sevgili arkadaşlar herkeze selam
birkaç gündür bütün yazılanları okudum... o kadar müthiş deneyimler yaşamışsınızki, heyecanla okudum ve fotoğraflarınza baktım..gerçekten çok özendim.... ayrı bir karizmanız var şu sitedeki motor forumlarında
ben yamaha ybr 125 (2012) sahibiyim..ilk motorum .. motora başlarken sürüşü ve rahat olsun az yaksın motoru sürmeyi öğreneyim diye aldım ve çok memnunum...ama içimde hep enduro-corss modellere ilgim var....
geçen hafta biyerde bi cross gördüm... çok ilgimi çekti bi baktım "mondial x-treme cross" .... allahım dedim nasıl bir motor hemde mondialin....görüntü dehşet....sitede fiyatıda mükemmel
boyut olarak da büyük bir motora ihtiyacım var... motorumu satıp bunu almayı düşünüyorum ama etrafdan çok eleştiriler var... "yamaha satılırmı ... "sürüşü rahatsız vs falan"..
aslında benim en merak ettiğim şey ise parça kalitesi ve uzun yolda dayanıklılığı... ama bu kadar gezilerinize bakıyorumda helal olsun..
motor ve motora verdiğiniz para , hakından fazlasını vermiş
diğer çinli modellerin sayfalarına bakıyorumda çok sıkıntı çekenlerde var ama genelde alan memnun bu motorları...
görüntüsü mükemmel bir motor, aşık oldum açıkcası.....kawasaki, yamahanın crosslarına cidden 7000-8000 tl veremem ...aklım bu motorda ... ybr mi satıp inşallah almayı düşünüyorum...
siz ustalarada burdan selam ederim
..hayırlısı diyelim..