Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Ağustos 2014, 01:44
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Güzel kayıt yapmışsın eline sağlık tekrardan . Bende de sj4000 var ama youtube'a video ekleyince nedense titrek çıkıyor video .
eyvallah kask a mı monte ediyorsun motosikletin üzerine mi ? çektiğin formattan da yapabilir, aşırı ışıktan kendini sapıtıyo da olabilir. eğer bilgisayarda izlerken bi sıkıntı yok sadece youtube a yüklediğimde yapıyor dersen ise youtube sanırım kendi düzeltmeler bi şeyler yapıyo ondan da olabilir.
Reklamlar
-
10 Ağustos 2014, 02:10
Kocaeli İl Temsilcisi
demirutku adlı üyeden alıntı
eyvallah
kask a mı monte ediyorsun motosikletin üzerine mi ? çektiğin formattan da yapabilir, aşırı ışıktan kendini sapıtıyo da olabilir. eğer bilgisayarda izlerken bi sıkıntı yok sadece youtube a yüklediğimde yapıyor dersen ise youtube sanırım kendi düzeltmeler bi şeyler yapıyo ondan da olabilir.
Kaska monte ediyorum bende sol tarafa . pc de gayet güzel görüntü jilet gibi . Ama youtube a yukleyince arasira karincalanma oluyor videoda .
-
10 Ağustos 2014, 02:48
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Sağol. Nikahı yaptık ama düğün Pazartesine kaldı. Kız anasının evinde hala anlayacağın
Hayırlı uğurlu olsun atilla abi allah kaza bela wermesin .Kurbanı ne zaman kesicen abi etleriyle bi mangal yaparsın artık bize
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:43 ----------
geçenlerde çektiğim bi videoyu ufak tefek düzenledim, malesef gopro tahmin ettiğimden çok ses alıyomuş
trafikte giderken konuşma ne var ne yok alınca biraz kırpma ve düzenleme gereği duydum. video yükleniyo %5
yüklensin linkini paylaşacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
bu arada 30 ağustosta müsait olan var ise altın elbiseli adamın etkinliği var, ben gitmeyi düşünüyorum beraber gidebiliriz.
Ben de gidicem kardeşim haberleşiriz
-
10 Ağustos 2014, 03:29
Kaska monte ediyorum bende sol tarafa . pc de gayet güzel görüntü jilet gibi . Ama youtube a yukleyince arasira karincalanma oluyor videoda .
makinanın çektiği videonun formatı ney ? tahminimce youtube'un zımbırtılarından kaynaklı olabilir
-
10 Ağustos 2014, 12:15
http://www.youtube.com/watch?v=x5kx3zHv0ZI
neden 360p olmuş anlayamadım, 1080p olması lazım oysaki
Çok güzel Bir video olmuş Ama konuşmaları kesmeseydin daha iyiydi
-
10 Ağustos 2014, 12:32
Kocaeli İl Temsilcisi
makinanın çektiği videonun formatı ney ? tahminimce youtube'un zımbırtılarından kaynaklı olabilir
1080p formatta çekim yapıyorum kardeşim . Zaten makinemiz belli sj4000 , biz fakir motorcuların kamerası . Fazlada bi performans beklememek gerek açıkcası .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
10 Ağustos 2014, 13:18
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
10 Ağustos 2014, 13:28
Atilla abi şile gezisi ne oldi başka bahara mı kaldı. Son durum nedir.
-
10 Ağustos 2014, 15:23
kdiner adlı üyeden alıntı
Atilla abi şile gezisi ne oldi başka bahara mı kaldı. Son durum nedir.
Şimdilik bişe yok, bakıcaz
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
10 Ağustos 2014, 16:07
1080p formatta çekim yapıyorum kardeşim . Zaten makinemiz belli sj4000 , biz fakir motorcuların kamerası .
Fazlada bi performans beklememek gerek açıkcası .
format derken avi,wmv,mp4,h264 gibisinden sormuştum sj4000 diyip geçme biraz bakındım gayet güzel işler yapan bi alet, zaten çoğu yerde goproya alternatif olarak gösterilmiş ve karşılaştırmaları var. özel mesaj yoluyla bana kaç fps hangi format çektiğini bi yazarsan belki biraz daha yardımcı olabilirim çünkü youtube bu konularda biraz sıkıntı, kendi oynatma formatına göre ayarlıyo olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
TRaKYaLeee adlı üyeden alıntı
Çok güzel Bir video olmuş Ama konuşmaları kesmeseydin daha iyiydi
konuşmaları malesef ki kesmek zorundaydım :/
-
10 Ağustos 2014, 19:09
Demirutku bana motor surmeyi öğret :D
Cok iyi olmuş yaaa
Arada beraber gezelim diyecektim bayrampasadayim ben ama benimki o kadar atak değil yetisemem sana.
Face ten ekleyiversene ben beceremedim
www.facebook.com/yasin.sancakdar
-
10 Ağustos 2014, 21:49
cafridion adlı üyeden alıntı
Demirutku bana motor surmeyi öğret :D
Cok iyi olmuş yaaa
Arada beraber gezelim diyecektim bayrampasadayim ben ama benimki o kadar atak değil yetisemem sana.
Face ten ekleyiversene ben beceremedim
www.facebook.com/yasin.sancakdar
estağfurullah, eğitim alıp öğrendiğim zaman elimden geldiğince yardımcı olurum facebook kullanmıyorum malesef ki, 30 ağustosta ufak çaplı etkinlik tarzı bir şey düşünüyoruz, aramıza bekleriz.
-
10 Ağustos 2014, 21:56
estağfurullah, eğitim alıp öğrendiğim zaman elimden geldiğince yardımcı olurum
facebook kullanmıyorum malesef ki, 30 ağustosta ufak çaplı etkinlik tarzı bir şey düşünüyoruz, aramıza bekleriz.
Motor ne kadar seri gidiyor.Uzun yolda ortalma kaçla gidebiliyor.
2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150
-
10 Ağustos 2014, 22:14
OSİMAN adlı üyeden alıntı
Motor ne kadar seri gidiyor.Uzun yolda ortalma kaçla gidebiliyor.
aslına bakarsan lastiklerim orjinal fabrika çıkışlı ve ben baya bi yedim diyebilirim dişleri kalmadı artık, zincirinde değişme vakti geldiğinden eski haline göre baya bi hantallaştı diyebilirim. ilk aldığımda düz yolda tek 110u gördüğümü hatırlıyorum(göstergenin yalancısıyım) şuan 100km civarı anca gidiyo, arkadaşım cb125e ile yanımdan yavaş yavaş uzuyo diyebilirim ama düzgün bi asfalt lastiği takıp zincir değiştikten sonra biraz daha iyi gidebilir tahminimce.
-
10 Ağustos 2014, 22:43
Kocaeli İl Temsilcisi
format derken avi,wmv,mp4,h264 gibisinden sormuştum
sj4000 diyip geçme biraz bakındım gayet güzel işler yapan bi alet, zaten çoğu yerde goproya alternatif olarak gösterilmiş ve karşılaştırmaları var. özel mesaj yoluyla bana kaç fps hangi format çektiğini bi yazarsan belki biraz daha yardımcı olabilirim çünkü youtube bu konularda biraz sıkıntı, kendi oynatma formatına göre ayarlıyo olabilir.[COLOR="Silver"]
Video formatını .Mov da çekmiş . Avi , wmv değil .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
10 Ağustos 2014, 23:37
X-Tream Max'i Almayı düşünüyorum aldığım zaman asfaltta kullanıcağım.Yani Cross olarak değil Süpermoto olarak kullanıcağım.Bunun İçin Uygun asfalt lastiğini nereden bulabilirim ? Lastikden başka bir değişiklik yapmak gerekirmi asfalt kullanımı için ?
-
11 Ağustos 2014, 01:47
-
11 Ağustos 2014, 01:48
TRaKYaLeee adlı üyeden alıntı
X-Tream Max'i Almayı düşünüyorum aldığım zaman asfaltta kullanıcağım.Yani Cross olarak değil Süpermoto olarak kullanıcağım.Bunun İçin Uygun asfalt lastiğini nereden bulabilirim ? Lastikden başka bir değişiklik yapmak gerekirmi asfalt kullanımı için ?
ilacın burada kardeşim http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/
-
11 Ağustos 2014, 10:19
ilacın burada kardeşim
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/
Bu blogda Attila abi ön tekeri 18" yapmaktan bahsetmiş. Başlıkta arattım ama bulamadım.
Nasıl oluyor, arka tekerden bitane de ön tekere mi takılıyor? Fren disk, kaliper vs,, ??
-
11 Ağustos 2014, 10:34
Syanur adlı üyeden alıntı
Bu blogda Attila abi ön tekeri 18" yapmaktan bahsetmiş. Başlıkta arattım ama bulamadım.
Nasıl oluyor, arka tekerden bitane de ön tekere mi takılıyor? Fren disk, kaliper vs,, ??
Çok basit;aynı göbek kullanıldığı için farketmiyor.Çember ve teller değişiyor.Zaten fren diski göbekte sorun yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)