[QUOTE=ilkadam;3751044]@UDAY31
tebrikler güzel gezi çıkartmışsınız.
Bu arada bir problem çıktı mı?
Motorda hararet şişme vs oldu mu? En uzun kaç km'de mola verdin? ve Kaç km/h ile seyir aldınız?[COLOR="Silver"]
hiçbir problem yaşamadım gaz teli kopması, lastigin patlaması ıvırdı zıvırdı gibi vs. sadece tlf u sarja takmak icin aldgm tlf tutacaginin ayrilan parcalarini silikonlamıştım cok öncedn. yolda gevsems olsa gerek 100 km gbi bir hzla gderken motorun uzerne dogru eglirken kolum carpip dustu tuz golu civarnda aynada sekerek gttigini izledim resmen durmak istemedm cuzi miktara almştm o kaybım sadece onuda tekrar temin ettim:cherry:
Aşırı zorlamadım şişme farketmedim. hız olarak 70-80 lede gittgm oldu gerek hava kosulu olsun gerek otobanda kapanan petrol ofislerinin azizlgne ugrayarak benzinimin yetmesini saglamak icin adana otobanda 70-80 le gtmstim. geri kalan 100-110 la geldm. En fazla 4 saat sürdum sanırım hiç durmadan km olarak bilmyorum dikkat etmedim. Ama 3 saatte bir durdugumu aldgm benzn fişlerinden biliyorum :) her shell gördügümde durup fulledim genelde 20 liralık aldı. Hava serindi bekledgmden. ha birde egzozumun konumundan sinyali yerleştirdgm konumdan dolayı egzozdan çıkan ısıdan dolayı biraz eridi sinyalin dışı. Servisten direk orjinalini temin edemedim beklemem gerekti almadım bende. orjinali dursun dye yenide almadım idare ediyo simdilik. Bu arada aranzda mondial yedk parcadan alisveris yaptnz m hic ben baya oldu siparis verdim gelmedi