C.tesi Bursa- Mudanya Gezisi, Pazar Günü Mangal Keyfi, Dolu Dolu bir haftasonu oldu. Acısı ile tatlısı ile ....
Albümün tamamına İsteyen burdan baksın : https://www.facebook.com/media/set/?...4633773&type=1
C.tesi Bursa- Mudanya Gezisi, Pazar Günü Mangal Keyfi, Dolu Dolu bir haftasonu oldu. Acısı ile tatlısı ile ....
Albümün tamamına İsteyen burdan baksın : https://www.facebook.com/media/set/?...4633773&type=1
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Xtreme max 150 aldım cumartesi teslim alacağım. Motoru almadan önce burada yazılanların çok faydası oldu hatim ettim
Özelliklede Tolga Can teşekkürler sayende Motoru 6 aydır kullanıyor kadar bilgi sahibiyim
Ben motoru araziye fazla sokmıyacağım 25 km gidiş 25 geliş bir yolum var günde 45-50 km yol yapacağım. Az yakan güzel görünüşlü çokda pahalı olmayan bir makinaya ihtiyacım vardı
xtreme max beklentilerimi karşılayacak diye düşündüm. Kurye gibi gözükmekte istemiyordum
Hayırlı olsun. Allah Kaza Bela vermesin.
Doğru bir seçim yapmışsın. Düzgün kullandıktan sonra sana hiç bir sıkıntı çıkartmaz.
arkadaşlar merhaba uzun süredir bu forumu takip ediyorum bi türlü üye olmamıştım bende aranıza katıldım. bu motoru görünce aşık oldum resmen şuan 3 bin liram var 500 daha biriktirip alacağım inş. ailem motora karşı olduğu için destek çıkmıyor :D daha yakından göremedim bulunduğum şehirde yok bu model. konunun 15 sayfasını okuyabildim oku oku bitmiyor. Temel kanı bu fiyata alınacak en iyi motor sanırım birisi özet geçebilr mi? bu arada boy 1.92 kilo 78 motor tecrübem scooter kullandım bi kaç defa
Tam senin boyuna göre bir motor. Baştan sona okursan çok şey öğrenirsin benden söylemesi,
ilk 50 sayfa zaten bizim de acemi olduğumuz günler, ondan sonra sayfalar haraketleniyor. hiç sonu gelmesin diyorsun dermişim
Bu kullanıcı sayfasında öne çıkan zaten 3 kişi vardı. Diğerlerine taş atayım ki biraz meydan savaşı çıksın
1- Hakan : Maxin kanatları, Uçan Adanalı
2- Cem : Maxin kalbi, modifiye kralı
3- Tolga : Bu ikisinin yan sanayisi
memnunmusunuz arkadaşlar motordan ben hep motorla şehirlerarası seyahat etmek istemişimdir bu motorun rodajını yaptıktan sonra 500km bir yolu dinlene dinlede gidebilirmiyim
500 de gidersin 1000 de 1500 de ama motoru sıkıştırmadan fazla zorlamadan dünya turu bile yaparsın
forumdan bir abimiz yunanistan dan roma ya kadar gidip dönmüş max la
Hoşgeldin, artık forumdaki en yeni adam ben değilim
Dün katıldım gerçi ama
Sakarya-Eskişehir / Gidiş-Geliş: 356 km - Benzin molası haricinde durmadım.
Sakarya-K. Ereğli / Gidiş-Geliş: 305 km - Hatıra fotosu için durduk sadece
Sakarya-Mudanya/ Gidiş-Geliş: 376 km - Kahvaltı molası , Dönüşte çay ve sigara molası.
En uzun gittiğim mesafeler, şuan 7.000 km deyim. Bu yaz hesapta bu olacaktı.
Sakarya- Trabzon : 929 km + Trabzon-Adana: 919 km + Adana-izmir: 900 km + izmir Sakarya : 500 km = Toplam : 3250 km sadece yol.
Gezmesi ile birlikte 4.000 km yapmak istiyordum. Ancak maddi ve senelik izin işlerim umduğum gibi gitmedi. Keşke bu yoluda yapabilseydim.
O abiye ne oldu ya, kayboldu gitti. Bize foto göstercekti. Valla merak ettim adamı, başına bir iş mi geldi acaba ?
Hoşgeldin Berkay, seninde motorun hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
https://www.facebook.com/media/set/?...0317826&type=3
şöyle birkaç resimde mondialde var
motor 150 lik olduğu için uzun yolda yüksek devir çalışacağından sordum ben 3 yıldır otomobil kullanıyorum motor tecrübem yok seneye yaza kadar motorda çok tecrübe kazanırım ondan sonrada paramın bittiği yere kadar süreceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
bu arada bulunduğum şehirde satış bayisi varmış oraya bir uğrayacağım sipariş üzerine getirtirler sanırım
Valla ben BMW 650 cc ile 120 km hız ile 170 km yol gittim. 150 cc nin acınası bir durumu yoktu.
Titreşim biraz var. Ama 4.000 TL lik makina da o kadar da olacak. Sonuç itibari ile tam bir enduro değil. Ama ondan aşağı kalır yanı yok.
Yavaş da gitse (120 km son ) A noktasından B noktasına her türlü varıyor. Bana bu yetiyor.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Benim bu motoru seçme nedenlerim ;
- Az yakıyor.
- Sizden öğrendiğim kadarıyla sağlam. ( Uçan arkadaş sağolsun bunu bize gösterdi :D )
- Dediğiniz gibi A noktasından B noktasına gitmesi önemli. ( amaç ulaşım haşaratlık değil )
- Fiyat olarak cidden donanımına ve görüntüsüne göre uygun ve kredi kartıma vade farksız 12 taksit yaptılar.
- Parçası ucuz servis ağı İstanbulda geniş. ( diğer illeri çok bilmiyorum )
- Ben biraz kalıplı biriyim altımda bisiklet gibi kalmayacak.
- Parça olarak biraz daha kaliteli ama kötü görünen bir motorada binmek istemem. ( Kim ne derse desin şekil şukulda önemli biraz )
- Son olarak asvaltta kullancak olsamda siz daha iyi bilirsiniz ama insanın canı bazen off-road da çekebilir
Cumartesi günü yani yarın makinayı teslim alıyorum plaka ve ruhsat işlemleri bitti.
Berkay tekrardan hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Servisten sonra vidaları kontrol et. Kurulum esnasında bazı vidaları atlamış olabilirler.
Benzin Litresi : 4.73 den hesap edince, 10 lt benzin : 47 TL : 375 km yol gittim.
Şehir içinde : 15 krş, Şehirdışında : 12 krş yakıyorum. Bence yakıt konusunda yeterli.
- Motorda sevilmeyen şeylerden bir kaçı, amasitörlerin boyası kötü zamanla soluyor. Altın sarısı boyatırsanız mükemmel.
- Ön çamurluk biraz kısa motoran 250 çamurluğu takarsanız üzerinize çamur gelmez.
- Egzoz koruma demirini saç vidadan metrik vidaya çevirin. yolda düşmesin.
- Farlar çok yukarı bakıyor ya farı değiştirceksin yada biraz aşağıya eğeceksin. aparat yöntemi sana kalmış.
- Biraz titreşim var. Kesintisiz 500 km titremeden gitmek isterdim
Artı yönleri ise,
- Kumda, Karda, Çamurda her türlü yoluna devam edecek kadar gücü var.
- Fiyatına göre beklentilere cevap veriyor. Yakıt bakımından çok iyi
- Heybetli, kısa adamlar için (Ben) pek iyi değil ama yüksek ve dengeli sürüş hoşuma gidiyor.
Motorun far kafasını değiştirince, sinyallere ihtiyacım kalmadı. Çünkü kafada sinyal mevcut, sinyal yerlerine de sis lambası taktım.
Sileri beni görmekte zorluk çeken olursa çakıyorum. Bir aydınlanma yaşıyorlar. Baya göz alıyor yaaa
Şuan üzerinde bu lastikler yok, bunlar arazi lastiklerim, 3 kere araziye çıktım. Daha da o lastiklerle çıkmak nasip olmadı.
Uzun yolda bu lastikle yolculuk çok sıkıntılı olacağından, enduro lastikleri tekrar taktırdım.
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)