Çok başarılı bir gezi olmuş.Fotoğraflar çok güzel elinize sağlık
Çok başarılı bir gezi olmuş.Fotoğraflar çok güzel elinize sağlık
Buda 4 Mevsim Max çalışmam :P
http://g1301.hizliresim.com/15/p/j5vpm.jpg
Hemen ilkokullara yollamak lazım bunu :D
Evet haklısın, ağaç yaşken eğilir. :cat:
hadi gene iyisiniz gencler,
bende bugun motor bloguna conta kestirdim , servisin önerisiyle, yedek parca cok geç geleceginden, bugun yarın toplarım artık :)
tavsan sürüşünde harika olmus
sek sek tolga :)
Hiç sorma ya, adam akıllı zevk alamadım. Beni teselli eden tek şey jeeplerin çıkamadığı yere çıkmakdı.
Motorun her yerini kontrol ettim. Zinciri etmedim. 15 dk yol gittik. Zincir sesinden rahatsız oldum. Motorları tekrar kontrol ettik.
Arkadaş bende anahtar var dağın eteğinde sıkarız dedi. Anahtar bir numara küçük geldi. Tork düşüşü oldu. Çok zorladığım yerlerde zincir atladı hep.
2 adet kurbağa ve 14-15 anahtar alıp avadanlığa koyacağım.
guzel bi video buldum , paylasayim, enduro ile ilgile guzel bilgiler.
sari motor suzuki 400, arkadaki iki motorlarda ktm sanirim ama tam cc sini cikartamadim, benim gibi merak edenler olur diye soyledim.
Bunlar eğitimlerini kendilerine saklasınlar. Motorlar gıcır gıcır, giyim desen züppe giyimi, gel gör bizim crosscu abileri.
Motorun kırılmadık, çizilmedik, yapıştırılıp, tuutturulmadık yerleri yok. Prof. Orta düzey kullanıcıya kadar zaten oturma ve duruş pozisyonları hep aynı
abiyi yaparken videoya almalarını ve o şekilde anlatmalarını isterdim. Parmak ucu ile basarsan o ayak pedaldan aşağıya düşer dengeni de kaybedersin.
Ayağın ön tabanı ile basarım. Bende bunun videosunu yapacağım anasını satayım nede olsa önüne gelen youtube yüklüyor :P
braingulp'un verdiği ilk videodaki amca motora sağdan biniyor, bide eğitmen olacak :P güldüm sadece.
sagdan binme olayi benimde garibime gitti, hemen dikkatimi cekmisti, hehe.
velhasil, adam elinden geldigince dilinin dondugunce biseyler paylasmaya calismis, ufak tefek hatalari olmus ama, bi soz var, 'hic yanlis yapmayan hic yasamamis demektir' yada bunun gibi biseydi
sonuna kadar izlemediysemde, izledigim kadarindan biseyler ogrendim, sonucta herkez ayni surus yetenek duzeyinde degil.
daha guzel video paylasimlarini veya cektiginiz videolari paylasmanizi umarim.
Abimiz prof olsa bir kere tersden binmez. madem motor kullanma tekniği öğretiyorsun doğru öğret.
parmak ucu ile pedala basarsan ilk tümsek zıplamasında ayak kayar ve gidona kafayı gömersin. aramızda parmak ucu ile pedala basan var mı, şahsen ben basmıyorum. ön taban ile basarım.
Bence doğrusu da budur. yanlışım varsa düzeltilsin isterim. Bilmemek değil. Öğrenmemek ayıptır. Bence doğru olan şekil daire, hatalı abimizin dediği kırmızı daire.
http://e1301.hizliresim.com/15/q/j7b1t.jpg
yanlış bilgi paylaşmak da ne kadar verimli bende sana bunu düşün derim. insanları yanlış yönlendirmek onla başlamış, senle devam ediyor :P
Tamam belki iyi bir şeyler yapmak istiyorsun, seni anlıyorum. bilgi paylaştıkça çoğalır. bende herkesin kendimde dahil bilgili olmasını isterim.
Hiç bir şey yapmadan eleştiri dedin. kalbimi kırdın. Paylaşımlarıma bakmanı rica ederim. her geçen gün burda elimden geldiğince paylaşım yaparım.
Off sende hemen savunmaya geçiyosun, sana bişey demedim bir, ayrıca adam besbelli motosiklet eğitimi veriyor orda. Azıcık takılmışım adama ne olacak yani hakaret etmedim ya. Lütfen buna cevap verme ve konu uzamasın geçenki gibi moderatörler karışmasın konuya, ayrıca onu da ben yaptırmadım mod görmüş vermiş cezayı ben ne yapayım.
Burak bence konuyu uzatmayalım. Ben o videoyu 3 kere izledim. hatalı yazmayım diye, sen dikkatli bir kez izle kardeşim. :rendeer:
adam parmak ucu ile basıp, üstüne basıp basıp parmak ucu diyor. bide ayakları videoda gözüküyor.
Bende sana ön taban diyorum. sence hangimizin dediği doğru anlaşılır. o adamın mı benim ki mi ;) ,
Neyse ortalık kızışmasın. ben sustum tıp. sizde öyle yapın. paylaşımlara devam kardeşler :cat: