bence beş para etmez bi motosiklet
bence beş para etmez bi motosiklet
Ya Arkaadaslar bişey sölicemm... Burda oKADAR konu açtım mondial mı kanuni mi asyamotor mu dıe herkes bişey sölüor burda da arkadas hayatta mondıalı sana tavsıye etmem dıor ben cok cektım bende para durumu 2500ytl ye motor almayı dusunuorum ama hangısı vıteslı olacak kanuni de kötü dedıler ıyı degıl dedıler kafam tum sulandı yaaaaa
Arkadaşım,
Mondialı ve Asyamotoru bilmem. Kullanmadım zatende.
Fakat Kanuni kötü değil. Önemli olan kişinin motordan beklentisi. Şöyleki:
Para durumu az olanlara, vitesli olsun isteyenlere, görüntü olsun diyenlere, otobanda gidebileyim isteyenlere, parça ucuz ve bol olsun düşüncesi olanlara. O zaman bana göre Kanuni.
Yine seçim senin. Allaha şükür kullanıyorum. Bak 20.000 km yapanlar bile var burda yazıyorlar. Yeterki motoruna bak sen düzenli olarak. Sen motoruna bakarsan oda seni istediğin yere taşır, götürür. Bence durum bu kısaca. Alırsın mesela çok tanınmış bir ithal motor . Sürekli binersin, hiç bakma orasına burasına. O bile seni yolda bırakır kısa sürede.
Selamlar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bugün keyifli bir gün geçirdim. Tek kusur yanlız olmam idi.
Küçükçekmece çıkış, Kilyos , oradan dön Ortaköye, sonra Karaköy iskele de bir restaurant' da karnımı doyurdum. Oradan Sultanahmet ve sonra eve dönüş. vınvın..................
Harika gazladım sayılır. Aralardan geçerken bir tane renault arabanın sol aynasına çarptı sağ gidon. Sağolsun arkadaş sorun yok dedi. Ortaköy yolu epeyce trafik sıkışık idi.
Selamlar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
RACER' cılar. Nerdesiniz millet. Salı akşamı İstanbul Yeşilovada bir Repsol boyalı Racer gördüm. Burada yazışıyormu arkadaş acaba?
repsol yazmışsın,
ben olamam ama aklında olsun bu benım makinem;);)
arkadaşlar kişiye ve makineye özel tank pad'lar üretiliyor aklınızda olsun...
ben 2 adet yaptırdım p.tesi alıyorum,
Shot with 6630 at 2007-08-19
üzerinde oynamalar devam edecektir,
Saygılar...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
selam,
güzel zevkine göre elden geçirmişsin. İstanbul'mu bu resimdeki yer?
Koltuğun kenarı bittiği yerde bir bantlama var? Şortla bindiğin içinmi? Bu tank ped olayı nedir? Biraz açıklayabilirmisin dostum. Ben aynaların omuzumun yarısını göstermelerinden memnun değilim. Çözüm bulan oldumu?
Benim mekine küçük resimdeki gibi mavi olanlardan. Parlak olan ızgarayıda mat boya ile boyamalı diye düşünüyorum.
Hoşçakal.
millet takılmıs cıne yaw hondadnın yamahanında cogu parcası cınde yapılıyor mıllet sunu anlıyamıyor cınde sadece ucuz ıs gucunu kullanıyo bu markalar honda yetkılılerı veya baska bı marka su parca krom olcak dıcek cınlı yok ben ucuzum plastık olacakmı dıcek yapmayın mantıklı olun bıraz orda 1 ıscının maası 100 dolar turkıyede hemen hemen 300 dolar en dusuk arada ne kadar fark var onemlı olan patent dır orda yapılmıs burda yapılmıs olması degıl..
Ben, aynaların omuzumun yarısını göstermelerinden memnun değilim. Çözüm bulan oldumu bu hususda arkadaşlar? Veya bu şekilde devammı?
özellikle istanbullu arkadaşlar ben denizli çivrilde yaşıyorum ama bu sene istanbuldayım üniversite motorsikletide getirmeyi düşünüyorum sizce bu motor o kadar yol gelirmi artı ist. traiğine alışabilirmiyim nelerle karşılaşırım hem anadoluda hem istanbulda kullanan arkadaşlar bide uzunh yol yapanlar ???????????
Selam Blade7..
Motoru aldıktan sonra milletin Çin malı muhabbetleri gözümü çok korkutmuştu.. 30 40 km mesafelere gitmeden önce sanki yolda kalacakmışım gibi her türlü tedbiri almadan çıkmıyodum yola.. Zamanla gördümki hepsi fasa fiso.. 11000 km oldu bende.. Gerçi çok bi aman aman km değil ama hiç yolda kalmadım.. Çok şükür motor hiç arıza yapmadı.. Motorun bakıma en ihtiyaç duyduğu zamanlarda 600km yola gittim.. Denizli'den buraya çok rahat geleceğinden eminim.. Rutin kontrollerini yaptırman yeter.. Ama sen mutlak şekilde yorulmuş olacaksın.. Molalarını iyi ayarlamalısın..
Motor cüssesi açısından çok iyi.. Ebatları yüzünden trafikte sıkıştırılan motorlar grubuna girmiyosun.. Çivril'deki şartları bilmem ama burda motor kullanmak sanırım oraya nazaran oldukça fazla dikkat istiyor.. Çok kalabalık ve iç içe yaşıyoruz.. Sürekli bi yerlerden arabalar ve yayalar fırlayabiliyo.. Çok kalabalık bi trafik bilirsin işte.. Emniyet şeritleri meskenin oluyo bi yerden sonra..
Bence mutlaka motorunla gelmelisin.. Keza buranın trafiği keşmekeştir.. Yazın sıcak ve tıklım tıklım , kışınsa hareket etmeyen trafikte saplanıp kalan otobüslerde perişan olmak istemezsin.. Hemde senin için çok daha ekonomik olur..
Bu arada eğer geleceğin üniversiteyi ve kalacağın semti yazarsan sana daha sağlam tahminlerde bulunabilirim..
Aramıza hoşgeldin diyorum şimdiden..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Küçükçekmeceli olsun taştan olsun..hehheyazını yeni gördüm valla...bu geziciler hep abidik gubidik yerlerde toplanırlar...bir günde oralarda buluşalım demezler..oralar daha güzel aslında...bi evim olursa kesin Tepeüstünden olur...ben Göçmenleride pek severim...
ula tam msn sohbeti oldu be...neyse kusura galmayın artık...
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)