frog kardes bastı butun topıclerı heves kırıoo puhaaaaa
ZAFERE KADAR DAİMA!!
xardias arkaasım motor güzel olmuşta egzos un sesini dinleyemiyoruz galiba linkte hata v varrrr
xardias linkinde sorun yok özür dilerim şimdi indirmeye başladı
hersey güzel olmusta sesi pek iyi gelmedi bana,normal hali daha tork geliyo bana,bende eksozu bosaltmayi dusunuyordum ama böyle geliyorsa hicde degmez,ama kalan hersey super olmus
ohhh my god please send me azrael in a woman; while i die , i want to fucking with her
xardias hizini artirmak icin karbüratörümu degismesi lazim bendebu yaz motora birseyler yapmayi dusunuyorumda
xardias ben bu karbiratörle hızın alakasını anlayamadımm? nicin karbiratör degişiyorrrrrrr
xardias , yakında seni Kanuni'ye mühendis olarak alacaklar dostum..
Kanuni'nin argesi bile senin kadar oynamamıştır motorla
Bu arada marş pedalını sökmeni pek tutmadım.. Olur olmaz yerde lazım olur.. Ellerine sağlık..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
race 200 alcaklara ufak bir bilgi vermek istiyorum.
bugün bayiye gittim yetkili eski sorunların hic olmadıgını söyledi(zincir,elektirik,yag vs) ve ekledi bu is birazda sans isi alıyosun hic sorunsuz senelerce biniyosun alıyosun 100 km biniyosun.
Benim fikrim:görünüs,fiyat olarak uygun bunun yanısıra kalite orta 200 lük motora göre performans düsük.
Bu motora race gözüyle bakmamak lazım hele vitesleri 1.2.3.2.1.4 felan gibi seri bi sekilde kullanıp büyük kullanıcı hatlarına yol acmamak lazım.
En önemlisi hangi marka olursa olsun motor sevmeli servise sade bozuldugunda veya rutin konrollerde gidilmemeli sürekli kontrol altında tutulmalı.
son olarak 2. el satısı pek iyi degil arkadaslar.
sonuc olara:alanlara alacaklara hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız ancak ben arastırdım %100 tavsiye etmiyorum.iyi bir arastırma yapın öyle karar verin derim.
Arkadaşlar sizde farketmişinizdir;ilk olarak gazı sona getiremiyoruz.Sonunda bir boşluk var , ikincisi 8000 den sonra manuel benzin kesici var karbüratörlerimizde , bundan dolayı yüksek devirlerde benzinde kesme yapıyor ve motor kendini ileri geri atıp yawaşlamaya başlıyor.daha az benzin gönderiyo.handa titan karbüratörü taktık bastıkça basası geliyor insanın , dışına değişiklik yapmadan sadece karbüratörü değişseniz 145km rahat görüceğinizi düşünüyorum.(sadece orjinal honda titan karbüratörü denedik , oda yetti )amma velakin orjinal honda titan karbüratörleri 430ytl.Ben cezalardan dolayı polis karakoluna parklara çekilmiş titanlardan bir karbüratör kaldırıcam sanırım.Benim karbüratörüde ona itelerim.Nede olsa birkaç sene o parkta yatacak titanlar
ohhh my god please send me azrael in a woman; while i die , i want to fucking with her
baska motorun karbüratörü olmazmi acaba illa honda titaninkimi olacak acaba,cok paraymis ya titaninki
xardias verdigin bilgiler için tşk ederimmm
kardeş o vardı elimizde binbir rica onu taktık denedik ,sende başka bitanesi ile dene ama japon markası felan olsun bide tek silindir 2 subaplı olucak...
önemli değil arkadaşlar herzaman tam destektitanxxx adlı üyeden alıntı
şimdide diraksiyonu kestirip kısaltıp içeri alıyoruz , yeni aynalarda geldi , onuda yapınca resmini eklerim arkadaşlar
145 yi rahat göruyorsa kesin uydurrum ben birseyler,
bilgiler icin sagol xardias daha cok sey ögrenecegiz senden bu gidisle bekliyoz suprizlerini
xardias bugun servise gittim karbüratör sormak için yok dediler. bende bizim motorda olan gaz kesiciyi söyledim illa tiitan karbüratörü olması şart degil dediler windy falanda takabiliriz dediler aceba olurmu ki?
arkadaslar yardım edin lütfen
aranızda cek zinciri kullanan varmı ?*
ben sipariş verecem ama markasını boyutunu falan bilmiyorum
detaylı bi şekilde cevabını yazarsanız sevinirim? sonra yanlış sipariş vermeyeyimmm
Motorumu aldığımdan beri tek bir sorun yaşamadım, işe gelip giderken birlikde bayada eğleniyoruz.
Bu arada hepinizden özür diliyorum, işlerim ve bazı özel nedenlerden dolayı foruma giremedim...
Titan karburatoru ile duz yolda 145 yapa biliyormu o cok onemli, motorun ön dişliyi windy ile değişdim, motor çok rahatladı ve 120, 125 su an gayet rahat görüyor..
Zincir uzamasına karşılık zincir gergilerine kontra birer, içi plastikli somun daha taktılar servisde, şimdilik uzama bayağı azaldı...
oringli zincir işine gelince sağa sola sordum Eminönü'nde var, fiyatları değişiyor ama kestirip taka bilirsiniz..
Bu egzos işi 2 den 1 e inince motor gercekden rahatladımı onuda baya meark ettim bak, bendemi yapsam ne
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)