Ahmet Atilla abi ,yanlış hatırlamıyorsam isim + kan grubu yazmak dışında bir de cam taktırmıştın galiba ? bu fotoğraflar bu değişiklikleri yapmadan önce mi çekildi ?
valla 4 kişi olduk son durum bu, tabiyki bekleriz :bounce:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
bekliyoruz abi :) bak 5 olduk. okuldan bi fırsat bulabilirsek çıkıcaz ilk fırsatta, o zaman görün siz fotoğrafları:mrgreen:
Arkadaşlar bildiğiniz gibi motorumu yeni aldım daha 80 km de. Sabah jikleyi açmama rağmen marşı geç alıyor belki 4 5 kere marşa basmam gerekiyor sebebi ne olabilir. Birde iridyum buji takmak istiyorum önereceğiniz bir marka model varmıdır. (Yeni alan arkadaşlar bide debriyaj telinin motorum üstünde duran kısmına bağlı vidalar gevşiyor haberiniz olsun.)
Bu arada söylemeyi unuttum geç çalışma akşamdan bırakıp sabah marşa basınca oluyor sadece. Motora binip on dakika gezsem sonra park edip stop ettikten sonra tekrar basınca hemen alıyor marşı .
Motorun alt kısmını boyamayi dusunuyorum orjinal renk mat siyah oldugu icin cok eskidi ve gercekten cok eski duruyor yanmaz boya buldum 10liraya akçalının.. Sizce boyamalımıyım? bunu yapan oldumu daha once yada boyasam atarmı bi fikriniz varsa hemen alıyım..
Bu fotoğrafları Mondial'in web sitesinden aldım. İçimden geldi koydum öle :)
Bende durum hala budur :)
http://i.hizliresim.com/LPA1LG.jpg
2 Resimde benden, azcık nostalji, yaz aşkı :joker:
http://i.hizliresim.com/krBEOy.jpg
http://i.hizliresim.com/p4zE6J.jpg
Kendi motorumu sattırıp Max aldıracaksınız bana valla...
Çok ve güzel paylaşımlar oluyor burada, kıskanmıyor değilim...
Aaa, keyfine iddiaya girelim ozaman :)
Eğer benim motoru sürüp daha fazla keyif alırsan motorumu sana satcam, uygun fiyattan. Maksat yabancıya gitmesin :) Var mısın ? :)
Yetmez mi be abi :) 125 lik motorumu hatırladım da...
Ama SM olduğu için ben çok memnunum bundan, asfalt lastiği ile asfaltta sürmek ayrı bir keyif :) Zaten döncez dolaşcaz ilerde bir Max alcaz gibi geliyor bana,,, içimden bir ses, bir his... :)
bugün montajın yapılacağı ustanın yanına gittim ,yüksekliğin birkaç cm indirilip indirilemeyeceğini sordum. olumsuz cevap verdi, ön tabanım basıyor ancak ve birkaç santim hiç fena olmazdı. ve bir de montajdan sonra motoru nasıl eve götüreceğimi ve plaka ruhsat işlemleri gibi prosedürleri nasıl halledeceğimi bilmiyorum.
kafamda deli sorular kardeşler bi teselli verin
teselli :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------
ön masadan alcaltma yapılır tabi alcalttıktan sonra sert arazide yada ön amortisör tam kapanacak sekilde
kullanmamak lazım. arka amortisörede ayar cekilip helazondan bir sıra kesilip üst baglantı yeride biraz asagı alınabilir
bugune kadar yapan olmadı daha
ama teoride mümkün
kusura bakmasınlarda bu ustaların cogu naylon usta :king:
yüksek tabanlı ayakkabı-bot bakayım ben en iyisi :queen: bacak boyum kısa , orantısız bir anatomim varmış bu yaşımda öğrendim, 1,74 boy ile 90 cm sele boyunda oturamamak da varmış kaderde ::123434::