Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Haziran 2014, 19:01
cenkito bu paylaşım için tşkler.
bende bir araştırma yaptım size mesaj attıktan sonra. antebi aradım bana yakın diye. yedek parça lazım diye adam bana dediği cümle koca antepte bu motordan 3 tane var dedi.:D bende direk fabrikayı aradım aydını.onlarda hafta içi servis veriliyorlarmış. istanbuldaki yetkili servisi aradım bu motordan çok bulunur diye :D amortisörden düşer dedi belirli bir miktar ama en iyi rakamı sana fabrika söyler dedi.
Reklamlar
-
08 Haziran 2014, 19:11
önemli değil, zaten mondial max adı ile adım bir anılır oldu forumda
amortisörden düşer düşmesine de nasıl olacak ? asıl onu soracaktın sen.
benim dediklerim en kolay ve ucuz yollu olanlar, saseye mudahele etmeden.
bende verecekleri cvp ı merak ettim.
cvp alında buradan paylasırsan sevinirim.
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
09 Haziran 2014, 16:40
fabrikayı aradım gereksiz sekreter çıktı. sorularıma olmaz yetkiliye sordum falan diye cevap verdim.bende istanbuldaki yetkili servisleri aradım. önden düşebilirsin arkadaki amortisörtden düşer yumuşama payının hepsini kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz.senin ağırlığına koltuk aşağıya inecek ama sen kaldırdıktan sonra geri eksik yüksekliğine döner dedi.
-
09 Haziran 2014, 18:35
dağ aslanı adlı üyeden alıntı
fabrikayı aradım gereksiz sekreter çıktı. sorularıma olmaz yetkiliye sordum falan diye cevap verdim.bende istanbuldaki yetkili servisleri aradım. önden düşebilirsin arkadaki amortisörtden düşer yumuşama payının hepsini kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz.senin ağırlığına koltuk aşağıya inecek ama sen kaldırdıktan sonra geri eksik yüksekliğine döner dedi.
desene sacmalamıslar
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
09 Haziran 2014, 19:04
bu durumu kullanan var mı? ve ben kullansam bir zararı olur mu sizce
-
09 Haziran 2014, 19:11
bu durumu kullanan var mı? ve ben kullansam bir zararı olur mu sizce
hangi durumu ?
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
09 Haziran 2014, 20:20
arka amortisördeki payı kullanarak motorun boyunu düşürmüşler.
benim bir soru olacaktı. ben bu motora yapıştırma kaplamalar yapmak istiyorum nerden bulabilirim? heryeri ama ebatlarına uygun olarak bilgin var mı bu konuda.
-
09 Haziran 2014, 20:46
arka amortisördeki payı kullanarak motorun boyunu düşürmüşler.
benim bir soru olacaktı. ben bu motora yapıştırma kaplamalar yapmak istiyorum nerden bulabilirim? heryeri ama ebatlarına uygun olarak bilgin var mı bu konuda.
o konuda bilgim yok
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
10 Haziran 2014, 22:30
Merhaba. aranıza katılalı 1 hafta oldu. O günden beri forumu okuyorum. Ve o günden beri 800 km yaptım.
Motorum silindir ve krankı 200 lük. Ancak nedir ne değildir. Açıp bakacağız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
Cenkito ve diğer forum müdavimi arkadaslara çok teşekkürler. Sayelerinde çok şey öğrendik. Şimdi sıra uygulamada. Bir de İzmir'deki arkaadaşlarla bulunup beraber gazlamak isterim.
-
10 Haziran 2014, 22:55
M_poyraz adlı üyeden alıntı
Merhaba. aranıza katılalı 1 hafta oldu. O günden beri forumu okuyorum. Ve o günden beri 800 km yaptım.
Motorum silindir ve krankı 200 lük. Ancak nedir ne değildir. Açıp bakacağız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
Cenkito ve diğer forum müdavimi arkadaslara çok teşekkürler. Sayelerinde çok şey öğrendik. Şimdi sıra uygulamada. Bir de İzmir'deki arkaadaşlarla bulunup beraber gazlamak isterim.
hayırlı olsun güle güle kullan
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
motoru sökünce bakarsın silindir boyu alt üst contalar arası 69mm civarı ise krank 150 liliktir,
emme subabı buyuk olan yaklasık 30 mm kucuk olan egzoz subabıda 25mm ise üst kapakda 150 liliktir.
200 lükleri tam hatırlamıyorum ama daha buyukler. degerleri elimdeki orjınallerden ölçtüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
tabiki kranka uzun biel kolu atılıp sözde 200 lük gibi piston yukarıya cıkma mesafesi uzatılmadı ise.
soldakiler orjınal 150 cc, sagdakiler 200 cc
krankın biel montaj yerine dikkat, 150 de merkeze daha yakın 200 de merkezden daha uzak
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
11 Haziran 2014, 00:31
cenkito adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güle güle kullan
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------
motoru sökünce bakarsın silindir boyu alt üst contalar arası 69mm civarı ise krank 150 liliktir,
emme subabı buyuk olan yaklasık 30 mm kucuk olan egzoz subabıda 25mm ise üst kapakda 150 liliktir.
200 lükleri tam hatırlamıyorum ama daha buyukler. degerleri elimdeki orjınallerden ölçtüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
tabiki kranka uzun biel kolu atılıp sözde 200 lük gibi piston yukarıya cıkma mesafesi uzatılmadı ise.
http://i.hizliresim.com/O26PbZ.jpg
http://i.hizliresim.com/zRkbZY.jpg
soldakiler orjınal 150 cc, sagdakiler 200 cc
krankın biel montaj yerine dikkat, 150 de merkeze daha yakın 200 de merkezden daha uzak
Max kullanıcısı forumdaşlar, Cenkito gibi değerli forumdaşınız olduğu için, çook şanslısınız vesselam.
Hacım, benim hanzoyu, tazmanya janavarı yapmak istiyom , 350cc kaldırırmı dersin şaka şaka, şasi kurusun diye güneşlendiriyorum, yarından itibaren toplamaya başarım artık yeter, özledim mobylet geçse yanımdan yaya iken hüzünleniyorum
-
11 Haziran 2014, 00:34
kask ne alayım karar veremiyorum . çenesiz cross var 950gr. çeneli 1050gr. vizör yok bunlarda.
yoksa fulface yol kaskımı alayım .
şimdilik dağcı kaskımı kullanıyom 320gr. bide kayak gözlüğü tchibo malı 50tl idi çok iyi
polarize buğulanmaz çiftkat.
-
11 Haziran 2014, 00:49
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Max kullanıcısı forumdaşlar, Cenkito gibi değerli forumdaşınız olduğu için, çook şanslısınız vesselam.
Hacım, benim hanzoyu, tazmanya janavarı yapmak istiyom
, 350cc kaldırırmı dersin şaka şaka, şasi kurusun diye güneşlendiriyorum, yarından itibaren toplamaya başarım artık yeter, özledim mobylet geçse yanımdan yaya iken hüzünleniyorum
tesekkür ettim carbon
ademx adlı üyeden alıntı
kask ne alayım karar veremiyorum . çenesiz cross var 950gr. çeneli 1050gr. vizör yok bunlarda.
yoksa fulface yol kaskımı alayım .
şimdilik dağcı kaskımı kullanıyom 320gr. bide kayak gözlüğü tchibo malı 50tl idi çok iyi
polarize buğulanmaz çiftkat.
gözlüğün varsa acık kross kask al. onların kapalı camlılarında camda parlama oluyor görüş cogunda sıkıntılı.
uzun yol içinde kapalı kask iyifdir, rüzgardan az etkilenir
-
11 Haziran 2014, 01:33
shiro(sh769) wildwolf carbon-reçine bulabildiğim f/p cross kask. 420tl
yol kaskında muadil malzemelisi 600 üzeri.
-
11 Haziran 2014, 09:08
Selam arkadaşlar, max'de Soft yan çanta kullanan kimse var mı acaba? Depo üstü çanta tavsiyesi olan?
-
11 Haziran 2014, 14:51
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
11 Haziran 2014, 15:29
cenkito adlı üyeden alıntı
carbon dostum bak aklıma ne geldi
bana bir tane apachi 250R (cross-RM farketmez, 27 lik olsun ama
) hediye edin sizin sayfanızında bir tane cenkito su olsun
bu arada
sen ve
yunus da benden önde gider geri kalmazsınız, sizin hakkınızıda yememek lazım
Hediye 27'lik apachi yahu bir dur, niye bukadar gecikti benim tadilat sanıyon , kalan parayı boya sökücüye verdik, şincik toplasam, temizlik içinde deponun dibini kullandım, yarım bardak benzin ya var, ya yok
Hemen'de sattın koca max forumu ıhıhıhı, eyy apachi duyun, Cenkito'yu transfer edecez bir 27'lik apachi, plaka çıkan verisyon + bonservis bedeli
Hedaye işi havada bulut sen o işi unut'taa, bir turluğuna veririz ayıb ettin
Kendi adıma, benim ilk motorum(kendime ait), araştır taraştır denk geldi güç gerekti buldum çok şükür, dolayısı ile nerdee ağam sendeki birikimin yanında bendeki fasa fiso.
Dilerim bir 27'lik alırsın'da ,inciğine cinciğine/molekülüne kadar inceleyip bizide aydınlatırsın, valla kardeşim, herkese bilgi olarak yardım ediyorsun, işin gücün rast gitsin bro.
-
11 Haziran 2014, 15:52
-
11 Haziran 2014, 16:25
Çeşmenin başına bi mondi inmiş yan yatmış vidasını suya düşürmüş
http://i.hizliresim.com/oQ4gk2.jpg
Doğa ile ilk buluşma
http://i.hizliresim.com/YPZBdZ.jpg
-
11 Haziran 2014, 20:03
arkadaslar biraz internet ortamına ara verecegim saglıcakla kalın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)