Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Nisan 2014, 20:37
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Ahmet Atilla abi ,yanlış hatırlamıyorsam isim + kan grubu yazmak dışında bir de cam taktırmıştın galiba ? bu fotoğraflar bu değişiklikleri yapmadan önce mi çekildi ?
''Beş yaş insanın en olgun çağıdır; sonra çürüme başlar.'' Alper Canıgüz
Reklamlar
-
28 Nisan 2014, 21:18
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Beni beklerseniz koşarak gelirim. İstanbul da kaç tane max kullanıcısı var acaba ?
Bu foruma takılmasa da bir kişi biliyorum. Muharrem kanbur tanır mısın
valla 4 kişi olduk son durum bu, tabiyki bekleriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
seliuz adlı üyeden alıntı
Walla utku kardeşim benim motor hala serviste parça bekliyor krank cortlamış bu hafta cumaya kadar çözülecek bende aranıza katılıcam hayırlısıyla
bekliyoruz abi bak 5 olduk. okuldan bi fırsat bulabilirsek çıkıcaz ilk fırsatta, o zaman görün siz fotoğrafları
-
28 Nisan 2014, 21:26
demirutku adlı üyeden alıntı
bekliyoruz abi
bak 5 olduk. okuldan bi fırsat bulabilirsek çıkıcaz ilk fırsatta, o zaman görün siz fotoğrafları
hadin güzel foto videolar paylasında bende azcık gençliğimi-saglıklı hallerimi hatırlayayım
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
28 Nisan 2014, 23:08
Arkadaşlar bildiğiniz gibi motorumu yeni aldım daha 80 km de. Sabah jikleyi açmama rağmen marşı geç alıyor belki 4 5 kere marşa basmam gerekiyor sebebi ne olabilir. Birde iridyum buji takmak istiyorum önereceğiniz bir marka model varmıdır. (Yeni alan arkadaşlar bide debriyaj telinin motorum üstünde duran kısmına bağlı vidalar gevşiyor haberiniz olsun.)
-
28 Nisan 2014, 23:10
discovery197 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bildiğiniz gibi motorumu yeni aldım daha 80 km de. Sabah jikleyi açmama rağmen marşı geç alıyor belki 4 5 kere marşa basmam gerekiyor sebebi ne olabilir. Birde iridyum buji takmak istiyorum önereceğiniz bir marka model varmıdır. (Yeni alan arkadaşlar bide debriyaj telinin motorum üstünde duran kısmına bağlı vidalar gevşiyor haberiniz olsun.)
iridyuma hiç gerek de yok faydasıda yok.
gec calısma karburatör ayarından olabilir.
gaz pistonu iğne ve hava ayarına baktırın
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
28 Nisan 2014, 23:20
Bu arada söylemeyi unuttum geç çalışma akşamdan bırakıp sabah marşa basınca oluyor sadece. Motora binip on dakika gezsem sonra park edip stop ettikten sonra tekrar basınca hemen alıyor marşı .
-
28 Nisan 2014, 23:32
cenkito adlı üyeden alıntı
iridyuma hiç gerek de yok faydasıda yok.
gec calısma karburatör ayarından olabilir.
gaz pistonu iğne ve hava ayarına baktırın
bunlara bakın, özelliklede hava ayarına
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
29 Nisan 2014, 05:23
Motorun alt kısmını boyamayi dusunuyorum orjinal renk mat siyah oldugu icin cok eskidi ve gercekten cok eski duruyor yanmaz boya buldum 10liraya akçalının.. Sizce boyamalımıyım? bunu yapan oldumu daha once yada boyasam atarmı bi fikriniz varsa hemen alıyım..
-
29 Nisan 2014, 05:33
10 liralık boyayla egzozu boyamada tutmaz .ama diğer yerleri güzelce 2 3 kat atarak kapatabilirsin ben yaptım sıkıntı olmaz.ama yanmaz boya genelde mat siyah olurzaten sprey.bnce mat yap gene .
egekocasoy adlı üyeden alıntı
Motorun alt kısmını boyamayi dusunuyorum orjinal renk mat siyah oldugu icin cok eskidi ve gercekten cok eski duruyor yanmaz boya buldum 10liraya akçalının.. Sizce boyamalımıyım? bunu yapan oldumu daha once yada boyasam atarmı bi fikriniz varsa hemen alıyım..
-
29 Nisan 2014, 10:29
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
29 Nisan 2014, 13:33
-
29 Nisan 2014, 15:27
-
29 Nisan 2014, 15:57
Kendi motorumu sattırıp Max aldıracaksınız bana valla...
Çok ve güzel paylaşımlar oluyor burada, kıskanmıyor değilim...
-
29 Nisan 2014, 16:17
Syanur adlı üyeden alıntı
Kendi motorumu sattırıp Max aldıracaksınız bana valla...
Çok ve güzel paylaşımlar oluyor burada, kıskanmıyor değilim...
gücü ve son hızı seninkınden az ama yakıtıda az
ama keyfine aynı sayılır diyebilirim
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
29 Nisan 2014, 17:18
-
29 Nisan 2014, 18:32
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
29 Nisan 2014, 19:08
-
30 Nisan 2014, 01:09
bugün montajın yapılacağı ustanın yanına gittim ,yüksekliğin birkaç cm indirilip indirilemeyeceğini sordum. olumsuz cevap verdi, ön tabanım basıyor ancak ve birkaç santim hiç fena olmazdı. ve bir de montajdan sonra motoru nasıl eve götüreceğimi ve plaka ruhsat işlemleri gibi prosedürleri nasıl halledeceğimi bilmiyorum.
kafamda deli sorular kardeşler bi teselli verin
-
30 Nisan 2014, 01:22
teselli
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
ön masadan alcaltma yapılır tabi alcalttıktan sonra sert arazide yada ön amortisör tam kapanacak sekilde
kullanmamak lazım. arka amortisörede ayar cekilip helazondan bir sıra kesilip üst baglantı yeride biraz asagı alınabilir
bugune kadar yapan olmadı daha
ama teoride mümkün
kusura bakmasınlarda bu ustaların cogu naylon usta
-
30 Nisan 2014, 01:55
yüksek tabanlı ayakkabı-bot bakayım ben en iyisi bacak boyum kısa , orantısız bir anatomim varmış bu yaşımda öğrendim, 1,74 boy ile 90 cm sele boyunda oturamamak da varmış kaderde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)