url=http://hizliresim.com/WWzBom][/url]
Birkac fotoğraf ta ben atayim dedim fırsat bulmusken.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------
url=http://hizliresim.com/NYXaJL][/url]url=http://hizliresim.com/WWzBom][/url]
Birkac fotoğraf ta ben atayim dedim fırsat bulmusken
Duzenleyemedim kusura bakmayin
allah korusun, tekerlekli sandalyeden kalkamamakta var
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
eğer maxdan başkasını gözünüz görmüyorsa bişey diyemem anlarım sizi ama 1300-1400 kmden bahsediyorsunuz 2-3 günde bile olsa malum türkiyenin yolları pek güzel yola daha uygun bir motor bakın derim
Cross dışında hoşuma giden motorsiklet tipi yok maalesef. Bir ara chopperlar gözüme güzel geliyordu ama yok, ille de cross. Cross'un kaskından ekipmanına kadar ayrı bir havası var. Ömrüm boyunca dağda bayırda çimende sahilde bisiklet sürmenin verdiği tecrübenin tadı var ruhumda. Araç hayalim de Lada Niva toplamak. Bir Niva, bir çekme karavan, onun da arkasında özel birşey yaptırır, Cross'umu asarım. Vururum yollara kendimi. Şu anda bu tam olarak hayatımın en büyük hayali. Uzattım çok, forumu kirletmeyeyim.
uzun zamandır yoklamalarda yok yazılıyordum, özür dilerim arkadaşlar. internette 5-10 dk kalabiliyor onda da sadece okuyabiliyordum forumu, pek katkıda bulunamadım.
şimdi biraz telafi edeyim dedim. epeydir değinilmeyen bir konuda ölçüm yaptım,yakıt
yedeğe düştükten 15-20 km sonra 8,860 lt yakıt aldım. bundan tam 245 km sonra yedeğe düştü ve çantama 1 lt pet şişede ikmal alarak yedeği bitirdim. tamı tamına 50 km de yedek ile yol aldım.
yani 245km ana depoda + 50km yedek depo ile toplam 295 km yaptım yaklaşık 9lt ile. hem de bakıma girmeme 300 km kala, bakım bekleyen ve agresif+ full şehir içi 3-5km lik kısa mesafede kullanım ile elde edildi bu ölçümler.
az önce yeniden doldurdum depomu;
şimdi depomda benzinliğe gelmek için kullandığım pet şişedeki yakıttan kalan yaklaşık 1 lt (sadece 4 km gittim benzinliğe kadar) + doldurduğum 11,810 lt toplam 12,8 lt yakıt olması lazım.
ancak kafama takılan bir husus var, bizim depo kapasitemiz 10 lt değilmiydi, 2 buçuk küsur kapasite nereden çıktı ?
yarın sabah damacanaya tüm depoyu boşaltmayı planlıyorum, acaba gerçekte kaç lt var depomda öğrenmek için
''Beş yaş insanın en olgun çağıdır; sonra çürüme başlar.'' Alper Canıgüz
Dostum al Max'i git nereye istersen Alanya-istanbul, İstanbul-Bodrum yaptım rüzgar harici rahatsız eden bisey yok ama gidon yüksekliğini bi ayarla hafif dik rahat geliyor bana, 4 ayda 4000 km yol yaptım bende bisiklet çok severim en son Alanya - Mersin gittik gelemedik sele, göbek dağıttık 3 gün toto felci o zamanlardan sonra Max bal kaymak eskiden pırıl pırıl temiz bakardım şimdi çizigi söküğü, çamuru tam bıçkın oldu biraz önce bodrum gümüşlüge geldim ama ters yoldan yola toprak çakıl dökmüşler araçlar geri döndü ben bi müsade alıp daldım öyle güzel şekil olaylar
ozaman max alıyorsun bende lada mı olur bilemicem ama mutlaka bir arazi aracı aynı şekilde küçük bir çekme karavan ve arkasına motoru koyabileceğim bir aparat takıp seyahat etmek istiyorum
örneğin
http://i1125.photobucket.com/albums/l595/ercansngr/1-1.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------
öncelikle geçmiş olsun. 4 ayda 4000 mi helal olsun 5 ayda 600 nasıl
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
cok km için cok gezmek,
cok gezmek içinde bol zaman ve bol para gerekli.
ilerde sende bol bol km yaparsın fırsat buldukca merak etme
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
herkese kazasız belasız sürüşler... foruma bir kere baktım bakmaz olaydım diyemeyeceğim, aldırdınız sonunda makineyi. almakla da kalmadık 3 haftada rodaj bitti dağlar dereler gezildi, tabiki de hoplandı, zıplandı veee düşüldü(Allahtan bende ve makinede hasar yok)hatta 230 cc modifiye parçaları alındı pazartesi takılacak inşallah, centiko, drumstar, atilla abi ve diğer emektarlar allah sizi varyaaaa... ne muradınız varsa versin. foruma sorularıyla ve cevaplarıyla katkısı olan herkese teşekkürler. Atila abinin dediği gibi 263 sayfa forumu okuduğumu peder duysa mezardan kalkıp gelir bir güzel döverdi herhalde...
hayırlı olsun
Eyy tank misali kaportasının içinde, çelik güvenlik barlarının arkasında, kuştüyü misali hava yastıklarıyla seyahat eden VATANDAŞ!!! Benim kaportam montum, güvenlik barlarım kemiklerim, tek yastığımda kaskım... senin haklı olman benim ölmemi gerektirmez.!!!
KTM EXC300
163 cm boyu varmış ablanın tabi motor tecrübeside
http://www.youtube.com/watch?v=Ip8mBVlQEmo
2:33 de fena oluyorum :D o ses nedir öyle off. bu sesi yada benzerini bizim motorlardan çıkarabilirmiyiz acaba?
Eyy tank misali kaportasının içinde, çelik güvenlik barlarının arkasında, kuştüyü misali hava yastıklarıyla seyahat eden VATANDAŞ!!! Benim kaportam montum, güvenlik barlarım kemiklerim, tek yastığımda kaskım... senin haklı olman benim ölmemi gerektirmez.!!!
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)