tekrardan merhabalar 1 haftadır kara oğlanla vızır vızır geziyorum. siz değerli abilerime tabi ki bi kaç sorum ve fikir danışmam gerekecek
ilk başta sağ ayağımın orda ısınma olduğu için bacağımı neredeyse yakıyordum bunun bi önlemi yok sanırım
motorsikleti aldığım yere jant şeridi almak için gittiğimde jiglenin ortada olduğunu gördü ve kapalı konuma getirdi şuan gerçekten canavar gibi oldu 1 haftadır motor nerdeyse hiç gitmiyormuş onu keşfettim . ruhsatı koyacak yer yok diyince sol altta sanırım tamir anahtarı koyulan plastik kutuya koyduk ruhsatışekli deforme olsada taşımaktan iyidir .
şimdiiii,
önce jigleden giriyim. bu abimiz jigleyi açtıktan sonra arada motora gaz verirken sanki sönecekmiş gibi oluyor sonra gazı tekrar alıyor normal bi şekilde . nasıl anlatsam bilemedim. bi an nefesi kesiliyormuş gibi oluyor motorun siz abilerim daha iyi bilirsiniz nedenini.
sonrasında jant şeridi aldım monster turuncu renkte monster marka sanırım. küçük parçalı olanlardan. fakat şekline uymuyor jantın . sattıkları başka şeritlerde vardı ama çok uzun olanlardan mı almam lazım kafama göre kesip biçip takmam için model kalınlık marka öneriniz var mıdır?
benzin dolumunu yaptırdım pompacı abiye aldığı kadar dedim ve buuuum!!! 51 liralık doldurduk needeyse 1 litre falan aktı desem yeridir. ideali kaç liralık almaktır ? yedek depo muhabbeti var mı bu çocuklarda ?
çanta demiri için ustayla konuştum krom malzemeden yapmaya 150tl istedi ve öğrenci indirimi de yapmadı :/
mondial marka stickerlarını önlerden söktüm fakat eksozun ve o vitesin orda ki kutuların üstünde olanları nasıl değiştirebilirim veya kapatabilirim?
önerdiğiniz sticker veya hoş duracak malzemeler ve bilimum fikirlerinize açığım .
şimdilik bu kadar . sonuç olarak çok memnunum. motoru aldığım için "iyi ki" diyorum "keşke" diyecek bi durum göremedim.
bu arada
çanakkalede olupta almayı düşünen veya kullanıcılarla da fikir alışverişi yapabilrim burdan da duyurayım