beyler birde salkanoyo bakın racer alıcaktım ama iyki almamışım az daha kendimi ateşe atıcaktım.bu motor su soğutmalı tip desen o da var bir bakın yorumlarınızı bekliyorum(http://www.cullas.com/motor/model_in...r&model_no=205)
Arkadaş çok ateşli galiba, baksanıza su soğutmalı motor arıyor.
"Aman ben çok ateşliyim, su soğutmalı olsun yeter. 95'i de geçmesin, 125'lik olsun, bilmem ne marka olsun, ama su soğutmalı olsun"
Su soğutmalı dalgıç tipi pompalardan önerebilirim sana.
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
beyler ne bu şiddet bu celel. sadece nabzınızı ölçmek istedim.salkano ile racer 200 kıyaslanmaz bile.3, 4, hafta sonra alcam bir racer 200.grenajlarıda en adi plastikten bu salkanoların
bana bak genç doru söylüyosun benim motor çok ateşli.anca su soğutmalıları tercih ediyorum. ikiside sıcak olunca olmuyo be genç aşınma yıpranma yapıyo.
Bi termostat takarsın olur be ihtiyar. Dikkat et hararet yapmayasın.
21 yaşında insan yaşlı oluyosa olsun bea. o termostatı takacam ben sana sen çok hararetlisin.
O termostatı nereye takacağını veya takmayı düşündüğünü de söyler misin.
lan zaten 3 5 kişiyiz bi msjda 2 günde çıkıyo ortamı hareketlendirinde böle değil :D
eeet ben yeni geldim hosgeldim bende yaklasik 1 ay once racer 200 aldim su an yaklasik 2000 km deyim. benide araniza alin
what is good and what is bad, Phaedrus? Do we need to tell these to anyone ? :)
Hoşgeldin ve Hayırlı olsun phaedrus .
Bende 3,5 ay önce aldım. daha 250 km' de.
Zaman yok , neyapalım.
Nerenk yeni aldığın racer?
repsol aldim ama siyahının cıktıgını duyunca biraz pısman oldum. gerci yine de guzel. forum da bir suru sikayet okudum ve uzuldum. ben su an 2000 km deyım ve karsılastıgım tek sorun zincir gevsemesi onu da sıktırttım ve su an gayet iyi. her ne kadar motordan anlamasamda aldıgım motor hakkında bu kadar kotu yorumlar gorunce uzuldum. umarım diger arkadasların karsılastıkları sorunlarla bende karsılasmam. gercı benım motoru aldıgım yer saolsun (kahramanlar izmir motor) yeterince ilgileniyor. servisimden de cok memnunum. tek ihtiyacım burdaki arkadaslarla konusup motoruma neler yapabilirim onları ogrenmek (cunku ilk motorum ve ciddi acemeyim ) ama fena hevesliyim
what is good and what is bad, Phaedrus? Do we need to tell these to anyone ? :)
Sıcak havalarda motor şişmesi gibi sorun yaşayanlar varmı içinizde? Makinenin hava soğutmalı olması dezavantaj teşkil ettimi hiç binicilerden acaba? Bu aralar istanbul2 da havalar epeyce sıcak çünkü. Acaba hava giriş ızgaraları büyütmelimi?
ewt bendede oluyor
çalıştığım yerin yanında ybr 125 i olan birisi var bende yeni girdiydim işe baktı bi bindi gezdi geldi bayada beğendi hani bide ben bakim dedim kardeşim bidaha benim motora binesim gelmedi neden?
sadece tek sebepten racer çoookkk titriyor siz ne derseniz deyin ama o titreşim olmasa ybr ye 10 kat fark atar (uzun süreli kullanım dayanıklılık ve marka farkını hesaba katmıyorum tabi )
görünüş ve kaçışta iyi bizimki ama baya baya titriyomuş haberim yoktu
şuna adam gibi çözüm bulan varmı yada motor daha tam açılmadı açılınca geçer mi?
Selamlar,
Ben yeni motosiklet binicisiyim. İlk motorumda Racer200. Şu an 370 km' de. Mahmutpaşa TEM' den girdim ve Hadımköyden çıktım. Maximum 110 km/h hız yaptım. Fazla gitmedi makina. Açılması gerek büyük olasılıkla. Titreşim belli bir süre sonra fark etiriyor. Acemi olmama rağmen olay az çok anladım gibi yani.
Eveti bu konuda usta arkadaşlar ne der acaba.
İyi geceler ve selamlar.
Selam herkese,
Ben Avrupa yakasında oturuyorum. Bu tarafda hangi servisi bana önerirsiniz. 200 Racer imi ilk bakıma götüreceğimde.Tüm adresler bende var fakat gidipde memnun kalanlardan tavsiye arıyorum. Bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum.
Selamlar
Adnan
racer cı arkadaşlar...
izmir narlıdere de hoş modifiyeli bi racer gördüm plakayı falan çamurluğa almış güzel olmuş. ben de narlıderedeyim o arkadaş buralardaysa tanışalım istedim...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Selamlar Racer'ciler! Hayalimde Cruıser model olmasına karşın bir Kanuni Racer sahibi oldum.Siyah renkli motorumdan memnunum.Talihsiz bir kaza yaşadım ve motorumu düşürdüm.Her neyse sizlere Diyarbakır'dan bir merhaba demek istedim...
Şu an bu konu içerisinde 95 kullanıcı var. (0 üye ve 95 misafir)