Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Nisan 2014, 02:28
Reklamlar
-
03 Nisan 2014, 15:35
-
03 Nisan 2014, 16:44
AttilaXtreme ağabeyim Çok sağol.Ağabeyim diyorum Çünkü Yaşım 17.5 Sanırım Forumdaki en genç benim Bugün Yarın Allah nasip ederse bir motor almayı düşünüyorum ama dedigim gibi 1 yıldır 2 arada bir derede kalıyorum.Bugün Rks 150 Titanici inceledim.Motor Çok hoş.Gidişi falanda süper.Ama gel gelelim servisine.Ben Elektrikli bisiklet kullanıyordum.Servisleri aynı.Adamla baya muhabbetim var.Ama adam yapamıyor.Elini neye bulastırsa bozuyordu.Motordada böyle bir sıkıntı olsun istemiyorum acıkçası.Rks nin yedek parçalarını sordum,Farı 200 Lira Depo 300 Lira Gösterge Saati 220 Lira Sinyaller 60 Lira dedi.Bide bunlar Gelişiymiş.Daha öncede motor kullandım ama arkadaşlarımdan turladıgım için o kadar deneyimli sayılmam.İlla düşüp kalkıcam illa bi şerefsiz gelip bana çarpacak.Acaba xTreme'nin parçaları nasıldır ? Sinyalleri falan ucuzmudur.Alsam 2 Yıl sonra dökülürmü ve satışında çok zararım olurmu.Tolga abi 4.000 TL ye koymustu motorum.Sanırım Boyu yüzünden satmıştı motoru.Banada çok yardımı dokunmuştu sağolsun
-
03 Nisan 2014, 17:19
Tuncay kardeşim, sağol varol. Yaşımı belli etmiyorum ama sanırım forumun en yaşlısı da benim zaten Valla çok detaylı düşünmüssün be abicim. Bildiğim kadarı ile parça fiyatları normal xtremenin ama satış filan işleri beni aşar. Motor biraz sevme işidir. Sevdiğim zaman üçü beşi düşünmem pek. Bu ekonomisini hiç düşünmem demek değil ama gerek yakışı gerekse parça servis fiyatları benim gibi alt ekonomik seviyelerde gezen birisi için uygun. Satarken de çok zarar edeceğimi şimdilik sanmıyorum ama zaten kısa vadede satmayı da düşünmüyorum. Anca yine Mondial'in 250'lik xtremesi çıkarsa değiştiririm motorumu. Günde asgari 50 km yol yapıyorum. Yakışından servisinden parça fiyatlarından filan çok memnunum yani. Saygılar.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
03 Nisan 2014, 21:00
tum parca fiyatlarına bu sayfadan ulasabilirsiniz aklınızda kalmasın
http://www.mondialyp.com/?part=yedekparcalar
AttilaXtreme merak ettim sizin yas kaç?
-
03 Nisan 2014, 21:50
cenkito adlı üyeden alıntı
karapinar güle güle kullan. plakan da 10 numara imiş
abi sorma ya 3 kuruş az vercem diye gelen plakaya bak. E haliyle geyik de dönüyor arkadaşlar arasında. Ankarayı CUM'a boğan mersinli diye
-
03 Nisan 2014, 21:52
ben gercekten sevdim plakanı ama olsun
sizde espri konusu olmus o ayrı
-
03 Nisan 2014, 21:52
Öhm! Her sene değişiyor tam aklımda tutamıyorum ama 50'yi geçtim
-
03 Nisan 2014, 21:54
allah saglıklı uzun ömürler versin
bende 33 oldum.
-
03 Nisan 2014, 21:59
Maşallah kardeşime sağlıklı mutlu yıllar dilerim..
-
03 Nisan 2014, 22:00
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Maşallah kardeşime sağlıklı mutlu yıllar dilerim..
tesekkürler cümlemize
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
03 Nisan 2014, 22:02
Cenk başını ağrıtıyorsam kusura bakma ama cevap verirken şu "alıntı" işini nasıl yapıyorsunuz. Bir türlü beceremedim. Doğrusu bi kere becerdim ama sonra olmadı.
-
03 Nisan 2014, 22:28
Cenk başını ağrıtıyorsam kusura bakma ama cevap verirken şu "alıntı" işini nasıl yapıyorsunuz. Bir türlü beceremedim. Doğrusu bi kere becerdim ama sonra olmadı.
estagfurullah
abi ilgili mesajın alıntı bölümüne tıklayıp en altta yazarsan olur
alıntı nın yanındaki + işaretine basarsan da her bastıgın msj a coklu alıntılı cevap vermiş olursun
iki [/QUOTE] arsı ilgili alıntı kısmı oluyor
adım CEM bu arada abi, nickle farlı
-
03 Nisan 2014, 22:31
estagfurullah
abi ilgili mesajın alıntı bölümüne tıklayıp en altta yazarsan olur
alıntı nın yanındaki + işaretine basarsan da her bastıgın msj a coklu alıntılı cevap vermiş olursun
iki
arsı ilgili alıntı kısmı oluyor
adım CEM bu arada abi, nickle farlı
http://i.hizliresim.com/nPVkb5.jpg[/QUOTE]
Haydi bismillaghhh...
-
03 Nisan 2014, 22:32
alıntı dedikten sonra bu bölümü komple kopyalayıp herhangi bir üyeye özel msj da yapıstırırsanız ilgili mesajı yazan kişiden
alıntı olarak msja eklemiş olursunuz
-
03 Nisan 2014, 22:37
alıntı dedikten sonra bu bölümü komple kopyalayıp herhangi bir üyeye özel msj da yapıstırırsanız ilgili mesajı yazan kişiden
alıntı olarak msja eklemiş olursunuz
http://i.hizliresim.com/ZNgWq0.jpg
Tamam abicim; ilkini anladım ve sanıyorum becerdim. Diğerlerini anlamam biraz zaman alır Çok teşekkürler saygılar
-
03 Nisan 2014, 22:37
ben msj da ilgili anahtar kelimeyi "[/QUOTE]" fazladan yazdıgımdan msj ikiye bölünmüş ama olmus
özelden de msj attım size ana sayfadaki bildirimlere bakarsanız msj ımı görürsünüz
-
04 Nisan 2014, 19:59
Çok Sağol Cem abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
Tuncay kardeşim, sağol varol. Yaşımı belli etmiyorum ama sanırım forumun en yaşlısı da benim zaten
Valla çok detaylı düşünmüssün be abicim. Bildiğim kadarı ile parça fiyatları normal xtremenin ama satış filan işleri beni aşar. Motor biraz sevme işidir. Sevdiğim zaman üçü beşi düşünmem pek. Bu ekonomisini hiç düşünmem demek değil ama gerek yakışı gerekse parça servis fiyatları benim gibi alt ekonomik seviyelerde gezen birisi için uygun. Satarken de çok zarar edeceğimi şimdilik sanmıyorum ama zaten kısa vadede satmayı da düşünmüyorum. Anca yine Mondial'in 250'lik xtremesi çıkarsa değiştiririm motorumu. Günde asgari 50 km yol yapıyorum. Yakışından servisinden parça fiyatlarından filan çok memnunum yani. Saygılar.
Abicim Teşekkür ederim Bilgilendirdiğin için.Ama Bende ayrıntılı düşünmek zorundayım.Öğrenciyim Neticede Rks 150 Hakkında bi bilginiz varmı kullanan arkadaşınız falan.2 sinin arasında cok gidip geliyorum
-
04 Nisan 2014, 20:26
Tuncay1 adlı üyeden alıntı
Çok Sağol Cem abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
Abicim Teşekkür ederim Bilgilendirdiğin için.Ama Bende ayrıntılı düşünmek zorundayım.Öğrenciyim Neticede
Rks 150 Hakkında bi bilginiz varmı kullanan arkadaşınız falan.2 sinin arasında cok gidip geliyorum
şimdi rks nın motoru GS engindir, max ınki CG.
rks teknolojı olarak ondedir ama max daha basıt yapılı oldugundan arıza yapsa dahi kolay toplanır, parcaları ucuzdur.
iki motor da farklı katagorinin. eger caddeden cıkmam ara ara sadece stabilize yol anca olur hayatımda derseen rks 150 de alabilirsin.
yoksa
macera adamıyım, olmadıysam da ilerde olacam, özgürlük daglarda- yaylalarda diyorsan.
herkesin gittiği yol beni açmaz, ben yapılmayanı yapmaktan hoslanırım diyorsan
max al
-
04 Nisan 2014, 23:40
şimdi rks nın motoru GS engindir, max ınki CG.
rks teknolojı olarak ondedir ama max daha basıt yapılı oldugundan arıza yapsa dahi kolay toplanır, parcaları ucuzdur.
iki motor da farklı katagorinin. eger caddeden cıkmam ara ara sadece stabilize yol anca olur hayatımda derseen rks 150 de alabilirsin.
yoksa
macera adamıyım, olmadıysam da ilerde olacam, özgürlük daglarda- yaylalarda diyorsan.
herkesin gittiği yol beni açmaz, ben yapılmayanı yapmaktan hoslanırım diyorsan
max al
Abi genelde caddede olucam ehliyet olmadığından arazi yapamayacam büyük ihtimal.Birdee arazi yapacak başka arkadaşım yok.Ama inanki 2 sinin arasında öyle bir sıkışmışım ki bir gram birine kaysam gidip onu alıcam Gs Dediğin Suzuki mi bmw mi abi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)