Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Ağustos 2014, 23:02
ozgranl adlı üyeden alıntı
Herkese iyi akşamlar..Ben bugün Şileye geldim hava oldukça kapalı,şuan şimşek çakıyor fakat yağış henüz yok. Son olarak neye karar verdik ?
Bu gün butaraflar biraz kötüydü kardeşim yarında yağışlı gösteriyo riske girmeye gerek yok önümüzde güzel güneşli herkesin müsait olabileceği günler daha çok olur allah nasip ederse önümüz hafta ben müsaitim mesela birazda gezesim war şileye gelmeyi düşünüyorum bence artık forumu buluşmalar için meşgul etmiyelim özelden birbirimize tel nolarımızı yollarız atilla abiyle utkunun nosu war bende diğer arkadaşlarda yollarsa haberleşir çıkarız yolumuza sende bizi gezdirirsin kardeşim tabi bu naçizane benim fikrim
Reklamlar
-
03 Ağustos 2014, 17:46
Buluşma iptal oldu sanırım hoş beykoza yağmur yağdı zaten çıkamadım :/ yarın sabah yağmur olmazsa erkenden bodrum yoluna çıkıyorum o taraflara giden var mı uzun yol yanlız hiç zevkli olmuyor :(
-
03 Ağustos 2014, 22:17
Slm arkadaslar. Ufak bir sitemim olacak. Yorumlarinzida okuyarak aldim bir tane xtreme. Konu su hani bu motorda vibrasyon yoktu. Izmirden kusadasina geldim indikten sonra 1 saat ellerim titremeye devam etti )
-
03 Ağustos 2014, 22:24
dalangıç
yolun açıkolsun .
başlığı takip edenlerden biri olarak haberleşmenizden
rahatsız olmuyorum biraz kıskanıyorum
tatvanli bir grup bisikletçide hatay-bodrum padallıyor şuan
adana civarında olabilirler.
osmaniyedeymişler. şuan 4 kişiler ilerde katılım olabilir kamplılar.
-
04 Ağustos 2014, 11:56
acs35 adlı üyeden alıntı
Slm arkadaslar. Ufak bir sitemim olacak. Yorumlarinzida okuyarak aldim bir tane xtreme. Konu su hani bu motorda vibrasyon yoktu. Izmirden kusadasina geldim indikten sonra 1 saat ellerim titremeye devam etti
)
öncelikle hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binersin inşallah. titreşim konusuna gelirsek forumda kimsenin titreşim yok dediğini hatırlamıyorum ilk aldığımda 600km de iken beni de baya rahatsız ediyordu titreşim ama zamanla ya ben alıştım ya da motor açıldıkça azaldı şuan 5200 civarı oldu motor açıkçası pek hissetmiyorum,hele cb125e ye biraz bindikten sonra max baya bi rahat geldi ha bir de arazi lastikleriyle asfalta çıktıysan da rahatsız eder.
-
04 Ağustos 2014, 12:11
acs35 adlı üyeden alıntı
Slm arkadaslar. Ufak bir sitemim olacak. Yorumlarinzida okuyarak aldim bir tane xtreme. Konu su hani bu motorda vibrasyon yoktu. Izmirden kusadasina geldim indikten sonra 1 saat ellerim titremeye devam etti
)
öncelikle hayırlı olsun,güle güle kullanın,
eger sürekli dip gaz kullandıysanız ondan rahatsız olmus olabilirsiniz.
benim sahibi oldugum ilk motordur max. 10.000 km ye dayandı km si.
tiresimden asırı rahatsız oldugumu hatırlamıyorum, uzun yolda dahil.
motoru yuksek devir kullanmayı sevmememden olabilir.
bence tamamen kullanım tarzınız ve araca alısma süreciniz ile ilgilidir
en son dalangıc isimli arkadas antalya dan istanbul a Max ı ile gitti.
titresimden şikayet ettiğini duymadım
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
04 Ağustos 2014, 12:18
ha bir de unutmadan foruma girmişken hazır tekrar söliyim, çay içmek isteyen olursa haberleşelim, şu sıralar elimde gopro 3+ var
-
04 Ağustos 2014, 12:42
çay a hayır demem ama istanbulda olusu işleri sekteye ugratıyor.
bakalım dalangıc dönüş yolunda fethiyeye ugrarsa bizde burada onunla çay sefası yapıcaz
bol bol resim cekilip foruma atarım
-
04 Ağustos 2014, 12:54
acs35 adlı üyeden alıntı
)
Öncelikle hayırlı olsun.
Ben 6000 km'yi buldum ve hemen hemen her akşam işten geç çıktığım için 25 km tapagaz gidiyorum. 80'den sonra olan vibrasyon öyle ahım şahım bir vibrasyon değil. Onun nedeni de zinciri gevşek bırakmam ki doğrusu zinciri gevşek bırakmaktır. Kısacası her vibrasyon motordan olmaz. Bunun çok farklı nedenleri de olabilir. Örneğin zincir gevşekliği, tekerlek havası balansı vidanın birinin gevşek olması vs vs gibi.
Bence o motorun her şeyini bir elden geçirip sık. Jant akortlarına bir bak. Eğer sadece caddede kullanacaksan tekerlekleride değiştir. Ondan sonra bir daha konuşalım çünkü bu kadar insanın rahatsız olmadığı ölçekte rahatsız olman beni de üzer. Saygılarımla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
dalangıç adlı üyeden alıntı
Buluşma iptal oldu sanırım hoş beykoza yağmur yağdı zaten çıkamadım :/ yarın sabah yağmur olmazsa erkenden bodrum yoluna çıkıyorum o taraflara giden var mı uzun yol yanlız hiç zevkli olmuyor :(
Abicim hayırlı yolculuklar. Selametle inşallah.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
04 Ağustos 2014, 16:11
-
05 Ağustos 2014, 15:08
Sayın abiler ben parca bulamıyorum yaa nasil yapacaz avrupa yakasinda gitmedigim mondial servisi kalmadı. En son netten ikiler e sipariş gectim az once aradim bi, bizde max parcasi yok dedi.
Sol arka ayak dayama lazım yola cikacam yemiyo en son uzun bi civata ayarlayacagim oraya.
Bugün bulma sansi var midir sile agva kocaeli planim var.
-
05 Ağustos 2014, 15:54
cafridion adlı üyeden alıntı
Sayın abiler ben parca bulamıyorum yaa nasil yapacaz avrupa yakasinda gitmedigim mondial servisi kalmadı. En son netten ikiler e sipariş gectim az once aradim bi, bizde max parcasi yok dedi.
Sol arka ayak dayama lazım yola cikacam yemiyo en son uzun bi civata ayarlayacagim oraya.
Bugün bulma sansi var midir sile agva kocaeli planim var.
Saat 15.30'da 02126103837 yi ara
-
05 Ağustos 2014, 16:34
Atilla abi Hızır gibi adamsin Allah Razı olsun, arkadaş baya ilgili alisik değilim mondialin diger parçaları varmis ugrarim bi ara ama ayak dayama yokmuş kendim bi care bulacam artık.
-
05 Ağustos 2014, 17:22
ayak dayama da ne ola ki
eger yolcu ayaklıgı ise sorun uyumlu bir cok model bulunur. illa mondial max olarak aramayın.
bir tane çin malı parcacıya giderseniz bakarlar ve kesin bir seyler verirler
-
05 Ağustos 2014, 18:51
Karayele kardeş geliyor. Bajaj Pulsar için bankadan 24 ay vadeli krediyi ayarladım. SAVA tekerlekleri de aldım. Şimdi sıra motoru almakta.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
KAMPANYA MONDİAL CROSS X-TREME MAX KASK+KİLİT 36 TAKSİT 3.570 TL (Daha ne yapsın adamlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74370318/detay
-
05 Ağustos 2014, 18:59
Tahminim mondial kampanya ya gidicek baska firmalarda indirim yapmış
2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150
-
05 Ağustos 2014, 19:06
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
vermiş olduğunuz sahibinden sitesine mesaj yollamıştım hala daha cevap gelmedi, 2. elinizi değerlendiriyoruz diye başlıklı yazıları var drifti verip peşin 180 z one almayı düşünüyorum diye hala cevap gelicek. peşin zaten 3400 bırakıyorlardı nisan ayında x-max ı şimdi 3700 mü olmuş.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
05 Ağustos 2014, 19:10
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kocaeli-Sakarya-Bursa ve cevre ıllerden x treme bakıyoruz 2.el. Satmayı dusunen varsa pm atabılır.
-
05 Ağustos 2014, 19:34
kdiner adlı üyeden alıntı
vermiş olduğunuz sahibinden sitesine mesaj yollamıştım hala daha cevap gelmedi, 2. elinizi değerlendiriyoruz diye başlıklı yazıları var drifti verip peşin 180 z one almayı düşünüyorum diye hala cevap gelicek. peşin zaten 3400 bırakıyorlardı nisan ayında x-max ı şimdi 3700 mü olmuş.
Telefonla ara. Tanırım onları, işleri başlarından aşkın, muhtemelen sahibinden sitesine bakmıyorlardır bile. 3700 demiyor ki ilanda. Kask kilit dahil 3570 diyor. Hediyelerden vazgeçersen yine 3400'e bırakırlar sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Kocaeli-Sakarya-Bursa ve cevre ıllerden x treme bakıyoruz 2.el. Satmayı dusunen varsa pm atabılır.
Sahibindene baktınız mı?
http://www.sahibinden.com/motosiklet...ting=price_asc
-
05 Ağustos 2014, 19:58
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Karayele kardeş geliyor. Bajaj Pulsar için bankadan 24 ay vadeli krediyi ayarladım. SAVA tekerlekleri de aldım. Şimdi sıra motoru almakta.
attila abi şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman. allah kaza bela vermesin
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)