gs motor model adı değil.
motor modeli , patenti suzuki nin.
hayırlısı diyelim o zaman, ama motordan önce ehliyetini al. o daha önemli
gs motor model adı değil.
motor modeli , patenti suzuki nin.
hayırlısı diyelim o zaman, ama motordan önce ehliyetini al. o daha önemli
Ben de öyle diyordum ilk ehliyeti alırım sonra motoru en son korumaları alırım diyordum seçim var diye ehliyet sınavını yalan ettiler. Simdi ne zaman olacak belli değil. Geceleri hayalet gibi geziyorum evin oralarda. Yine de 300 kmyi tamamladım.
Fakat ehliyetsiz sürmenin 1400 tl cezası varmış aman dikkat!!!
Rödaja devam ediyorum genelde 60 80 arası bir hızdayım sabit devirden kaçınıyorum çok ani fren yapmamaya çalışıyorum. 100 km/sa biraz erişilmez gibi geldi düz yolda ama çok da zorlamadım yalan yok. Lastikler de yeni olunca ufak tefek gezdirmeler oluyor diye cesaret edemedim. Rödajdan sonra performansta bir artış oluyor mu? Veya şimdiye kadar yanlış yaptığım bir sey var mı? En azından bundan sonra dikkat ederim?
aynen öle, birde kazaya karıssan tam bitersin.
%100 haklı dahı olsan, durdugun yerde arkandan carpsalar dahi tüm suc senin olur. tabi tum masrafda sana ait olur.
düzde zorlamadan hıza bakabilirsin, ama yokus yukarı zorlama.
[QUOTE=seliuz;3307075]Herkese Merhaba bende 2 senedir x treme max kullanıyorum ama ne yalan söyliyim kullanıcıların toplandığı bi forum olduğunu yeni keşfettim .gerçekten çok yararlı bilgiler paylaşılmış ve en dikkat çekici olan ise bilgi kirliliği olmaması kim ne sormuşsa cevabını net olarak almış keşke bende daha önceden fark etseymişim neyse kısmet. Bende motorumu süpermoto yaptım bakalım beğenilicek mi
http://<a href="http://hizliresim.co...Yq.jpg</a></a>
http://i.hizliresim.com/w19gv1.jpg
http://i.hizliresim.com/ek2Wn7.jpg
hacı benim motora bakmaya gittiğim gün (geçen yaz ağustosta), bahçelievler tarafında metroportun orda senin motoru görmüştüm yanılmıyosam,lastikten tanıdım gibi sen o lastiği ona nası taktın memnunmusun ve kaça nerden aldın boğaçhanla sirkecide gitmediğimiz yer kalmadı adam gibi lastik bulamadık
ozgranl hızlı davranmıs, sadece göstergesi hız var
tabi ben choper devirsaati ile el yapımı vites göstergesi de takmıstım bir ara
alısınca hiç gerek duymuyorsun.
youtube ile arası iyi olanlara bu da video su
http://www.youtube.com/watch?v=QkZxe9rVcyo
73.sayfaya geldim. Bir şey farkettim. Ben motorumu burada ki arkadaşlar gibi kullansam hırsımdan üç gün ağlarım. O yağmur çamur nedir kardeşim. Yazık günah Ben kıyamam valla. Sizin motorların resimlerini görünce içim acıyor
olurmu be abicim çamura hasret kaldım. bel fıtıgım vardı, ters hareketten azdırdım.
bu yuzunden cooook uzun zamandır araziye cıkamıyorum
tam iyilesmeyi bekliyorum. eskiye nazaran %70 düzeldim ama genede tedbiri elden bırakmamam lazım
20gün boyunca bel-bacak (bacagıma atıyordu) agrısı ne yatırdı ne uyuttu. ama dönüşüm muhtesem olacak buna da eminim
Valla Allah herkesin gönlüne göre versin ama yağmur neyse de çamur işi bana göre değil kardeşler. Kusura bakmayın. Ben caddede çukura sokmuyorum motoru yahu, çamura nasıl sokayım. Aha bugün tam temizleyemedim aklım onda. Biraz sonra çıkıp sileceğim her tarafını güzelce. Dayanamam ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
Sahi cenkito; son kararın ne söktüreyim mi eksoz susturucusunu, yoksa böyle mi kalsın?
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
ön çamurlugu orjınalde kısa SuperMoto çamurlugu.
onu enduro cross olan uzun camurlukla değişmezseniz ıslak asfalttan dahi gecseniz yuzunuze kadar camur gelebilir.
ben değişmeden önce cok camur banyosu yaptıgımdan ilk değişen ben oldum. en azından bu forumda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
orjınal egzos ise hiç ugrasmaya gerek yok arkada delikle nikelajın arasından 6-7 mm matkap ucu ile birkac delik acarsanız sesi tatmin eder
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
matkap ucu kalın olurda araya sıgmazsa eger, nikelajın percinlerini kırıp
işlem sonunda yeniden vida veya percin ile tutturabilirsiniz
az önce birkac ayrıntı resim cektim onları atayım.
kalem dogrultusunda önce 1, ses az daha artsın dersenizde cevresine dogru 2 yada 3 . deliği delersiniz.
benim egzos cıkısı kaynaklı ve cıkıs borusu farklı. ben içerdeki boruyuda cıkarttım ama
daha sonra baska arkadasın motoruna direk delik delerekde aynı sesi yakaladık
ve benim percinler halen takılı değil , cok atlama zıplama yapmadıgımdan nikelaj kapak da yerinde duruyor
bir kac da genel foto atayım
apartmanda istirahet eden motorumu
önden iki zincir, duvara gömülü celik dübelli tabaka, artı ön ve arkaya alarmlı disk kilidi,
artı motorun kendi alarmı var onlarla koruma altına aldım.
abartmısım belki ama nazardan uzuk olsun
zemin katta otursaydım içeri alırdım ama yuksek katta oldugumdan böle yapmayı uygun gördüm
ustam senden de ön camlı fotoları bekliyorum
bakayım nasıl olmus
Abi varya aslında tam benim istediklerimin hepsini Bugün anlatmışsın :D İlk olarak devir saati ve vites göstergesini cok istiyorum motorda.İlk motorum olacak ya eksiksiz Gediksiz olsun istiyorum.Ben onları takamam tamirci taksa Çok para gider mi ? Bide abi Egsozdaki sesinde bi videosu varsa oda süper olur.Seste beni tatmin etmiyodu :D Bide youtube acılmıyo abi ya dailymationa atarsan iyi olur.Bide abi bu devir saatinde ve vites göstergesinde sapma falan olmuyo degil mi ? Bugün gittim motoru sordum bayiye 4.200 Dedi yuh be kardeşim dedim çıktım.Bide bir hafta bekleyecekmişim 150 Lirada kargo parası koyacakmısım.Varmı bir bilginiz fiyatlar arttımı ?
4.200 anahtar teslim fiyatımı acaba(plaka+ruhsat işlemleri dahil) ? Sitede 3.842 TL görünüyor. Ayrıca kargo bana biraz pahalı geldi 50 TL falan olması lazım normalde ben öyle hatırlıyorum bir kaç yerden. 150 TL vermektense motosiklet süren birini bulun 3-5 kuruş adama ateşleyin motorunuzu getirsin,iyice motosiklet kullanıcılarını yolmaya başladılar
Evet 4200 TL anahtar teslim fiyatı. Bu toplam fiyatı kredi kartına 9'a böldürüp aldım birbuçuk ay evvel zeytinburnunda. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
OK. Bugüne kadar hiç öle bişey yapmadım ama senin için denerim fotoğrafını çekip koymayı. Benim telefon eski model tuşlu ama foto çekiyor. Bilgisayara bağlamak için ara aparat lazımmış. Blututla filan oluyormuş ama ben beceremem o işleri Bi ara aparat alıp öyle denemem lazım Saygılar.
vites göstergesini ben kendim yaptım. gayet düzgün calısıyor.
devir saatinde ise biraz gecikme vardı.
sen lifan a yada motoran tarzı olanşara bak istersen onlar orjınal devir ve vites göstergeli
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------
al arkadas sana dailymotion linki
Cenkito kızmazsan bişi diycem. Sen böyle evde motor söküp toplarken kızmıyorlar mı olm. Ben botları silmeden içeri alsam evin bölük komutanı tavada kızdırdığı yağı gece uyurken kulağımdan içeri döker. Nasıl bi ortam seninkisi, nasıl bi rahatlıktır
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)