Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Kasım 2013, 00:59
cc yukselten arkadaslar bahsettikçe içim gidiyo arkadaşlarıda takdir ediyorum gerçekten,şimdi sizin yazılarda okuyunca aklıma takıldı ben motoru sokerken yağ pompasına benzeyen bişey hiç gözüme çarpmadı aklımada gelmedi bizim motorlarda nerdeydi tam olarak bilen varmı?
Reklamlar
-
18 Kasım 2013, 02:25
lonasny adlı üyeden alıntı
cc yukselten arkadaslar bahsettikçe içim gidiyo arkadaşlarıda takdir ediyorum gerçekten,şimdi sizin yazılarda okuyunca aklıma takıldı ben motoru sokerken yağ pompasına benzeyen bişey hiç gözüme çarpmadı aklımada gelmedi bizim motorlarda nerdeydi tam olarak bilen varmı?
debriyaj kapagının içinde
drumstar adlı üyeden alıntı
Kusura bakmayın abiler bu gün de resim yok. Az önce motoru toplayıp çalıştırdık. Hala aklım alamıyor. 3. viteste nerdeyse rölantideyken gaza biraz dokununca patiye kalkıyor. Yağ pompasına pek bişey yapmamız gerekmedi sadece dişlisini biraz içeri aldık o kadar
Yarın detaylı bir şekilde fotoğraf atacağım
tek sorun çalıştırmak için kickstart ile elektrik marşını aynı anda kullanmak gerekiyor
İyi akşamlar
titresim ne alemde az da ondan bahset
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
18 Kasım 2013, 03:57
bende siz bahsedince dışarda bi parça zannettim acaba benden cıkmadı mı diye düşünmeye bile başlamıstım, debriyaj tarafını kapatmadan dikkatli bakmamışım baksamda fark edemezdim galiba gerçi yağ filtresi yok gibi geldi o yuzden pek bişeyde kaybetmedim sanıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------
arkadaşlar biraz araştırmdım ama bulamadım elinde klavuzu olan varsa bizim motorun hidrolik yağı ne olcak,dot3 yada dot4 diyen var ama yiinede kesin bilgi gerekir fren konusu bu.bu arada centikoda paylaşımları ve yardımları için teseekkur etme geregi duydum dikkatimi cekmemişti ama herkesle bildiklerini paylaştıgını gördüm halada 100 kusurdeyim her sayfada yazısı var nerdeyse online servis gibi takdiri hakediyo ve bizim gibi yeni xremcileride heveslendiriyo motorda bi sıkıntı oldugunda yalnız olmadıgını bilmek bile yetiyo insana.bizde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalısıcaz öğrendikçe bişeyler tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:48 ----------
ben bugün karbüratör ve katalizörü(mondial yedek parça sitesinde böle yazmışlar egzosdaki katalizörle karışmasın ama görevi aynı gibi geldi bana) komple parçalarını çıkardım temizledim görsellik açısından paylaşıyorum...
-
18 Kasım 2013, 23:45
cenkito adlı üyeden alıntı
titresim ne alemde az da ondan bahset
rahatsız edici bir durum yok. krank milinin ağırlığı balansörsüz iyi çalışacak şekilde ayarlanmış. eskisi gibi diyebiliriz
-
19 Kasım 2013, 00:00
işlemler bittiğine göre artık küçük bir video ve ayrıntı resimlerini isteriz, montaj, parca asaması kactı bari son duruma bakalım
-
19 Kasım 2013, 00:39
silmediysem yarım akıllı telefonumda karanlık da olsa birkaç fotoğraf var. ayarlamalar, testler bitsin toptan atar zaten drumstar. birkaç güzel fikir daha var çünkü
-
19 Kasım 2013, 01:18
merakla beklemedeyim, aman unutmayın ha
-
19 Kasım 2013, 20:26
Veeee kapak contası yeniden patlar...... Coming soon
-
19 Kasım 2013, 20:58
Veeee kapak contası yeniden patlar...... Coming soon
hadi ya kötü olmus.
sen conta işlerini hallederken bir kac resim yayınlada bizde merakımızı giderelim
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
19 Kasım 2013, 21:09
aydında rektefecide 68mm olan rulman yataklarını 72 yaparken... her seferinde 20 mikron talaş aldılar
-
19 Kasım 2013, 21:56
silindirin üst kapak takılmadan önceki resmi varmı?
ikinci resmin üstten görünüşü yani
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
20 Kasım 2013, 00:24
Şuan yok ama yarın çekerim tabi ki
-
23 Kasım 2013, 03:21
-
23 Kasım 2013, 12:05
cok güzel olmus, paylasımlara devam
ben uzun zamandır paylasımda bulunamıyorum bel agrısından dolayı
bari siz paylasın ortam senlensin
-
23 Kasım 2013, 12:26
lastikler çok güzel durmuş, egzozda bi oynama falan varmıdır ?
-
23 Kasım 2013, 18:12
yok denebilir. susturucunun onundeki boruyu deldik cikis rahatlasin diye. etkisi az oldu. yeni bir mudahale de olacak tabi.
aksama daha fazla icerik eklemeye calisiriz drumstarla.(kendisi kardesim olur:D)
Not:yine eksik yazmisim. susturucunun onunden derken egzosun icindeki boruyu deldik. disari acik bir delik yok
-
25 Kasım 2013, 21:04
squierstrat adlı üyeden alıntı
yok denebilir. susturucunun onundeki boruyu deldik cikis rahatlasin diye. etkisi az oldu. yeni bir mudahale de olacak tabi.
aksama daha fazla icerik eklemeye calisiriz drumstarla.(kendisi kardesim olur:D)
Not:yine eksik yazmisim. susturucunun onunden derken egzosun icindeki boruyu deldik. disari acik bir delik yok
evet arkadaslar yokmu söyle action dolu videonuz fotonuz, halen beklemede kala kaldık
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
-
26 Kasım 2013, 20:48
Yani sanki boyle jikle acik gibi motor gitmek istiyor fakat kasiliyor karburatoru ve hava filtresini yarin bi temizliyim baska ne yapabilirim? yag castrol 20-40 iyimidir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
Lastikler? marka boyut fiyat? 1 yıldır sm jant lastik ariyorum
-
26 Kasım 2013, 21:11
İğnenin ayarını en altın bir üstündeki çentiğe alıp hava ayarını düzgünce yaparsanız bir nebze düzelir. Ama bizim motorun kronik sorunu diyebilriz. Benim ön lastik unilli 100/90/18 arka lastik duro 130/70/18. Ön lastik 90, arka lastik 130 tl. Ön lastiğin kalitesi arkadan daha iyi. Hem ıslakta hem kuruda parasına göre iyi bir performansı var. Ön jantı rialli.com'dan getirtip kendim ördüm önceki sayfalarda bulabilirsiniz. Sm jant lastik almaya kalkarsanız iş çok uçuk fiyatlara gidiyor. Forumda daha önce kendi motorunu sm yağığ tekrar dağıtmış bir arkadaş vardı şuan nickini hatırlayamadım ona ulaşabilirsem sorarım elinde çıkma takım jant lastik vardı. Abim birazdan birkaç fotoğraf yükleyecek sanırım. Bu ara burda çok deli yağmur var motoru o yüzden çıkaramıyorum, detaylı fotoğrafları haftasonu çekebilirim ancak. İyi akşamlar...
-
26 Kasım 2013, 21:18
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)