Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
arkadaşlar bu motorun kuru ağırlığı kaç kg. ruhsatta yazan ne ?
bide sanırım 62 ye 49.5 silindir var orjinalinde, 65.5 e 49.5 taksak sanırım 167 cc falan oluyo motor, değer mi sizce böyle bi modifiyeye, tork artışı ne seviyede olur ? sanırım bi arkadaş yapmıştı bu şekilde maliyeti epey düşük oluyo çünkü, yoksa hiç uğraşmayıp direk uzun silindir-krank-üst kapak alıp 210-220 cc yapmak mı daha mantıklıdır.
evet orjınal 49.5 a 62.
65.5 silindir nispeten iyi oluyor ama komple modifiyenin yerini hiçbirsey tutmuyor
200+ cc her daim daha iyidir
Ön lastik patladı de şamrel komple değişti kaç psi hava basmam lazım bilgisi olan var mı?
28 yada 30 iyidir. ama yol durumunaa göre değişir
aslında kafamda olanda 200+ cc modifiye, fakat burada bu işi yapacak vakit ayıracak usta bulmak zor, bende yapabilirmiyim bilmiyorum ama 65.5 silindiri internetten alıp kendim takabilirim bu daha basit bi işlem + maliyeti daha düşük.
Tornasız yapebilecek parça bulursanız kendiniz yapabilirsiniz. Çok kolay gerçekten.
Bulunsun burda belki isteyen olur: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-250cc-supermoto-147292941/detay
Tornasız, 65.5 yada 67mm uzun silindir modifiyesi..krank mili-debriyaj tası falanda değişeceği için gözüm pek yemiyo açıkçası, usta arıyom şuan bulup anlaşabilirsem tamamdır bu iş
debriyaj tasını değişmeyip sadece arka dişliyide küçültebilirsin
oda yeterli gelecektir
maşa problem çıkartabilir diye düşünmedim hatta sen demiştin geçenlerde cross maşada problem yaratabilir küçük dişli
olmadı en kötü ihtimal 167 cc yapar öne de bi ufak (sanırım 15 oluyo) dişli taktımmı heralde çekiş artar 200cc kadar olmasada beni idare eder diye düşünüyom
38 takmıştık, vitesleri hala çabuk bitiriyordu. şu an motorda 17-34t takılı hala ilk iki viteste pati var
araziye gireceğim için arka dişli olayı sakat gibi geliyo, gerçi motoru nisan gibi alıcam o zamana kadar usta bulurum heralde, olmadı dediğim gibi öne bi 15 diş, yetmezse 167cc modifiye yaptımmı heralde ikisi yeter gibi geliyo
drumstar sen neden satıyosun, başka bi makinamı alıcan
Hem üniversite yolu gözüktü hem de değiştirip daha büyük bişeyler alayım diye düşünüyorum. Bu aralar da mk1 golflere taktım kafayı. Takas denk gelirse atlarım balıklama :D
arkadaşlar istanbulda yaşıyorum .max imi 1aydır kullanmıodum kar yagdı souk oldu .bugun bi pazar gezmesi yapayım dedim kilyosa doğru .tek marşta çalıştı .maşallah dedim valla.motor 7 binde .ama yolda giderken ön sol amortisorumunden yağ aktığını gördüm .durdum baktım baya akmış .sol taraf patlamış galiba .hiç arazide kulanmamama rağmen asfaltta nasıl patladıysa anlanlayamadım.ne yamam gerektiğini bilen varmı .bi sıkıntı çıkarırmı komple yağı aktıktan sora surmeye devam etsem bi sıkıntı çıkarırmı ki.amarsorun 0 ıda 250 tl .çok pahalı geldibana.
x treme max çi arkadaşlar hepinize selamlar...
son motorumuda sattım.. gene motorsuzuz ve arayış içindeyiz.. allah kaza bela vermesin kimseye
iyi geziler..
Merhaba rainplanet Benim motoru vereyim sana Ne gibi bişey bakınıyosun?
eyvallah drumstar teşekkür ederim ama .. enduro , race , chopper falan bunların hepsinden geçtim.....Merhaba rainplanet Benim motoru vereyim sana Ne gibi bişey bakınıyosun?
şu satten sonra 10.000 küsür tl civarı bir motorda alamayacağıma göre... günlük işimi görecek arada sıra uzun yola gideceğim...konforlu , rahat ,binişi sürüşü kolay , özellikle kaliteli , parça kalitesi yüksek az yakan bişey bakıyorum...
sanırım 150 cc commuterlere yöneleceğim...bu arada nerdeyse 1 yılı aşkın hala x tremlere biniyosunuz helal olsun.... süper motor çıktı bu motor...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)