dalangıç adlı üyeden alıntı
Geçen yaz baya dolaştım mayısta aldım motoru eylül gibi 6500 km oldu Antalya-istanbul, İstanbul-bodrum birde aralarda kaybolma neticesinde dolanma oldu :) efendim orjinal lastik fazla titreşime neden oluyor onu değiştirmekte fayda var birde yol tutuşu hoş değil bence, benim tek yaşadığım sorun rüzgar yandan sağlam rüzgar şerit değiştirir o derece genel olarak normal şartlarda 90 km sabit, düz sıkıcı yollarda 100 zorladım 110 dedi, yokuslarda güzel gidiyor özellikle sakar ( akyaka sanırım) çok güzel çıktım yol falan istedim o derece yani :) Antalya - İstanbul arası sadece wc ve benzin için durdum boğulma şişme vs olmadı, Antalya da phaselis'e iki kişi 50 derece sıcak da gittik yine birsey olmadı he ama bi kere yataganda stop etti benzin koymayı unutmuşum :) burdur-fethiye 70 km dağ yolu taş toprak Bisey olmadı azcık kirlendik zaten oradan Cem'in yanına gitmiştim velhasıl kelam uzun yolda ben bir sıkıntı yaşamadım fazlasıyla keyif aldım sen gidersen gidiyor motor mesela nisan ortası Kaş'a gidicem. Motor yağına dikkat et, zinciri temiz tut tamam sen gidersen o da gider yanında vız vız eder :) aa söylemeyi unuttum gidon açısını kendine göre ayarlatsan iyi olur Attila abinin ustasina gitmiştim istanbul'da biraz aşağıda kalıyor du gidon omuz ağrısı yaptı diklestirince o sıkıntıda kalmadı :) başka Bisey ne denir bilemedim varsa soru naçizane cevaplarım hayırlı günler efendim.