Demek sen gönderdin. Bende beni nerden tanıyorlar diyordum. Olsun nemo problemo, Halen namımız 7 cihanda mevcut...
Ben asla pazarlık yapmam. Fiyat sabittir. Adamı seversem, kanım ısınırsa, hediyeye boğar. Extrasını da veririm. Mezarcı ölücü olursa, Kapora geri iade, yürü ense traşı yaparım.
Böyle de garip huylarım var. Arkadaşlar sıcak kanlı geldi. Zaten motordan çok aramızda sohbet oldu. Onlar da hoplamaya zıplamaya değil. Gezmeye motor arıyoruz dediler.
Tamda bakım ve elcik değişimine denk geldiler. Biraz daha gezer, bir iki şehirlerarası yolculuk yaparım diyordum. Sağlık olsun. Benim yerime de gezerler artık.
Bu durumda 2 taraf karlı çıkmıyor ne yazık ki ? Ben zaten zararına satıyorum. Motoru gördü. Motor zaten temiz, hatta al bin gez dedim ama gördüğüm yeter dedi.
Motoru satar satmaz 2 adet + para bakiyemi kapatacağım. Kalan paranın yarısı bankaya gidecek, diğer yarısı da 2 hafta sonra akdenizde 300-500 koop koop yaparken yenecek.
Aklımda cbf 150 yada tiger s var. Onları da denemek isterim. içimdeki max tekrar ağır basabilir. hayat bu belli olmaz. 6 ay sonra tekrar max ile sahalara geri dönebilirim. kim bilir