Orkun709 adlı üyeden alıntı
Abilerim selam hatırlarsınız beni, 2700tl kadar bir para biriktirdim bu arada yazmışmıydım hatırlamıyorum ehliyette cepte hatta ağustosun başında cepteydi neyse. Büyüklerim olarak ne yapmamı önerirsiniz merak ediyorum.
Ailem bu işe çok karşı kendi başıma bir şeyler yapacağım bilrisiniz ki hayatta sürekli insanların istedikleriyle-kısıtlamalarıyla yaşanmıyor.Gerçi onlarda benim iyiliğimi istedikleri için böyleler. Yazın eğlencemden kestim, boğazımdan kesim, arkadaşlarım yatarken 3-4 ay çalıştım ve biriktirdim bu parayı.
Daha çok racing kategorisi motosikletleri seviyorum ama kararımı verdim Max ile başlayacağım. Bu iş için sanırım biraz sabırsızım. Henüz 17 yaşındayım Nisanda 18 olacağım. Acaba paramı Nisan'a kadar mı biriktirsem sezon başı mı
alsam Max'ımı yoksa şimdi alsam bir arkadaşımın-kuzenimin üzerine yaptırıp mı kullansam. Aslında para biriktirmek daha mantıklı geliyor bana. Zaten ehliyetimi bile zor bela almıştım kavga dövüş, aileyle. Alırken babama söz vermiştim
18yaşıma kadar arkasına bile oturmayacaktım. Sözümü tutmayada niyetliyim aslında bir bakıma. Alsam bile saklayamam ki motosikleti hadi onu saklasam kask-eldiven-mont-dizlik diğer ekipmanları saklamam mümkün değil. Ama öbür türlüde sezon başında
daha pahalı olacak her şey. Sizin görüşleriniz nelerdir abilerim? Akıl akıldan üstündür her türlü eleştirinize açığım, öz eleştiri kaldırabilecek bir yapı ve kişiliğe sahibimdir istediğiniz üslubu kullanın çekinmeyin, saygılar iyi akşamlar