Arkadaşlar merhabalar
bana TVS RTR Apache lazım...
ybr zayıf geldide (:
Arkadaşlar merhabalar
bana TVS RTR Apache lazım...
ybr zayıf geldide (:
Cenkito teşekkür ederim ayaklık müşürünü ararken soketin çıkık oldugunu farkettım ve n ışığı geldi. Yalnız n deyken durdum motor tekledı ıstop ettı galıba n yandıgında bıe bazen 1. Viteste olabılıyor motor sanırım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-naked-far-kros-far-enduro-far-universal-far-cross-far-61763009/detay/
Bu farlardan kullanan öneren varmı bizim motorlarda nasıl durur acaba direkt farı çıkartsak oturtabılırmıyız, fena durmuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
Siparişi geçtim bile arkadaşlar gelince takınca bilgilendiririm sizleri ;)
son cagrı
slm tolga 48 suan fethiye merkezdeyim
yaklasık en az 1 ay daha buralardayım
müsait olursan görüşelim
size birkaç sey sormak istiyorum 2.el bir motorda örneğin motoru şasesi pistonları olmazsa olmazı gibidir ya neyi bozuk kırıksa alınmamalıdır? grenajlar km teli vidalar teker vs. değilde neye dikkat etmeliyim? çünkü alınca zaten elcikleri korumaları grenajları vs. gibi şeyleri komple değiştiricem...
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
O arkadaş ben oluyorum. Bu arada Benim N boş lambasında sorun yok. Durduğun yerde boşa geçmesi biraz zor oluyor ama hafif ara gazı ile yarım mt bile gitmeden nazikçe yukarı alınca, anında boş vitese geçiyor. Ben böyle kullanıyorum. Durmaya 1 mt den az kala boşa alıyorum. kesin çözümü budur. N ışığı vites de iken yanmaması gerekiyor. Servise göster düzeltsinler. Sonuçta garanti kapsamında, km dolmasını bekleme yapsınlar.
Link : http://www.aliexpress.com/item/Headl...526257275.html
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3010097
Bu kısım sana ilham verecektir.
Bugün naked far kafam geliyor arkadaşlar resimlemeye çalışacam, ayrıca müşürüde iptal edebilirsem etmeyi düşünüyorum
iptal etmek çok zor değil. Müşürü yerinden sök. Kabloyu ortadan kes. Bantla oldu bitti. Motora hiç bir zararı yok.
Ben ilk aldığım gün iptal ettirdim. Gereksiz bir aparat
Hocam sizin far aydınlatmanız nasıl benimkilerde spot heralde xenon ampulu sıgdırılabılırmı ıcıne acaba
20+20 = 40 w spot çanak ampul ve gayet iyi aydınlatması var. 3 lü led sis farımdan daha çok yolu aydınlattığını söyleyebilirim.
Zenon ampulü soktun diyelim. Geri kalan kutusunu nereye sokacaksın. Hem bu motorda zenon ampulun ne işi var boş ver.
Benim gibi para saçma, o paraları benzine ver. uzun uzun gez.
Aydınlatması iyiyse sorun yok ozaman umarım sizinki gibi güzel monte edebilirim ve güzel görnümlü olur bu motor çok hoşuma gitti ilk defa bi motora masraf yapma isteği doğuyor içimden )
evet mersin hos geldin, adanada max 3 den ikiye düştü (yani bizim grup)
mersin 1 den 2 ye cıktı
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
ortalıgı kızıstırmasana tolgacan zaten tır tır scootırla idare ediyom buralarda
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
evet arkadaşlar far kafam geldi ve montajını yaptım gözüme çok güzel gözüktü bağlamasıda baktım zor değilmiş direkt oturdu fazla zorlamadı beni sadece park ampülü yok ama olsun
Uploaded with ImageShack.us
Böyle güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Fazla da oynama yapma bence, Elcik koruma al. Kollar çok çıplak duruyor.
Hem çok yararını görürsün. 50 Tl den fazla da verme, gidp acerbis falan alma yani
teşekkürler hocam bi bakınıyım elcik korumaya sahibinden.com da şimdi almayı düşünüyordum bende bi üründe karar kılarsam ilanını gösteririm buraya
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-zirvemotor-dan-acerbis-cross-elcik-koruma-siyah-129966955/detay
şu ürün fena değil gibi
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)