kardeş sadece sordum valla sende tam esnafsın yaa hemen satacaksın ben bu arada afyon/başmakçıdanım
Bence alma zaten alırken iyi kullanırken adam gibi kullanırsanda iyi ancak paraya sıkıştın satmak istiyorsun o zaman esnaflığın dibine vurmak zorunda kalırsın ve yinede satamazsın.Ama ben kullanırken bir sorun yaşamıyorum.Bu racerın sıfırına verilecek para ile git cbr125 al yada biraz daha bekle temiz ikinci el hyosung gt250 al ama dersen ki ben alırım adam gibi kullanırım baya uzun sürede değiştirmek istemem o zaman al.Nacizane fikrim yinede alma bence bir kullanıcı olarak diyorum.Afyona selamlar bu arada.
2007 racerlar geldimi acaba ?
Aşkım Sadece Motorum
2007 ile 2006 arasında hiçbir fark yok kasım sonundan itibaren geldi.Ben kasım sonunda aldım 2007 modeldi.Her trlü kağıdında öyle yazıyor.Zaten adamlar 2007 model yaptık geliştirelim dememişler.2006 dabir farkı yok en azından ben göremedm
oradaki rakam aynen doğru ama 6 adet kullanıldığı için 6x4 =24 ytl +artı yağ değiştirmek zorunda kalıyorsun ve işçilik ödüyorsun 50-60 ytl ye halledilebilecek bir durum ama debriyaj balatası ilk km de dahi yanabilir kullanım ile alakalı mesela ben ilk 3500 km de değiştirdim ikinci debriyaj balatası 12.500 bakımı ile değişti kullanıcı hatasına çok açık bir durum bu
ayrıca arkadaşlar lütfen listemizi güncelleyelim kontrol edin eğer listede yeralmıyorsanız mesaj atın ekleyeyim...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
bence 17 yap.16 pek fazla etki yapmaz gibi geliyo bana.17 yi taktıktan sonra motor 130 görür bence ama frenler durdurur mu bilmem
ben ön dişliyi kanuni windy nin 17 lik dişlisini taktım.. baya bir rahatladı düz yolda 130 kapanarak görüyorum.yokuş aşşağı 140 ı gördüm ama motor nerdeyse yanıyordu
ohhh my god please send me azrael in a woman; while i die , i want to fucking with her
İşte son listemiz beyler eksik var ise veya listeye eklenmemiş olan arkadaş varsa mesaj atsınlar...
1-NicemaN - KIRMIZI- 34 TK 0160
2-ermac - MAVİ-34 ADH 40
3-ammsav -YEŞİL - 34 TG 3526
4-Tencere -REPSOL
5-Piriyatel -REPSOL
6-BLOODMN- - KIRMIZI-
7-titanxxx
8-gopreis- - KIRMIZI-
9-tlgzl
10-gazkesmez
11-only_wolf17
12-sahinhakan04
13-Racer Evren
14-d3li_styla
15-sahinhakan04- MAVİ-
16-omerowen- MAVİ-33 R 3488
17-tunde
18-lewoonline
19-serkanADH13-YEŞİL -
20-Selcuk YILDIZ - MAVİ- 29 AT 200
21-blade7 -REPSOL 20 LY 165
22-xardias ????
23-pecobra - KIRMIZI-60 tu 590
24-ÇAĞ- MAVİ-34 EF 7854
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
NİCEMAN sanırım sorunların çözüldü, artık eskisi kadar sık gözükmüyosun sitede. bizi fazla ihmal etme ve benide listeye kaydet SAYGILARIMLA
25 TEFLON repsol 34 ACL 26
yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.
Arkadaşlar Nisan ayında yapılacak MOTO GP ye topluca gidelim derim ben..
Bilet bula bilecek arkadaşlar şimdiden organize olsun, bulamayacak arkadaşlarada yardımcı olalım..
Düşünsenize 30 40 Racer İstanbulpark'a giriyoruz..
Tam super olur valla )
Hem tanışmış oluruz , konuşuruz şurdan burdan..
ARKADAŞLAR;
Biz kanuri raceri alırken özelliklerinde 14,96 HP yazmıyormuydu, şimdi kanuni'nin resmi sitesinde racer 200 12,44HP yazıyor. Ben mi yanlış hatırlıyorum, yoksa BİRİLERİ BİZİ Mİ KEKLEDİ,
aman zaten kanuninin resmi sitesinin alt tarafında "Kuralkan fiyat,ürün ve ürün özelliklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar" yazıyor. Bana ne oluyorsa...:
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
birinci sayfada
Maks. Güç : 14,96HP/7500dev./dk.
yazıyor belkide motorda bir kaç değişiklik yapmışlardır.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Boşuna tartışmayın 12 mi 15 mi çünkü bana ikiside inandırıcı gelmedi.Şuan Kymcom var 12 bg ve 150 cc ama eski kanuni racerımdan çok daha seri ve daha süratli ki racerdan sonra bana yavaş gelir seri değildir ama idare eder diye aldım fakat makine gayet seri atak ve hızlı çok şaşırdım.Bu arada eski kanuni racercı ve yeni bir kymcocu olarak tavsiyem kymconun şu yeni racing modelne bakında bi karar verin.
8-11 Mart arası, Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı 14. İstanbul, Uluslararası Motosiklet Fuarı yapılacak.
Organizatorun web sitesi:
http://www.interteks.com/Fuarlar.aspx?Cat=2_6&ColId=19
Gidecek olan arkadaşlar varmı ? Ben orada olacam
Aşkım Sadece Motorum
Şu an bu konu içerisinde 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 misafir)