Benden fazla foto çekip yükleyen yoktur memlekette, Haftasonu yağış ihtimali yüksek, hava kötü olmazsa kesin kararlıyım.
O ilan tarihine dikkat edersen uzun süredir var. Ayran gönüllü olduğum için her ay farklı kararlar alıyorum.
Bazen üstüne ekler Cross alırım, Enduro alırım yada racing ile takas ederim diyorum. Ancak binmekten de vazgeçemiyorum.
Rks 200R tamamen Motoran250 nin birebir kopyasıdır. Tek kötü yanı motorunun güçsüz olması. Bunu alana kadar Motoran 250 almak daha mantıklı.
RKS demişken benim max ile tanışma hikayemdir. Bir arkadaşımda RKS150 vardı. Adamın boyu 185 motor altında bisiklet gibi kalıyordu. Bende GT 250 R yeni satmıştım.
RKS 150 yi sana vereyim dedi. Aslında sessizliği, götün yere yakın olması, tablosu ve yapısı beni çok etkilemişti. Birazda ucuza kapama yolundaydım.
Dedim bi mondial drift diye motor var. Onu bir göreyim ondan sonra karar veririm dedim. Mondial servisinden adım attık. Gözümüz mini etekli kız görmüş gibi faltaşı gibi açıldı
Adam drifti anlatıyor. Biz maxi inceliyoruz. Benim deve arkadaş üstüne bindi. Bir ayak yere değiyor. Ben üstüne bindim. götü yan yaptık ayak ucu anca değdi.
Dedim satın alıyorum. Trafik de düşersin dediler. yok arkadaş dedim. düşe kalka alışırız. hatta arkadaşa biraz bineyim. kafa kafaya RKS ile takas ederim dedim.
Motoru servis alçalttı. 3. gün dedim ben max i vermek istemiyorum. çok hoşuma gitti. Arkadaş da bana sövdü gitti. Motoran 250 aldı :P hikayem budur. Nerden nereye..
http://img455.yukle.tc/images/189729042012492.jpg