valal bundna fazla tkarsan bence bozarsın arka çanta ii olmus ama ben yan çantalrı beyenmedim ve çok gereksiz buldum zevkler tartısılmaz ama
valal bundna fazla tkarsan bence bozarsın arka çanta ii olmus ama ben yan çantalrı beyenmedim ve çok gereksiz buldum zevkler tartısılmaz ama
bencede sökme...
senin hoşuna gittiyse gerisi boş
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Çok hoş olmuş bence...
Bu motorların çıplak hali çok ufak ve gösterişsiz. Ama top case ve yan çantalar havasını değiştirmiş. Çok da hoş durmuş. Özellikle uzun yol yapıyorsan çok işine yarayacaktır ama tavsiyem özellikle top case yüklüyken virajlara çok dikkatli gir dengeyi bozuyor malum motorun ağırlık merkezi değişiyor. Güle güle kullan...
tebrikler çok baaşrılı olmuş. motorda zaten hafifte olsa turing havası vardı,tamamlamış bence.
topcase biraz abartılı olmuş ama yan çantalar öle göze kötü görünmüyo gibi geldi bana... Tabi tercih en son senin..
bence çok güzel olmuş tebrikler. motorun tipi müsait zaten. başka fotoları varsa görmek isterim. bence ön jantı 5 kollu olanla değiştirmek lazım.
Bence güzel olmuş motora yakışmış hiç sökme derim...
Discovery Detailing Adana
bence çok yakışmış zaten kanuninin bu modeli race değil tourıng tarzı bişey yan çantalar ve topcase bence çok iyi durmuş yakışmış ve daha kalıplı durmuş motor depo üstü çanta da sırıtmayacaktır güzel bence yapılabilir...
Merhaba
Eğer çantaya gerçekten ihtiyaç duyuyorsan takacaksın. Ve takarkende kullanılma durumuna ve motora uygun takacaksın. Bana göre sırıtan bir yönü yok. Önemli olan ihtiyacını karşılayıp karşılamadığı.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
bu bişey değil ben topcase takılmış 1000rr bilem gördüm korkunçtu allah bir daha göstermesin
Çok hoş bence ama yinede fikir senin
Kaza Anında Sizi Korur...
Bence de iyi durmuş arka çanta hiç çıkarma.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
güzel olmuş...........................
herkeze önerileri için tekrar teşekkür ediyorum
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
eğer ihtiyaç duyuyorsan yaptır gitsin kardeşim.kim ne derse desin.sen bu motora zevk almak için biniyorsun uzun yolda bir şişe suyu bile koyacak yer olmadıktan sonra neye yarar..ihtiyacın varsa yaptır gerçekten çantalar uzun yolda çok iş görüyor..
fena olmamış yaw
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Cok cok yakışmamıs, ama çok çokta kötü durmuyor. Takılabilir bence
Motor rengin güzel deil baştan bunu sölemek isterim eğer daha ılımlı bir renk almış olsaydın rengi birbirine benzer bu çanta üçlemesi gayet güzel durabilirdi.Ama kesinlikle renk dışında çok güzel duruyor.Ki zaten race motor havasında bir motor olmadığı aşikar...Bence kesinlikle güzel durmuş az da olsa enduro-touring havası var yane..Ama depo üstü çantası ile daha güzel bir görünüm kazanırsın.Bide keşke tel jant olsaymış..Çok sey istedim.Ama ihtiyacın doğrultusunda hiç düşünme ypatır...
AKIN FİDAN
Dostum o çantalar lazım değilse taktırma kesinlikle
Şu an bu konu içerisinde 79 kullanıcı var. (0 üye ve 79 misafir)