Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Eylül 2014, 22:59
2.5 aylık scoter kullanımım ardından bugun tekrar max a bindim.
aku tamamen bitmişti, alarmı acık bırakmamdan,
ayaktan calıstırıp bir iki tur attım.
sankı atdan inip deveye binmiş gibi oldum
max baya iri imiş honda ps 150 den sonra max cok coook iyi geldi
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Reklamlar
-
21 Eylül 2014, 03:28
Ankarada neden hiç satılık 2. el yok
-
22 Eylül 2014, 21:13
allahım bu motor ne güzel bişey böyle :D .. Dün ilk sürüşümü yaptım adam akıllı ne güzel bişeydir bu böyle :D .. kestirmeyi düşünüyordum ondanda vazgeçtim , 1.72+ arkadaslarada tavsiyemdir ilk başta kestirmeyi düşünsenizde 1 2 gün yüksek haliyle kullanın sonra vazgeçiceğinize eminim ..
-
23 Eylül 2014, 18:33
avciahmet adlı üyeden alıntı
allahım bu motor ne güzel bişey böyle :D .. Dün ilk sürüşümü yaptım adam akıllı ne güzel bişeydir bu böyle :D .. kestirmeyi düşünüyordum ondanda vazgeçtim , 1.72+ arkadaslarada tavsiyemdir ilk başta kestirmeyi düşünsenizde 1 2 gün yüksek haliyle kullanın sonra vazgeçiceğinize eminim
..
boşuna mı kendimizi parçalıyoruz burada ucuza güzel bir motor bu alın diye. blog filan açıyoruz millet kazık yemesin motoru tanısın hesaplı güzel bir motor sahibi olsun diye .)
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot...llca-koyu.html
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
25 Eylül 2014, 10:54
Motorun en son hızını kaç de ediniz bende almayi düsünuyorum ?
-
25 Eylül 2014, 12:45
Eness59 adlı üyeden alıntı
Motorun en son hızını kaç de ediniz bende almayi düsünuyorum ?
çok zorlarsan 120
-
25 Eylül 2014, 19:07
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
çok zorlarsan 120
ama bence saglıklı olarak uzun sure değil, anlık o hızlara cıkılır,
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
25 Eylül 2014, 20:06
cenkito adlı üyeden alıntı
ama bence saglıklı olarak uzun sure değil, anlık o hızlara cıkılır,
aynen doğrudur.
-
26 Eylül 2014, 03:05
Selamlar hangi motoru alayım diye araştırma yaparken kendimi bu konuda buldum ve maxi çok sevdim
2.el bulabilirsem inş aranıza katılacağım ;)
-
26 Eylül 2014, 11:57
Ben nisanda kismetse alcam 2014 modellerinde ne gibi sorunlar var bilmem gereken bi sorun varmı ?
-
26 Eylül 2014, 18:03
Ben nisanda kismetse alcam
2014 modellerinde ne gibi sorunlar var bilmem gereken bi sorun varmı ?
boş zamanlarında blogda ki yazıları oku. hemen hemen her şey var.
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot...usunen_19.html
-
26 Eylül 2014, 18:14
Okudumda onlar 2012 modelleri ben 2014 u merak ettim aynımı herşeyi ?
-
26 Eylül 2014, 20:58
Okudumda onlar 2012 modelleri ben 2014 u merak ettim aynımı herşeyi ?
Ben mayıs ayında aldım 2014 versiyonu. Aynı değil farın ayarı daha kolay sabit değil vidanın aşağı yukarı hareket edebilmesi için pay vermişler, çamurluk farklı ama çamur durumu aynı direk üstüne geliyor geri kalan herşey aynı sanırım. 5 ay oldu 5000 km yol yaptım hiç sorun yaratmadı bu paraya alınacak en iyi motor bence...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
http://i.hizliresim.com/6658nN.jpg
Cennet Koyu
http://i.hizliresim.com/lzv93k.jpg
Karabatak dinlenmede
-
26 Eylül 2014, 21:02
eyvallah kardeşim :D direk üstüne gelmesi iyimiş :D koydum kafama ehliyete yazıldım nisanda motor elimde kısmetse
-
26 Eylül 2014, 21:29
-
26 Eylül 2014, 22:39
dalangıç adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun inşallah
zaten okumuşsunuzdur ayna değişimi sonra bi lastik değişimi tadından yenmiyor kerata daha önce Sym ve hornet kullandım bu motordan aldığım zevki almadım masrafı çok az gideri güzel depoya yakın kollar açık cross pozisyonunda oturunca bi tuhaf oluyor insan asfalttan çıkıp toprağa dalaşı geliyor insanın bazen de yol yapmaktan yorulup yığılınca motorun üstüne böyle bi efendi git turing hissiyatı yalnız bu ara kötü bi huy edindim o arka freni kitleyip sağa sola kaydırıp gitmesi nasıl hoşuma gidiyor
lastik sesini duyan kenara yanaşıyor yol veriyor nasıl hoşuma gidiyor valla
yapma böleeeee yapma böleeeeee
-
26 Eylül 2014, 23:09
dalangıç adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun inşallah
zaten okumuşsunuzdur ayna değişimi sonra bi lastik değişimi tadından yenmiyor kerata daha önce Sym ve hornet kullandım bu motordan aldığım zevki almadım masrafı çok az gideri güzel depoya yakın kollar açık cross pozisyonunda oturunca bi tuhaf oluyor insan asfalttan çıkıp toprağa dalaşı geliyor insanın bazen de yol yapmaktan yorulup yığılınca motorun üstüne böyle bi efendi git turing hissiyatı yalnız bu ara kötü bi huy edindim o arka freni kitleyip sağa sola kaydırıp gitmesi nasıl hoşuma gidiyor
lastik sesini duyan kenara yanaşıyor yol veriyor nasıl hoşuma gidiyor valla
sen buna bizim orda alıstın galiba, frende lastik öttürme işine
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
29 Eylül 2014, 01:01
Selamlar max ailesi bizim oralar pek bi sessiz size sormak istedim bu yüzden
Gidon Seti
Verdiğim linkteki gidon setini almayı düşünüyorum. Pastrana FMX modelini. Bu ortası alçak kenarlı yüksek oluyor galiba ebatlarından onu anladım. Sayfanın alt tarafında ebatları yazıyor. Ama benim motora uyar mı acaba,birde uymazsa iade edemeyiz para yanmasın boşuna
-
29 Eylül 2014, 01:21
Bende pony 100 var.cinli motordan korkmustum ama pony 100 un kalitesi bence sinifi gecti.aslinda max alacaktim ama uretimi durdu fabrikada yok dendigi icin pony almistim. Ama bir cinli olarak pony sinifi gectiyse max de gecer diye dusundugum icin 2.motor olarak almayi dusunuyorum.
fakat motorum oldugu icin acelem yok en iyi fiyat onceligim.sahibindende 3700 3849 arasi 0 fiyatlari degismekte.
Sizce bu fiyat kisin duser mi?en uygun fiyat ve zaman ne okursa almami onerirsiniz.
Mondial sitesinde her ay bir modelin fiyatini dusuruyor?xtrememi ah bir dusururse hemen alacagim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------
Bu siteden daha once alisveris yaptiniz mi? Revzilladan siparis vereyim demistim kimlik fotokopisi ve bamka transferi isteyince vazgectim.bununda Revzilla gibi proseduleri var mi?
-
29 Eylül 2014, 12:29
yiqit adlı üyeden alıntı
Selamlar max ailesi bizim oralar pek bi sessiz size sormak istedim bu yüzden
Gidon Seti
Verdiğim linkteki gidon setini almayı düşünüyorum. Pastrana FMX modelini. Bu ortası alçak kenarlı yüksek oluyor galiba ebatlarından onu anladım. Sayfanın alt tarafında ebatları yazıyor. Ama benim motora uyar mı acaba,birde uymazsa iade edemeyiz para yanmasın boşuna
bahsettiğin gidon fatbar denilenlerden.
yani masa baglantı yeri 28 mm elcık yerleri 22 mm dir.
orjınal gidonun muhtemelen 22 mm oldugundan direk uymayacaktır . baglantı yerine göre araya aparat da alman gerekecek.
o sekilde uydurabilirsin.
bu tarz
http://www.sahibinden.com/listing/ye...6744402/detail
yada bu tarz
http://www.btosports.com/p/RIDEONEPIECE
22 to 28 dönüştürücü aparat lazım olacaktır.
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)