Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Eylül 2013, 09:14
serdar8787 adlı üyeden alıntı
nasıl yani neden bakla gerekiyor, nasıl bir eksi yarattı da o sonuca vardın
18 dişli bende gayet iyi oldu, ama arazide 1 vitesle düşük devirde YAVAŞ giderken biraz sorun oluyor, birde sen dene bakalım 1 vites de nasıl olacak
yarın ustayla konuşup sana benim marş kavramayı ve manifoldu yolluyacağım, yollamadan önce zaten ararım tamamı
dişliyi takınca teker arka amortisöre fazla yaklastı bende öle olmasını istemedimden araya bir bakal ilave edip tekeri geri cektim.
sen dur ben pazartesi bi camgöze ygrayacam mars kavrama için, acele etme şimdilik .
insitiable adlı üyeden alıntı
Sen motoru tekrar bağrına bastığına göre satmaktan vazgeçtin zannımca
Bu arada bana bu motorun Kullanma klavuzu lazım nerden bulabilirim.
kullanma klavuzunda önemli hiçbir sey yok sadece motorun tanıtımı var birde bakım aralıkları sayfası var.
mondial genel merkezi arayıp isteyebilirsin yardımcı olurlar
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Reklamlar
-
01 Eylül 2013, 10:19
cenkito adlı üyeden alıntı
dişliyi takınca teker arka amortisöre fazla yaklastı bende öle olmasını istemedimden araya bir bakal ilave edip tekeri geri cektim.
sen dur ben pazartesi bi camgöze ygrayacam mars kavrama için, acele etme şimdilik .
ha tamam anladım
tamma ben beklerim sorun değil
-
01 Eylül 2013, 17:14
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
01 Eylül 2013, 19:14
Arkadaşlar ben maxın arkasına çanta takmak istiyorum ama burda balta çok sizin çanta takma aparat resimlerini burda paylaşırmısınız bende demirci bulup yaptırıcam artık 125 driftlerin arka demiri olabilirmi ?
-
01 Eylül 2013, 19:31
burada daha önce hem bitmiş hemde yapım asaması resimlerini paylasmıstık resimler duruyor
-
01 Eylül 2013, 20:20
burada daha önce hem bitmiş hemde yapım asaması resimlerini paylasmıstık resimler duruyor
cem kardeş, çanta resimlerini hangi sayfada bulabiliriz, hatırlıyormusun
bende şu an kendim bir çanta takma aparatı yapmayı planlıyorum, ama önce biraz plan proje lazım
-
02 Eylül 2013, 06:07
Tolga Can adlı üyeden alıntı
para lazım olmasa, kesinlikle satmayacağım bir motosiklet, karakaçanımla imkansızı başarmak istiyorum.
Onu 81 vilayete 4 nala sürmek istiyorum. Ancak hep engellerle önümüz kesiliyor.
Bir gün bizim de sıramız gelecek...
Benim arkadaş motor almayı düşünüyodu senin ilanı sahibinden de görünce bunu al dedim karakaçanı dakika dakika burada takip ettiğimizden dolayı
ben kefilim bişey olursa bana gel dedim. Aklına yattı Cumartesi seni aradı hatta ama parayı çıkıştıramadı sanırım o da.
P.tesi 2800 TL ye 200cc Kanuni için eleman arayacaktı Cuma günü de onu aramıştı. Nasip kısmet bakalım. Ama aklı senin MAX te kaldı
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Tarayıcı ile ilgili kişisel sorunlarım oldu. Başbaşa oturduk. konuşduk. Bir çözüm yolu bulamadık. Canon Scanner win 7 harici çalışmam dedi. Ben de win8 öpsün seni dedim.
Oda küstü. yanıt vermiyorum moduna geçti. Bende seni icat edenin dedim. GM Discovery can cazımım 8 mp ile Michael Yamashita tadında kare kare kullanma kılavuzunu çektim.
İnsanın canı sıkılınca her türlü manyaklığı yapıyor. içinde her ne kadar sihirli bir formul olmasa da inşallah bir işine yarar.
Gerçekten canın sıkılıyormuş senin İşine yarar ne kelime yaradı bile ilk Bakım zamanını ve kaç km de yağ değişeceğini merak ediyodum onu öğrendim.
Bugün keremali dağına çıktım inişte boşta ineyim dedim doğal olarak arka fren diski ısındı. Eskisi gibi tutmuyor artık balata değiştirecez sanırım.
Ondan da emin oldum sayende kullanım klavuzunda 2 satır yer vermişler
-
02 Eylül 2013, 10:44
mehonium adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben maxın arkasına çanta takmak istiyorum ama burda balta çok sizin çanta takma aparat resimlerini burda paylaşırmısınız bende demirci bulup yaptırıcam artık 125 driftlerin arka demiri olabilirmi ?
arkadaşım mondialde orjinal arka port bagaj mevcut aksesuar olarak deltaforce yedak parça olarak satmaktalar sadece port bagaj almak isteyenler bakabilir sitesinde göremedim ama geçen bir arkadaş aldı oradan biliyorum. mondial ile bir görüş derim .
-
02 Eylül 2013, 10:55
serdar8787 adlı üyeden alıntı
cem kardeş, çanta resimlerini hangi sayfada bulabiliriz, hatırlıyormusun
bende şu an kendim bir çanta takma aparatı yapmayı planlıyorum, ama önce biraz plan proje lazım
valla hatırlamıyorum kardes bakmak lazım
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
02 Eylül 2013, 14:54
-
02 Eylül 2013, 16:40
teşekkürler görüştüm sanırım ellerinde var ... bu arada resimleri ekleyemedim bir dünya xtreme max resmim oldu faceten link atsam gözükürmü
-
02 Eylül 2013, 17:16
görünürlüğü herkes yap bakalım bakalım resimlerine.
http://www.hizliresim.com/
resimleri önce buraya yükleyim sonra resim adresini mesaj bölümünün üstünde İNSERT İMAGE yazan yere yapıstırıyorsun
---------- Post added at 16:16 ---------- Previous post was at 16:11 ----------
HAKAN bende
bana o merdivenler tanıdık geliyo ama nereden diyordum, senin iş yerinin oradadır sanmıstım
ama burası bizim balcalı iş bankası değil mi
-
02 Eylül 2013, 22:24
-
02 Eylül 2013, 22:45
hadi iyisin iyi masallahın var
-
02 Eylül 2013, 23:50
hadi iyisin iyi masallahın var
sağolasın kardeşim
-
03 Eylül 2013, 02:31
Beyler ön taraftan sanırım ön amortisörden (emin değilim ortadan da olabilir) yolda ara sıra bi gacırtı geliyo daha önce böyle bir sesle karşılaşan oldu mu. ?
-
03 Eylül 2013, 10:28
-
03 Eylül 2013, 10:37
Beyler ön taraftan sanırım ön amortisörden (emin değilim ortadan da olabilir) yolda ara sıra bi gacırtı geliyo daha önce böyle bir sesle karşılaşan oldu mu. ?
o ses benim motordan da geliyor, ama herzaman yapmıyor, ön amortisörden, fardan veya camurluktan gibi geldi bana, en çok devirsiz giderken yapıyor sanki
-
03 Eylül 2013, 17:39
Aynen bendede var yavaş hızlarda oluyor. Önemsemedim. Kronik bişey demekki.
-
03 Eylül 2013, 21:05
Benim arkadaş motor almayı düşünüyodu senin ilanı sahibinden de görünce bunu al dedim karakaçanı dakika dakika burada takip ettiğimizden dolayı
ben kefilim bişey olursa bana gel dedim. Aklına yattı Cumartesi seni aradı hatta ama parayı çıkıştıramadı sanırım o da.
P.tesi 2800 TL ye 200cc Kanuni için eleman arayacaktı Cuma günü de onu aramıştı. Nasip kısmet bakalım. Ama aklı senin MAX te kaldı
Bugün hendekten yada akyazı tam hatırlamıyorum. 2 arkadaş geldi. haftasonuda telefonla görüşmüştük. Kapora bıraktılar. Bu haftaiçi 3.500 TL ye alacaklar.
Motoru inceleme bile incelemediler. Abi biz seni netten takip ediyoruz dediler. Ağzım açık kaldı. Centiko nasıl imaj yaptıysak artık. İnternette cebin olmasın abi cc yükseltcez yardım eder misin derler yani.
Bi abi de alacakmış, oda netten cebi bulmuş. Çoğu yerden numaramı sildim. Google adımı yazsam 7 ceddim çıkıyor arkadaş her şeyi sildim. Artık sizi uzaktan takip eder. arada bir yazarım. Beni unutmayın. unutamayın emi
quebecli99 adlı üyeden alıntı
Tabi siz arazici max severlere biraz ters olabilir ama benim gibi asfalt kullanıcısına iyi olabilir
Bizim maxlerin kalınlığı 110 ben 130 cross lastik taktım. Maşa kaldırdı ama oluru 110 bence şaşmayın.
yakıtta bir değişiklik olmuyor. Bizzat test ettim. 3 ay kadar öyle 3-5 gün değil. Bizde yyakıt sabit, 10 lt = 300 km fix ;)
Cross, enduro, asfalt sizin zevkinize kalmış. bu motora tüm lastikler yakışır.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)