yo kawasakının 3.800 e var 250cc
nınja250
yo kawasakının 3.800 e var 250cc
nınja250
egzoz sesini merak edenler izlesinler tabi yanına gelip dinlemekle buradan dinlemek arasında dağlar kadar fark var
http://www.caykarakardesler.com/racer/racer200.AVI
http://www.caykarakardesler.com/racer/racer201.AVI
http://www.caykarakardesler.com/racer/racer202.AVI
Aşkım Sadece Motorum
Bu aralar ya kimse motora binmiyor yada bizim racer problem çıkarmıyor... Yazsanıza kardeşim olanı biteni... Kimsede bi yenilik yokmu ? Yeni keşfedilen bi modifiye falan?..
Piriyatel bu arada çekimler güzel .... Ellerine sağlık..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
kaç yaptın en fazla
Bizim bir arkadaşta ybr var racerları geçiyom diyo yalan mı diyo ne arkadaşlar
arkadaşlar kar-kış demedim gittim buğün racer i aldım.üstüne bide 25 km yol yaptım...ohhh beeee
çok memnun kaldım ama bi sorum olucak...
ilk defa vitesli motor kullandığım için kalkışta biraz sorun yaşadım.Birkaçkere tekleyip istop edince motor marş basmaz oluyor.ayaktan çalıştırınca tekrar düzeliyor.aküyü yarıya kadar boşaltıp tekrar aküyü şarj etmelerine ramen kalkışta ard arda iki defa tekletip istop edince marş yine basmıyor.
Aceba aküdemi sorun var yoksa motor boğuluyormu?Sizdede oluyormu????
ya bide kask sorunu var. max v 200 diye bi kask gördüm 140 ytl fiyat çekti bilen varsa fikrini söleyebilirmi.
yada başka marka ne önerebilirsiniz??
ohhh my god please send me azrael in a woman; while i die , i want to fucking with her
dostum bende almayı dusunuyorum fakat honda cbf 150 de guven verıyo kararsızım sence racermı cbf mı
kardeş bende 190 kusur boy war. ondan kanuni yi tercih ettim. iyiki tercih etmişim.ama cbf hakkında pek bilgim yok sadece interneten gördüğüm resimler.
yinede sen bi kıyasla derim bakarak ama.görünüşte kanuninin yanından bile geçemez
ohhh my god please send me azrael in a woman; while i die , i want to fucking with her
ya bu racer dan canı yanan yokmu?
Teşekkürler Gerisi Gelecek
Dostum Racer200 lerde Akü sorunu vardır motor tam şarj etmiyor ama sendeki proglem farklı olsa gerek yeni motor olduğu için yapmaması lazımdı normalinde gündüz leri parklarla sürüş yap en fazla akü 5-6 ay gidiyor benim aküde bitmeye başladı zaten değiştirip kuru akü alacamarkadaşlar kar-kış demedim gittim buğün racer i aldım.üstüne bide 25 km yol yaptım...ohhh beeee
çok memnun kaldım ama bi sorum olucak...
ilk defa vitesli motor kullandığım için kalkışta biraz sorun yaşadım.Birkaçkere tekleyip istop edince motor marş basmaz oluyor.ayaktan çalıştırınca tekrar düzeliyor.aküyü yarıya kadar boşaltıp tekrar aküyü şarj etmelerine ramen kalkışta ard arda iki defa tekletip istop edince marş yine basmıyor.
Aceba aküdemi sorun var yoksa motor boğuluyormu?Sizdede oluyormu????
ya bide kask sorunu var. max v 200 diye bi kask gördüm 140 ytl fiyat çekti bilen varsa fikrini söleyebilirmi.
yada başka marka ne önerebilirsiniz??
olmazmı Ben bikere kaza yaptım bacağım çok acıdı ondan sonra modifiye yaptım zatenya bu racer dan canı yanan yokmu?
arkadaslar cbf 150 honda nede olsa heryanıyla güven verici fakat konsep farklı gezinti motoru gibi benim arkadaşta var burada burada 8 motorluyuz biz fakat biyere gittiğimiz zaman ilgiyi benim motor daha çok çekiyor hız konusunda ben daha hızlıyım ama o daha seri benim gt250r hoşuma gidiyor manyak 200 vuruyor tabi parasıda öğle
Aşkım Sadece Motorum
arkadaslar bu haftasonu motor almayı dusunuyorum da 2.el. her başlığı tek tek ınceleyemıyorum. heleki 67 sayfa ise.
sorum:
sorun yaşan varmı varsa ne yaşadınız?
Eğer Racer 200 almayı düşünürsen ; Kendi adıma ciddi hiçbir sorun yaşamadım ve motor sorunuyla hiç yolda kalmadım.. Ama genelde bir akü problemi var bide orjinal zinciri dandik.. Geri kalan da tamamen senin kullanımına göre değişir..
Ben bakım ve modifiye dışında hiç tamire gitmedim servise mesela.. Ama adı Kanuni olunca ağzı olan konuşuyo... Umarım tam kendine göre bi motor bulur ve alırsın.. Şimdiden hayırlı olsun...
eveeet arkadaşlar kullanıcı listesini güncelliyorum ilk sayfadaki listede ismi olmayan arkadaşlar lütfen belirtsinler
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Teşekkürler arkadaşlar.Allah Hepimizi Kaza Beladan Korusun.
Kardeş benide ekleyiverebilirmisin listeye....
Bu arada servisteki arkadaşlar motorun rodajını yaparken : 1. viteste rampada son surat giderek motoru olabildiğince zorlanması gerektiğini ısrarla söylüyorlar.En iyi motorun böyle açılacağını söylüyor.Bunada egzosları kızartmak deniyormuş.Birkaç kere onların anlattığı gibi motoru zorladım.sonra düz yolda (ben 90 kiloyum 1,92 boy . birde arkada 65 kiloluk arkadaş var) hız denemesi yaptım ; sonuç 120 de tıkandı.Daha fazla gitmadi.Heralde tek başıma olsam bide iyice motora pısarak bassaydım 125-130 u bulurdu.(şu an hiçbir modifiye yapmadım) bide buna modifiye yapılacak 2000 den sonra , siz ne düşünüyorsunuz...Son hız ne görüyorsunuz?
21-blade7 -repsol - 20 LY 165
ya 57 kiloyum 120 yi geçemedim bide 60 la giderken motor stop edip arka teker kitlendi ALLAH 'tan bişey olmadı hemen debriyajı sıktım birazda tırsar oldum sağı solu belli olmuyo bide hakkaten zor çalışıyo elli kere bastığım oluyo soğuk havada gece felan
bide millet uzaktan görüyo honda sanıyor o honda değilmiydi diye soruyolar bazen yazıları söktürüp honda cbr 200 repsol yazsak nasıl olur yeni çıktı deriz :D
Kardeş buğün tek başıma çıktım otobana bastım gaza (motora tam kapandım tabiri caiz ise motor ile bütünleştim) 120 dedi kaldı.şuan motor 160km de.Sende neden böyle yapıyor bilmiyorum.Belkide yukarda dediğim gibi rampada motoru zorlaman lazım açılması için
Sende olan motor stop etmesi bendede oldu ama ben 1 den ikiye atarken oldu.sanırsam vites geçerken tam iyi kaldıramadığım için vites yerine oturmadı.ve teker kızakladı.neyse allah korumuş kardeş...
xardias dostum, yine sen bilirsin ama bence rodajdan çıkmadan motora fazla yüklenmen doğru değil.. Yerinde olsam ilk 500-600 km. de motoru bağırtmadan , uygun devirde ve 60km/sa. altında kullanırdım...
Niceman arkadaşım bu forum senin sayende başlamıştı önce bunun ve bana yazdığın cevap için (halojen far hakkında) teşekkür ederim...bir şeyi daha merak ediyorum.Bu halojen far markası hakkında yada püf noktası olabilecek bir şeyler söyliyebilirmisin......biliyorum cok geç ceap atıyorum ama internete gitmek biraz zor oluyor benim gibi küçük şehirlerde yaşıyanlar için....tekrar teşekkürler ve kazasız sürüşler...
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)