yaa bizim tükanın yukarısında birinde var 200 r ama motor dökülüyo ses geliyo heryerinden bilmiyom walla . ama duruş olarak mükemmel motor . olanlar güle güle binsin (:
yaa bizim tükanın yukarısında birinde var 200 r ama motor dökülüyo ses geliyo heryerinden bilmiyom walla . ama duruş olarak mükemmel motor . olanlar güle güle binsin (:
Öncelikle motor tutkunu arkadaşlarıma abilerime kardeşlerime mrblr. Forumu iştahla okudum kah Niceman'ın sorunlarıyla hiddetlendim üzüldüm kah priyatel'in fotolarıyla tebessüm ettim. Kanuni raceri almaya 3 kez karar verdim 3 defada vaz geçtim geçenlerde arabayla işten dönerken bi honda bayisinin önünde bi motor gözüme ilişti CBF 150 kataloğunu aldım fiyat konusunda bilgi aldım bu motor aşağı yukarı Kanuni ile aynı hesaba geliyor. Motor kültürüne çok yeniyim belkide cbf ile kanuniyi karşılaştırmak yanlış ama sizin tecrübeleriniz bana ışık tutucak kanuni çok güzel görünüyor hondada markasıyla güven veriyor siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Sevgiler Saygılar
Kazasız Belasız Sürüşler...
markasına güveneceksin git suzuki, yamaha al, yok bu tipte bir motor alacaksan beldesan mıdır, mobiylette midir nedir onunda var buna benzeyenleri
arkadaşlar bu arada nişanlandım. ve bu nedenle motoru satsam mı diye düşünüyorum. Malum hayat tarzı değişince bazen motora binememe gibi bir probleminiz olabilir. Buna da dikkat edin.
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
Bloodman ne mobileti ya kafamı buluyorsun benimle. cbf 150 yi görmedin sanırım yakından.
ben hodanın siyahını önerim sana hem çok güzle hemde raht kullanırsın bu motoru digital vites göstergeside var herkez kendi motoruna iidiyor böle birsey yok hondadan vazgeçme kanuni filan yaramaz
cbf 150 çok güzel bir motor, fotograflardaki gibi degil gidip görmeni ve fiyatlari düşük seviyedeyken edinip kafanin rahat olmasini tavsiye ederim.
wlla kanuniye ne dersiniz ben bilmem ama :D bu motor hiç şekill dil bide race tarzı die düşünüosan hepten batmışın :D bence kanuni biras modify le fısktık gibi motor :D
ama senn kararrın böle ince bi motorun üsründe durmak
piriyatel in resimlere bak bida düşün : dogru kararı sen wer:D
Kararsızlık kötü bişi yahu kışın geçmesini beklesem iyi olacak kim bilir belki kanuni daha iddalı bi modelle çıkar piyasaya. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
slm arkadaşlar uzun bi süre yoktum aranızda şimdi geldim
motorumu geçen hafta bi elden geçirttim ve motor süper oldu yapılan işlemler şöyle
1-ön dişli değişti büyük dişli takıldı
2-zincir değişti
3-arka dişlinin lastileri değişti
4-eksozlarınarka demirleri kestik ve daha büyük delikler taktık ses süper oldu
5-granajların içine mor lamba takıldı
motorun resimlerini yarın siteye koyucam
bı kere bu resım gercek degıl onu bılın bu motorun seklı kesınlıkle boyle degıl herakde bırkısı motoru oynamıs reısmlerıyle bunun on gıdonunda honda fılan yazmıyor hergun gordugum motor ayrıca bu varken neden racer alayımkı bence hoında alın rahatınıza bakın yoksa bu kanunıyle fılan motor ustası oluyorsunuz uzun yolu da pek rahat yapamazsınız zaten ama tipine laf yok
bence uğraşmaya deymez
yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.
ya abi ben yokken neler olmuş yaw.Ney arkadaşlar bizim burda artık havalar sogudu. Dün motoruma son kez bindim ve garaja soktum.Ha abi bi de size bi önerim var.Repsolu olanlar grenaşların içine turuncu led lambalar var.bi sag bide sol tarafa takın(en az 9 lu led lamba alın) , bide parka turuncu led lamba taktımı motosiklet geceleri harika görünyooo.
ya bu havalarda binebilen varmı?
ben bugun biniyim dedim sabah zaten çalışmadı motor vurdurmak zorundakaldım şimdi sümüklü gibi burnum akıyor :D
Aşkım Sadece Motorum
millet COooooooooooooKK saçma olcak ama bi sey sorcam
bi ttane kız arkım motolara merakım oldunu blir we bana kawasakinin
bi race moto resmini gösterdi we 4 milyar oldunu söledi we koptum
moto suppperrrrr bişi eger öleyse hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç kacırmam da
Bİ bilginiz war mı siz cede COk sacma diiiilmi :D neden ozaman burda 3 milyarlık kanuni için ugrasıoz ama bilgisi olan war sa sölesin
bencede saçma hem kawasakinin hem 4 milyar eski model olabilir 6 milyara 97 model gsx750r alabiliyorsun
Aşkım Sadece Motorum
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)