Merhabalar işinlerimin yoğunluğundan pek giremedim.
Xtreme'de biraz gecikmeli geldi ama bugün geldi hayırlısıyla. Yarın sabah 9-10 gibide teslim alacağım inşallah.
İlk karşılaşma ) Yandaki MG'de eski emektarım onuda emekliye ayırıyorum
abiler bu motorun göstergesini değiştirmek mümkün müdür acaba :D
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
http://www.rialli.com/urunler/motosiklet-yedek-parca/347_gosterge-kontak-kilit-sistemi/10945__kilometre-saati-komple-dijital-asya-kuba/ bu ibre bu motora uyarmı :D bu motoru çok sevdim çok beğendim ama ibresi kafama takıldı
devir saati telli, çalısmaz. muhtemelen hızda saglıklı calısmaz.
bunlar küçük lastik motorlara göre yapılmıs.
montaj yerleride uymayacaktır, ama uydurululabilir.
bence bosver ugrasma bosuna
gidon üst platinini ve far kafasınıda değişirsen belki bu kuba str tarzı yapılabilir, ama emin değilim
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
ben bir ara meraktan ugrasıp, hem devir göstergesi hemde vites göstergesi takmıstım.
daha sonra kalabalık etmesin diye geri cıkarttım.
benzin göstergesinin yokluguna da alısıyorsunuz. ben aldım alalı daha hiç benzin bittiğinden yolda kalmadım.
sürekli deposu full dolasan biride değilim.zaten benzin muslugunu normal konumda kullanıp orası bitince yedek depoya alırsanız
cevrede bir benzinliğe rahat gidersiniz.
depoyu sallayarak içindeki sese göre yakıt tahmini, olmadı kapagı acıp gözle tahmin de yapılabilir.
belli süre kullandıktan sonra ne kadar yakıtla ne kadar yol yaptıgı bilindiğinden
km sayacıda benzin göstergesi olarak kullanılabilir
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Abi çamurluğun deseni farklı fakat uzunluktan yana pek bi fark göremedim. Akşam test eder paylaşırım sizinle
çamurluk farklı gibi gerçekten .ben geçen 2014 modelini gördüm aynalarıda farklıydı geniş açılı dikiz vardı .arkaddaş 0 aldım dio ama aynalar bizimkilerden .bn anlamadım valla mondi ne yapıo
mondial, ufak ufak sikayetler dogrultusunda yada kendi bütcesi dogrultusunda değişimlere gidiyor
bakalım son nokta nasıl olacak. zaten kendi adıma konusayım, max ımı son noktaya cıkarttım ama satılan sıfırlar nasıl olacak
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
depo kapağı tamam sayenizde, el yapımı conta ile artık içim rahat. çamurluk ve aynalar da sipariş aşamasında daha işlevselleri ile değişecek. yine burası sayesinde . eh bir de şu göstergeleri yapmak lazım.
nasıl yapılır sorularının muhattabı , x-treme max'çıların ilkleri arkadaşlar, ağabeyler ve kardeşler(özellikle uygulamacı cenkito) sorarım size;
vites ve devir göstergesi nasıl yaparım.
benim ustam önüne plan proje ile gitmeden kolay kolay iş yapmıyo mesela üçüncü gidişimde ancak ısrar üstüne önden 2 cm indirtebildim motoru.
how it's made belgeseli tadı alıyorum bu işlerde, çok keyifli yahu
''Beş yaş insanın en olgun çağıdır; sonra çürüme başlar.'' Alper Canıgüz
vites göstergesi kolay ama devire bence gerek yok
kulak alısıyor zamanla .
ben zaten su an vites ve devir göstergesiz orjınal hali ile kulanıyorum
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)