daha once alan bir kisi duymustum o siteden.
forumda mevcut olmali onceki sayfalarda.
mondial in kendı sitesinde 4 bin küsür burda 3690 tl sıfır ucuz olması bnm işime gelir ama düdüklenmekte istemem yani :cherry:
bir arayıp konusma lazm saol ilgilendigin için
cem ustam subap ayarını yapmamız için illaki sentil çakısı gerekirmi, sen aralıkları nekadar boşlukla ayarlıyorsun veya sentil kullanıyormusun ?
Arkadaşlar 2 adet MAX ile sizlere katıldık... Yeni maxler kargo ile dün geldi ve start aldı. Bugün de plakaları çıkarttık 06AT ve 06D olmak üzere adlara özel.
Rodaj illeti biter bitmez arazi aksiyon paylaşımları ile sizlerle olmayı planlıyoruz.
Herkese iyi forumlar :)
:queen::queen::queen:
http://www.imageupload.co.uk/images/...304-WA0005.jpg
4000TL
istanbuldan geldi. 220 TL Trafik masrafım 110 Tl sigortam tuttu. 4350 ye falan maal olmuş oldu.
teşekkürler...
Bu arada bazı sorularım var tabi. mesela koruma barı istiyorum nereden nasıl temin edilir. sanırım max e özel bar yokmuş??
ybr demirini gördüm iyi ama vites ve fren kollarına çok yakın oluyor (2 parmak mesafe kalıyor) bu da sürüş esnasında rahatsızlık verebilir :S
Hayırlı olsun hoşgeldiniz :D
sitede yazıyor ötv ve nakliye fiyata dahildir arıyıp sorucam 1-2 gün içinde ins en kısa zamanda aranıza motorumla katılacam :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------
arayıp konuscam abi bakalım ne dicekler ins bir sıkıntı çıkmaz
arkadaşlar mersinde yasıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59690635/detay bu ilanı okuduktan sonra iş yerini aradım ve 3750 ye satıyormus elinde 5 tane falan kalmış acaba neden liste fiyatından düşük diye sordum kampanya yaptıgını söyledi sizce güvenilir mi ? yardımcı olursanız sevinirim
İlandaki fotoğraflardan anladığım kadarıyla 2014 de yenilenen çamurluk değil, ben mayısta yeni seriden aldım çamurluk daha büyük, far ayar yuvaları var vs sanırım bu eski seriden adam satamamış şimdide elinden çıkarmak için kampanya diyor sanırım şuan ki seri güncel seri ben 3500 peşin almıştım, kötü değil yalnız yanlış anlaşılma olmasın sadece eski seriden motor şu bu aynı yani he nedir 2013 model belki trafik çıkışı 2015 olacak durum bu bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
zaten İlanda 2014 diyor, yeni seri mayıs ayında çıktı, işte Ozaman 3700 satılmayan motor zam şu bu gelince günümüze çok çok özel kampanya olarak geri dönüyormuş he deseydi 2015 model fiyat bu eyvallah
evet söylediğin mantıklı abi 600 lira az fark değil benim için acaba dediğin gibi 2013 model ise almaya değer mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
sağolasın abi. ben 19 yasındayım babama aldıracagım da biraz masraflar var yani 4320 de verebilir yeni serinden alacak olsak ama 600 lira fark kafamı karıştırdı yani daha rahat aldırabilirim diye...
Bi fark yokki motorda değişen bi çamurluk, iki far ayar deliği onları sende halledersin burada ki herkes gibi :) ki zaten 2014 model galiba bu sıkıntı yaşatmaz bence. 600 lira fark iyi güzel bi kask parası :) yalnız boy pos müsait mi bu motor için ? Benim motoru aldığım yer boy sorunundan satamadık bu motoru demişti :)
Facebook grubunuz var mı? Ben de almayı düşünüyorum bu motordan.
selam
facebook sayfamız burda = https://www.facebook.com/XtremeMaxKullanicilari?fref=ts
X-Treme maxla alakalı bulabileceğin tüm bilgiler ve daha fazla bu 290 sayfada var
hizliresim.com/9VrMbk
Giderken çekemedik dururken böyle :)
Selamlar, benim xtreme max tek marşta hiç çalışmadı. Motor anca 15-20 dk kullanılacakkı sonrasında belkı calısıyor.. Genelde El marşı+ayak marşı yapınca çalışıyor.. Bu Kronik bir sorun mudur yoksa bana mı ozeldır? Braderde yamaha x125 var olusu cıktı ama 1 hafta kullanmasın genede tek marsta alıyor sogukta.. Sogukta ve uzun sure kullanmadıysa cikleyi kaldırıta denıyorum yınede al marşıyla tek seferde çok nadır alıyor marş..
sıfır almayı düşünenler, bence bayilerle iyi pazarlık edin
adana da gizerlerde (buyuk bir bayidir)
2015 model K.K. pesin fiyatına 9 taksit ile toplamda 3800 liraya
http://i.hizliresim.com/gkvbqL.jpg
az reklam gibi oldu ama bilinmesinde fayda var :cat:
Merhaba benim birkaç sorum olacaktı
1-Boy:1.79 Kilo:65 için motoru kullanabilme sıkıntısı olur mu? ( Tecrübem yok )
2-ne kadar yakıyor?
3-şehir içi kullanımda sıkıntı olurmu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler