ohoooo millet almış başını gitmiş muhabbet ulen ne zaman toplaşıyoz
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Oda Güzelbaba ben de oynama yapıyorum, benim arka ampüller patlıyor onları değiştiriyorum, oynuyorum, ampülleri çok seviyorum
NicemaN Biz toplaşamıyacaz şöğle pilan yapmak lazım mesela 12.02.2007 saat 12:30 da kadıköy simit sarayında Tüm Racer200 Kullanıcılarının 1. Olağan Toplantısı Düzenlenecektir Gelmeyen Dop olsun :D bu şekilde bi yer belirliyelim 1 ay önceden belirleyelim sityi güncel takip edemeyen arkadaşlarda var çünkü mesela ben
Aşkım Sadece Motorum
slm arkadaşlar ben yani katıldım aranıza race almayı düşüne bilirim şimdi 60 sayfa okumaya girişirsem ohoo ama siz bana şu aletin en fazla çıkardığı sorunları ve 120 km'yi geçebilmesi için gereken parçaları bi toplu halde yazarsanız sewinirm
Dostum 120 geçmek istiyorsan performans dişlisi + çek zincir + takozlar değişecek + devre kesici iptali 130 üstüne çıkarsın ozaman encok zincir sesi sorunu var ben başka sorun yaşamadım şuana kadar
Aşkım Sadece Motorum
merhaba ben yenı uye oldum yazılarınız gercekten guzel bende 1 aya yakındır racer kullanıyorum ve bu sıteyı tam anlamıyla tanısamadıgım bır arkadas tavsıye ettı eger burdaysa ve bana yazarsa sevınırım kadıkoydekı servıste karsılasmıstık mavı racer benımkı artık bol muhabbetlere beraber ınsallah ama su anda memnun degılım haberınız olsun sorun çıkarttı bana nerdeyse sogıcam motordan :(
yarabbi bu günleridemi görecektim şükür kavuşturana ya ben buraya üye olalı
en az 3 hafta olmuştur ama aktivasyondan bişey anlamadığım için bi msj
yazamadım acemiliğe werin
zaten motoru 11 eylülde sipariş ettim oda gelmedi resmen bunalımdaydım nese bugün üyeliği
hallettik sordum bayiyede pazartesiye kadar gelir dedi de güya geçen ay sonu gelcekti
ben denizli çivrilden mehmet açıkcası piriyatel abiye özenerek babamında kanına girip :D repsol
aldırdım yaw inanırmısınız şu 63 sayfayı kaç kere hatim etmişimdir 7.sınıftan lise 2ye kadar pejo panter kullanıcısıydım
tanıdıklar bana şaşardı oturduğum zaman iki ayağım yere değmezdi ozamanlar hatta ilk 1 ay ewden kasanın üstüne çıkar biner bi kaldırıma yanaşıp inerdim hey gidi günler
nese bu benim ilk vitesli motorum olcak geldikten sonrada resimleri yayınlayacam burda
walla baya konudan konuya atladım ama kusura bakmayın
hayırlı olsun umarım kazasız belasız kullanırsın motorunu benimde ilk videsli motorumdu Sana tavsiyem 1000 km doldurmadan 5 bin deviri geçme bütün videslerde zaten 5. vides 5bin devir 60-70 yapıyor geçme sakın biraz sıkılacaksın ilk zamanlar ama motorun ileriki zamanlarına çok fazla etken ediyor. Aramıza Hoşgeldin
Aşkım Sadece Motorum
negüzel Forum sessiz sakin duruyor heralde RACER200 ler artık sorun vermiyor
Aşkım Sadece Motorum
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
sonunda geldi çok şükür ilk resimler ama kalite biraz düşük daha 2 saat önce montajı bitti inşallah yarın teslim alacam
ama grenajlar plastik o hoşuma gitmedi bidfe bana ağır geldi neyse bunada çok şükür
alınca daha kaliteli ve güzel resimlerle katılacam inşallah
yarın altımda
Dostum birçok arkadaş o sorunu çeşitli yollarla çözdü benim zincir sesiyle yaptığm mücadele 2 ay evvel sona erdi hatta resimlerini forumdada yayınladım sen halla çözemediysen sana buradan o parçaları ayarlayım kargoyla yolluyayım sen montaj et bende 0 zincir sesi var ama bende çek malı zincir var 16ytl bişey değil zincir sende değiştir yine çözemezsen piriyatel@hotmail.com msn den bana yaz ben sana o plastikten ayarlıyım yolluyum yardımcı olurum sana
Aşkım Sadece Motorum
arkadaşlar bu racer 200 de beyin varmi yoksa beyinsizmi ???
bir arkadaşin dediğine göre eğer beyin varsa chip taktırarak beygirini yukseltiyormuş , yoksa salla alma diyo yaw , bilen varmi?????
nasıl oluyomuş o beyin insaallah vardır da beygirini yükseltiriz
Valla beyni olacağını sanmıyorum okadar akıllı bir motor değil :D
Aşkım Sadece Motorum
esmer can sımdı se kanunı 200 cc alma mı dıorsun ben dusunuorumda kararsız kaldım ya senın son sozun nedır
esmercan ordamısın ozellıkle kanunı racerın mavı rengı hosuma gıdıor bazı kullanan arkadaslar var memnunlar hıcbır problemle karsılasmamıslar tabı sende kullandın herhalde bıde senın bılgıne danısalım
sonunda cinnet gecirdim ; canımın içi olan bilgisayarımı sattım . gidip alıcam bu kanuniyi allah sonumu hayır ettsin
Bu arada bu kanuni beyinlimi yoksa beyinsizmi kimse bilmiyomu yaw pufffff
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)