özgür kardeşim burası bildiğin şile ben maslaktakidir diye düşünmüştüm neyse zaten ben atilla abiyle daha erken bi saatte biyerde buluşup beraber geliriz diye planlamıştım ben bi danışiyim atilla abiye o zaman
özgür kardeşim burası bildiğin şile ben maslaktakidir diye düşünmüştüm neyse zaten ben atilla abiyle daha erken bi saatte biyerde buluşup beraber geliriz diye planlamıştım ben bi danışiyim atilla abiye o zaman
Onun dükkan hipodromun o tarafta büyük ihtimalle o da kavacığa gelecek öyle bir durumda üçümüz toplanıp gideriz, şimdi ben pek hakim değilim İstanbul yollarına ama google maps derki polonezkoyden geciceksin kavacik sapagindan kavacik köprü oradan kavacik merkez polonezkoy tabelasindan ver yansın edersek güzel manzaralı yeşillikli yollardan buluşma noktasına varırız sanırım burada Attila abi devreye girerse süper olur o daha iyi bilir yolları benim karada navigasyon 0 batuma kadar yolu var valla
Waaay atilla abiyle dipdibeymişiz haberim yokmuş . ben hipodroma çok yakınım osmaniyede ewim .Biz burdan çıkarız o zaman senide alır atilla abiyede sorar dediğin güzergahtan gideriz dalangıç şileden de özgür gelir dewam ederiz bu arada metin ile utku da yazılanları görürse onlarda bir yerden dahil olurlar 10 numara olur sayımızda artarsa tadıdan yenmez
Ben sizin yolunuzu gözlerim abi hayırlısıyla bende Yalovadan-Şileye varayımda
Ek Olarak kendimiz takılıyoruz sanırsam,kimseye dahil olmuyorsak program şu şekilde olsun,size de uyarsa..
Buluşma saati:12.00 (Şile/Işık Üni BPET Önü)
Aç olursanız sizi pastaneye götürürüm,ardından limana çay-gazoz içmeye gideriz.
Köyleri gezmek isterseniz Ağva yolunda ki Sahil Köylerini gezebiliriz,ek olarak gözleme yemek isterseniz Yeniköyde Boşnak kökenli bir teyze var oraya da götürebilirim :D
Arazi işini yolları tam bilmediğimden (götürürüm ama dönüşümüz muhteşem olabilir) dolayı kısa tur şeklinde yaparız Saklıgöl mevkiinden girip Korucuköy'den çıkılacak şekilde barajıda görürsünüz böylece benim kafamdakiler bu şekilde umarım güzel olur heyecan yaptım
XV
Yardim lazım dün debriyaj manetini takozuyla beraber degistirmistim, yeni manet beni mahfetti.
Debriyaji birakiyorum manet tam geri cekmiyo kendini sehir içi manevralarda birden bi kavriyo artcim 3 kere kafa atti kaskima oyle söyliyim :D
Teli maneti heryeri yagladim yine cekmiyo
Lastikle gerdircem en son
Muhtemelen manet veya takozu ile alakası yoktur. Takoz ve manet değiştiği için debriyaj telinin uzunluk ayarı değişmiştir. Telin uzunluk ayarını değiştirmek gerekecektir heralde.
Daha önce debriyaj teli değiştirdin mi?
Sadece iç teli mi değiştirdin yoksa dış tel ile birlikte mi değiştirdin ?
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Daha önce degistirmedim abi ama bu mevzuyu cozeyim diye manetten de asagidaki baglantidan da alırdım taktim yokk..
Debriyaj teli değişimi 1
https://www.youtube.com/watch?v=TcPRWwo7elk
Debriyaj teli değişimi (ve ayarı) 2
https://www.youtube.com/watch?v=EFShc7OBfL4
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
Herkese mutlu huzurlu bayramlar dilerim.
Saygı ve sevgilerimle.
Attila abi cok tesekkur ediyorum, tel gidonun iclerinde takiliyormus o yuzden germiyormus büyük oranda çözüldü.
Bu vesileyle ben de sizlerin bayramını tebrik ediyorum.
Bütün x-treme cilerin bayramı mübarek olsun
Şimdiden herkesin bayramının mübarek olmasını diler büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden, yaşıtlarımın yanaklarından öperim
Seliuz özel mesajı cevaplamayı beceremedim cuma günü sabah 9dan akşam 9a kadar dükkandayım istediğinzaman gel
sayın max cılar
herkesin ramazan bayramı kutlu olsun.
saglıklı mutlu nice nice bayramlara...
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)