Tekrar dan Max ailesine Hoşgeldin Olcay,
Senin motora şöyle bir baktımda bayağı güzel duruyor.
Egzoz rengarenk, Rimoza elcik de motora yakışmış. Satmayacak olsam bir tane de ben alırdım.
Gerçi her an alabilirim , Senin arka çanta demirin zaten varmış, sen bir de yan çantalar için demir soruyordun galiba ?
Rain Planet gel takas edelim motorları Bana az yakan az kaçan titremeyen şekilli motor lazım Sen iste ben getiririm motoru istanbula
Not: Arka çantayı demirlerini falan istemem ama haberin olsun
Drumstar niye rekabet yaratıyorsun durduk yere adamın motor değer kazandı şimdi yoksa tam tersi miydi.
Birden fazla alıcı olursa mal kötü mü oluyordu. Bize ekonomi okumuş adam lazım
Ben ekonomiden anlamam sayısalcıyım ben biz seçenek sunalım ki rain planet'e seçme hakkı vermiş olalım
Bu rekabet nereye gider bilmem.İyi olan kazansın.Bugün kartele çok ağır bir darbe geldi
sesinde ve gidişinde bi değişiklik olmadı genede tamirciye göstereyim mi acaba(AYDINLATIN BENİ)
alttan darbeyle pek bişey olmaz kırık çatlak yoksa, ses de de sorun yoksa devam et kafana takma
Aynen katılıyorum. Zaten çatlak yada kırık varsa, ellerini semaya doğru aç ve motorun arkasından fatiha oku derim
Bende matematikçiyim ama karlı bir iş yaptığımızı düşünmüyorum , Ben aradan çekilip ikinizi baş başa bırakıyorum. Max ile gezilerim bu pazar itibari ile başlıyor.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Bence aldığımızdan fazla bir paraya ya da onun karşılığına motoru verirsek gayet karlı oluruz
4Riders armor umuda aldım ekipman tamam
bot+kask+eldiven+dizlik + armor
adam gibi bi motor eksik kaldı onuda alınca tam cross cu olucam
(max duymasın tüm kahrımı o cekiyor valla )
cenkito xtreme maxi bizde 220 lik yaptıracaktık lakin sanayiden çıkmazsınız dedi herkes bizde vazgeçtik. senin motor kaça mal oldu yakıtı gidişi nasıl oldu b-memnun musun?
Benim makina 5000km de. 500 km bakımı haricinde daha servis yüzü görmedi. ufak tefek sorunları haricinde sorun cıkartmadı, civata gevseme ..vs
onlarıda kendim hallediyorum, modifiye yi de evde kendim yaptım zaten.
masraf olarakda 350-400 lira civarı tuttu
yakıtta değişim olmadı diyebilirim, daha önce cıkamadıgı, stop ettiği tepelerde artık şahlanıyor pati atarak cıkıyor, güçteki artıstan oldukca memnunum
malzeme listesi
balansörlü 200 lük krank
67.5mm silindir piston (zongshen)
200 lük üst kapak (zongshen)
200 lük itecek+saplama
conta yağ
Bana da bot lazım ama uzun yol botu, Arazi işi artık benim için yalan oldu.
Cem şu kıyafetleri giyip full koruma bir poz versene kardeşim. Memleket Robocop görsün
bu hafta sonu türkiye enduro şampiyonası 3. ayak yarışı adana da yapılacak. bende seyirci olarak yerimi alacam ama piste gitmişken de az atlar zıplarım. tam koruma olarak tabi.
resim çekinip paylasırım
tolga benim aldıgım botlar cok rahat hayli işini görür,hem de ucuz
Bence sen tam yarış başladığında piste dal, tek teker yap, Millet adam görsün.
En kötü ihtimal düşersin. Videonu youtube koyarlar. milyonlarca insan için büyük bir gülümseme yaratırsın.
Valla senin bottan racing varkende düşünüyordum. Gerçekten güzel ama biraz daha extra koruması olan botlar var.
Aliexpress den 150 TL ye almayı düşünüyorum. Kardeşimin ekobisi yaptırınca para kalmadı tabii, bu ay sıkıcaz. Önümüzdeki ay inşallah alacağım.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Arkadaşlar ben motorumu sattım yerine 2006 model Honda CBR 125 r aldım kırmızı-siyah
formu takip etmeye devam ama
hayırlı olsun hakan, senide kaybettik yani adam akıllı tek uçan max ı
http://www.tmf.org.tr/takvim.asp
tolgacan yarıs takvimini ekliyorum
Türkiye Motokros Şampiyonası 3. Ayak 29-30 Haziran Ankara
Türkiye Drag Şampiyonası 3. Ayak 8-9 Haziran Konya
haziranda bu ikisini buldum
Hakan Kardeşim hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
Cem ben adana da olacak varsa demek istedim. Haziranda izne çıkıp adanaya gelmeyi planlıyordum ya hazır gelmişken sizin organizasyonlardan birini izlerdim.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)