serdar8787 adlı üyeden alıntı
evet boyanacak malzemeler metal ve esnek plastik ama o eski leğenler kadar aşırı esnek değiller :)bilirsin yani motorsiklet plastik parçalarını
esnemeden dolayı plastik üzerindeki boya hiç atmadı ama metal yüzeylerde aslında tam tersi oldu diyebilirim... siyah depoya uyguladığım beyaz boya sadece hafif bir metal deydiğinde kat kat kırılmaya başladı.... tabi onun nedenide original siyah depoya zımpara atmadığım için tabi kırılacak.... ama platik üzerindeki boyalar daha fazla dayandı veya zamanla plastik üzerindeki boyalar yıpranıyor iniyor okadar, zamanla dediğimde yani 1.5 sene oldu daha yeni yeni kalkmaya başlıyor, ama ben artık daha sağlam bişey yapmak istiyorum onun için zımparaları iyi yapıp üstüne astarını attıktan sonra parlak boya atmayı düşünüyorum
vinil kaplama dediğini 3 sene önce yaptım çok güzel oldu ama zamanla hava balonları oluşmaya başladı ve kalktı yine iyi dayandı diyebilirim.... aslında bende biraz hızlı yaptım ve yalınızdım, yani ısıtıp çekme imkanım az olduğundan tam yerine oturtamadım
cem ustam banada aynı sendeki gibi oldu ama deponun üstündeki boyada oldu, original siyah boyasına kıyamadığım için zımpara atmadım ve kat kat kırıldı, sert bişeyler değirmediğinde sorun yok