Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Temmuz 2014, 01:26
cafridion adlı üyeden alıntı
Ben motoru aldim sigortayi yetistiremedim. Acil akü degismem lazim ayak marsiyla 2 saatte çalışıyor. Bir de farin ayaklari kirik km göstergesi de oyle onlari degistirmem gerekiyor. Gerci burada gorunme gibiyim ama yine bi kac foto atarim gece.
Ilk izlenim mi haarika parkta kaldirimlara ciktim merdivenlerden indim yok boyle bisey :D
Hayırlı uğurlu olsun cafridion allah kaza bela vermesin
Reklamlar
-
26 Temmuz 2014, 03:08
-
26 Temmuz 2014, 10:38
cafridion adlı üyeden alıntı
Ben motoru aldim sigortayi yetistiremedim. Acil akü degismem lazim ayak marsiyla 2 saatte çalışıyor. Bir de farin ayaklari kirik km göstergesi de oyle onlari degistirmem gerekiyor. Gerci burada gorunme gibiyim ama yine bi kac foto atarim gece.
Ilk izlenim mi haarika parkta kaldirimlara ciktim merdivenlerden indim yok boyle bisey :D
Hayırlı uğurlu olsun. Allah güle güle binmeyi nasip etsin.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
26 Temmuz 2014, 13:12
seliuz adlı üyeden alıntı
Son liste . Sayımız giderek artıyor
1.Atillaxtreme
2.seliuz
3.demirutku
4.metingüzel
5.ozgranl
6.dalangıç
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Abi bana bayramda sonrasındaki haftasonuda uyar
ben memlekete gittim motorla zonguldaktayım.artık eylul ayında beraberiz.
-
26 Temmuz 2014, 17:49
Beni de yazın listeye sizle şileye gittikten sonra çıkıcam yola belki bir daha böyle bir şans yakalayamam , buluşma yerini belirlediniz mı?
-
26 Temmuz 2014, 18:12
Tekrar selamlar hızlı bir giriş oldu kusura bakmayın
Bugün sirkeciye gittim kuru bi akü alip (60tl) taktım oracikta tek marş aliyor artik.
Orda bi elcik koruma gördüm cok hosuma gitti 80 tl dedi size sormadan karar vermiyim dedim saglamdi ama.
Oradan Yenibosna ya geçtim ufak bi mondial servisi var debriyaj manetinin bagli oldugu takoz kirikti manetle beraber degistirdim 30 tl
Ayna takimi da aldim 30 tl gayet saglam
Oradan gectim sigorta yaptırmaya.
Eve gecince gaz ve debriyaj telini yaglayacağım debriyaj takiliyor sanki bazen gaz da sert geldi.
Sehir içinde kullanim harkulade cok kivrak duracak kadar yavasken bile ayagi yere koymak gerekmiyor. Denge müthiş.
-
26 Temmuz 2014, 18:22
ozgranl adlı üyeden alıntı
Bayram dolayısıyla memlekete gideceğim konuyu takipteyim,imkan olursa gelmek isterim. Atlama-Zıplama olayı içinde Şile'ye beklerim neredeyse her pazar araziye çıkıyoruz
Yeri ve zamanı "ozgranl"a bırakalım. ozgranl saati ve nerede toplanacağımızı belirtsin yeter.
-Bir de gideceğimiz yerde yiyecek içecek var mı, oradan mı temin edeceğiz, yanımızda kumanya mıı getireceğiz.
(ince bir bilek hareketi ile topu ozgranl'a bıraktı)
-
26 Temmuz 2014, 19:08
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Yeri ve zamanı "ozgranl"a bırakalım. ozgranl saati ve nerede toplanacağımızı belirtsin yeter.
-Bir de gideceğimiz yerde yiyecek içecek var mı, oradan mı temin edeceğiz, yanımızda kumanya mıı getireceğiz.
(ince bir bilek hareketi ile topu ozgranl'a bıraktı)
Abi Yalova'da olduğum için burada internetim yok sağdan soldan kaçak bir şekilde bağlandıkça yazma fırsatı buluyorum. Öncelikle ne yapacağımıza karar verelim dağ-tepe gezecek isek Şile'den pazar günleri ormana çıkanlar dışarıdan katılanlardan 15-20 lira ücret alıyor bildiğim kadarıyla ormanı tam anlamıyla onlar biliyor,kendim yollara o kadar hakim değilim. Ormana çıkanlar motosiklet ustası zaten fakat o şekilde size uyar mı bilmiyorum isterseniz bir arar sorarım durumumuzu anlatırım.
Kendimiz takılalım önce bir çay-çorba içelim sonra sakin sakin turlayalım ufakta olsa arazi yapalım derseniz,o şekilde rehberlik yaparım limanda çay içer laflarız daha sonra Saklıgöle gideriz hem orayı görmüş olursunuz hemde arka yoldan ormana gireriz ufak çaplı gezer barajın ordan Korucuköy'den ayrılırız. Buluşma yerimiz Işık Üniversitesi'nin orada bulunan BPet benzin istasyonu olsun(BP değil BPET)orada toplaşırız ?
-
26 Temmuz 2014, 19:22
o motosiklet ustalarına katılıpda araziye cıkarsanız
onların motorlarıda special yada ona yakın makinalarsa
gruptan bir cogu motorundan soguyacaktır.
bu olay tecrubeyle sabittir.
-
26 Temmuz 2014, 19:24
Abi Yalova'da olduğum için burada internetim yok sağdan soldan kaçak bir şekilde bağlandıkça yazma fırsatı buluyorum. Öncelikle ne yapacağımıza karar verelim dağ-tepe gezecek isek Şile'den pazar günleri ormana çıkanlar dışarıdan katılanlardan 15-20 lira ücret alıyor bildiğim kadarıyla ormanı tam anlamıyla onlar biliyor,kendim yollara o kadar hakim değilim. Ormana çıkanlar motosiklet ustası zaten fakat o şekilde size uyar mı bilmiyorum isterseniz bir arar sorarım durumumuzu anlatırım.
Kendimiz takılalım önce bir çay-çorba içelim sonra sakin sakin turlayalım ufakta olsa arazi yapalım derseniz,o şekilde rehberlik yaparım limanda çay içer laflarız daha sonra Saklıgöle gideriz hem orayı görmüş olursunuz hemde arka yoldan ormana gireriz ufak çaplı gezer barajın ordan Korucuköy'den ayrılırız. Buluşma yerimiz Işık Üniversitesi'nin orada bulunan BPet benzin istasyonu olsun(BP değil BPET)orada toplaşırız ?
Ok.. Uyar. Önce toplanıp çay çorba içelim, sonrasına bakarız. 3 Ağustos PAZAR Saat kaçta Işık Üniversitesinin orada ki BPET'te toplanıyoruz (BP değil BPET)
-
26 Temmuz 2014, 19:59
Ok.. Uyar. Önce toplanıp çay çorba içelim, sonrasına bakarız. 3 Ağustos PAZAR Saat kaçta Işık Üniversitesinin orada ki BPET'te toplanıyoruz (BP değil BPET)
Kesin toplanıyorsak ben 2 Ağustos günü Şilede olurum. Sizin dediğiniz her saatte de buluşma yerinde sizleri beklerim
-
26 Temmuz 2014, 20:18
3 Ağustos PAZAR saat 12.00 Işık Üniversitesinin orada ki BPET'te toplanıyoruz (BP değil BPET) nasıl?
İtirazı olan ?
-
26 Temmuz 2014, 20:28
3 Ağustos PAZAR saat 12.00 Işık Üniversitesinin orada ki BPET'te toplanıyoruz (BP değil BPET) nasıl?
İtirazı olan ?
Ben okeyim
-
26 Temmuz 2014, 21:06
İtirazı olan ?
Işık üniversitesi? BPET? Sanırım kaybolucam ben beykozun arkasından riva yolu oradan şile yoluna girer arazimi yapar çaya yetişirim size şile de nerede bulurum sizi?
-
26 Temmuz 2014, 21:11
dalangıç adlı üyeden alıntı
Işık üniversitesi? BPET? Sanırım kaybolucam
ben beykozun arkasından riva yolu oradan şile yoluna girer arazimi yapar çaya yetişirim size
şile de nerede bulurum sizi?
Raat ol! Işık Üniversitesi girişte dev gibi. Kaybolursan ben telefonla ulaşırım sana.
-
27 Temmuz 2014, 00:01
-
27 Temmuz 2014, 00:34
Işık Üniversitesini görmeme gibi bir ihtimaliniz yok bence hemen girişte solda kalıyor,ben zaten üniversitede öğrenciyim yurt odamın camı yola bakıyor yolunuzu gözlerim ,
Tam olarak odamdan buluşma noktamızın görüntüsü
-
27 Temmuz 2014, 01:01
Havlu, şort falan da alalım bari isteyen çimer olmamı
-
27 Temmuz 2014, 01:09
dalangıç adlı üyeden alıntı
Havlu, şort falan da alalım bari isteyen çimer olmamı
Pazar günleri aşırı kalabalık oluyor genelde ama tercih sizin
-
27 Temmuz 2014, 01:20
Pazar günleri aşırı kalabalık oluyor genelde ama tercih sizin
En son 5 sene önce gittim herhalde şile'ye güzel denk geldi bu organizasyon
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------
Şimdi belki alakasız olacak ama arkadaşlar yakın zamanda uzun yola çıkmak için plan yapan varmı aranızda?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)