradan yumuşadı şimdi tam oluyor, bayi doğru demiş az biraz daha bekle muayene zamanı falan da uzar herhalde belki yine değişik birseyler yaparlar bende 2014 model aldım far bağlantı camurluk falan değişmişti
Reklamlar
-
23 Aralık 2014, 01:03
Cok uzulerek max'ima veda ettim gecen gun artik motorsuz bir kullanici olarak aranizdayim
-
24 Aralık 2014, 21:16
Mardin İl Temsilcisi
egekocasoy adlı üyeden alıntı
Cok uzulerek max'ima veda ettim gecen gun artik motorsuz bir kullanici olarak aranizdayim
Neden yaptın bunu bize? Bi X treme max sevenlerin suçu neydi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------
Abiler benim motor 1200 oldu pcden resimde atıcam merak ettiğim bir kaç konu varsa;
Motoru yıkadaktan sonra zinciri veya başka yeri yağlamak gerekiyormu ?
Motoru nasıl yıkamalıyım yani bu oto yıkamadaki tazyikli su sıkıntı olur mu ?
Ya kısaca nasıl bakım yapılır bilmiyorum :-/ okudum birşeyler bulmaya çalıştım ama çok detaylı değillerdi.
Yardımcı olurmusunuz ?
Bide mondial yazısını sprey boya ilemi sileyim başka seçenek varmı ?
-
24 Aralık 2014, 23:28
CompanERROR adlı üyeden alıntı
Neden yaptın bunu bize? Bi X treme max sevenlerin suçu neydi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------
Abiler benim motor 1200 oldu pcden resimde atıcam merak ettiğim bir kaç konu varsa;
Motoru yıkadaktan sonra zinciri veya başka yeri yağlamak gerekiyormu ?
Motoru nasıl yıkamalıyım yani bu oto yıkamadaki tazyikli su sıkıntı olur mu ?
Ya kısaca nasıl bakım yapılır bilmiyorum :-/ okudum birşeyler bulmaya çalıştım ama çok detaylı değillerdi.
Yardımcı olurmusunuz ?
Bide mondial yazısını sprey boya ilemi sileyim başka seçenek varmı ?
Adamım motoru götür yıkamaya sonra bol köpük sıktır efendime söyliim sonrada tazyikli suyu yakından yaldır yaldır vermesin biraz uzaktan tatlı tatlı köpüğü akıtsın bu işlemden sonra al eline bezi sil güzelce her yanını buji, marş düğmesi, sinyal düğmesine ne kadar Aralık varsa hava tuttur efendim sonrasında eğer yanına alırsan bir adet wd40 ve zincir spreyi güzel olur wd40 ı buji hariç elektrik aksamına Aralık derelik anahtar deliği ne bulursan sık fazlasını sil sonra da zinciri yağla tatlı tatlı herşey bittikten sonra tertemiz motorla gidip çamura girme benim gibi :/ mondial yazısını da tırnakla sök gitsin yada illa kalsın dersen ince çalışırım dersen boya gitsin yani benim aklıma gelen bunlar
Selametle.
-
25 Aralık 2014, 03:10
-
25 Aralık 2014, 23:42
-
25 Aralık 2014, 23:56
ekicimert adlı üyeden alıntı
Hocam fotoğraflar çok güzel fakat on çamurlu laz burnu gibi olmuş sanki
-
26 Aralık 2014, 00:46
Resimler çok hoş , çamur ne kadar da yakışıyor mondial x treme maxa
-
26 Aralık 2014, 01:01
Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Motorumun yağ değiştirme zamanı geldi. Siz hangi marka kaç numara yağ kullanıyorsunuz tavsiyeniz nedir ?
-
26 Aralık 2014, 01:34
tesekkurler
benim tercihim
petrol ofisi maximoto 10.40 sentetik
-
26 Aralık 2014, 15:51
Mardin İl Temsilcisi
-
26 Aralık 2014, 16:21
Abiler Cumleten S.A. su saat itibariyle bende internetten konyadan siparisimi vermis bulunmaktayim , hadi bakalim neyle karsilasacagim motor gelince 3550 liraya zengen.com dan aldim bakalim burdan aktarmaya devam edecegim;)
-
26 Aralık 2014, 16:28
ufukgunbal adlı üyeden alıntı
Abiler Cumleten S.A. su saat itibariyle bende internetten konyadan siparisimi vermis bulunmaktayim , hadi bakalim neyle karsilasacagim motor gelince 3550 liraya zengen.com dan aldim bakalim burdan aktarmaya devam edecegim;)
hayirli olsun, kazasiZ belasiz...
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
26 Aralık 2014, 16:34
-
26 Aralık 2014, 16:36
Sonunda hanzo'yu sattırtıp , max aldırtacaksınız, yeni kavuşanlara hayırlı, kazasız belasız sürüşler nasib olsun
(Haddim değil ancak, zekat/fitre/sadaka kombo yapalım arada sırada, bilhassa sıfır alan arkadaşlar, ben faidesini sanırım gördüm)
-
26 Aralık 2014, 16:50
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Sonunda hanzo'yu sattırtıp , max aldırtacaksınız, yeni kavuşanlara hayırlı, kazasız belasız sürüşler nasib olsun
(Haddim değil ancak, zekat/fitre/sadaka kombo yapalım arada sırada, bilhassa sıfır alan arkadaşlar, ben faidesini sanırım gördüm)
max,hanzonun tadina yaklasamaz ama
belki yanina kuma olabilir :D
-
26 Aralık 2014, 17:41
bilader cok dogru demissin aynen kazadan beladan korur;)
-
26 Aralık 2014, 18:27
cftc adlı üyeden alıntı
Hocam fotoğraflar çok güzel fakat on çamurlu laz burnu gibi olmuş sanki
Dediğin doğru hocam benden önceki arkadaş yapmış vardır bir bildiği diye dokunmadım bende..
yanlız beyler benim motor düz yolda 80 yapıyor hafif eğimde 90 a doğru uzuyor ama daha ötesi yok gibi. bir sıkıntı mı vardır acaba ?
-
26 Aralık 2014, 22:40
Mardin İl Temsilcisi
ufukgunbal adlı üyeden alıntı
Beni kıskandı da aldı olsun birini doğru yola saptırdıysam ne mutlu bana bayırlı olsun
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
26 Aralık 2014, 23:46
CompanERROR adlı üyeden alıntı
Beni kıskandı da aldı olsun birini doğru yola saptırdıysam ne mutlu bana
bayırlı olsun
eyvallah eyvallah ta:D epeydir bakiniyordum RKS 150 alacaktim dedim cross olsun bari aldik bakalim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)