Kanuni Racer Kullanıcıları
Reklamlar
-
17 Ağustos 2006, 21:51
slm arkadaslar sıze bı sorum olcak benım racerın kmsı 1500 oldu hala yuz onu gecmıyor genelde yuksek devırde kullandım yınede aynı bazıları yuz otuzdan falan bahsedıyor.galıba ınıs asagı yapıyorlar yada benım motorda bırseylık var.yada bı degısıklık falanmı yaptınız motorda
Reklamlar
-
18 Ağustos 2006, 12:51
BEYLER;
ÖNCELİKLE bizim motorların kitabında maksimum hız 100 yazıyor %10 da pay bırakmışlar. yani 110 son hızı. ister kabul edin, ister etmeyin. Rampa aşağı ben boşta çalışmazsen 80 yaptım. ama benimki de tam gaz 120 yi geçmedi daha.
İKİNCİSİ servis işine gelince istanbul servislerini bilmem ancak, benim bulunduğum ilcede bir oto elektrikçisi vardı. Adam kanuni yetkili servisi olmuş. Motoru götürmeye korkuyorum valla ne yapacağımı bilemiyorum. adam oto elektrikçisi ya ne anlar motordan. ve bu adam kanuni nin resmi internet sitesinde yetkili servis olarak gözüküyor.
ÜÇÜNCÜSÜ biri bizim mesajlarım mı siliyor ya 76 sayfaydı 58 e düşmüş durumda. bilgisi olan varmı.
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
-
18 Ağustos 2006, 12:54
Evet Ya Bende Onu Dicektim 79 Sayfa Vardi Sayfalar Azalmiş Heralde Nicaman Silmiştir Server Olduundan Dolayi Soracaktimda Dedim Hadi Boşver
-
18 Ağustos 2006, 13:40
dörduncu vıtesde 110 yaptıgını söyleyen var,bızımkı anca besıncıde zorla bu hızı yapıyo,anlamadım gıttı bu hız ısını
-
21 Ağustos 2006, 09:28
ARKADAŞLAR geçen bi motor gördüm. Önü racer arkası teksas200. Ya bu kadar kötü bir durum olamaz ya, kötü bir kamera şakası gibi ya, önü aynı bizim motor, ön lastik daha kalın ve dişli, çamur motorları gibi, jantları değişik, aynalar kollarda ve nikelajlı, arkası daha değişik. ismi de teksas200. resmini bulursam yollarım. ama çok sinirime gitti.
-
22 Ağustos 2006, 23:26
-
23 Ağustos 2006, 00:05
piriyatel kardeş sen hyosung u al pişman olmassın bi bin bak 250 motor sözde ama üstüne binince uzuyo gidiyo...50 cc den o kadar fark edecegini aklına bile getiremessin ben de alacaktım ötv ile birlikte fiyatıda uzadı gitti..
-
23 Ağustos 2006, 14:06
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
-
23 Ağustos 2006, 14:11
ewet cok iyi motor cbr125 5.500 ytl gt250r 8.000ytl yan yana durunca gülesi geliyor kafama taktım alacam 4 taksitim kaldı motorun parasının bitmesine bitince 3milyara satabilirsem motoru 5 milyara kredi çekecem heralde 0 olmasada 2. el temiz bulabilirim sanırım birtane buldum performans egzozu ve filitreyi değiştirmiş adam bikaçta görsel değişiklik yapmış manyak duruyo ama racer ımada çok alıştım :(
-
23 Ağustos 2006, 14:16
büyük dağın dumanıda büyük olur ona göre
piriyatel adlı üyeden alıntı
ewet cok iyi motor cbr125 5.500 ytl gt250r 8.000ytl yan yana durunca gülesi geliyor kafama taktım alacam 4 taksitim kaldı motorun parasının bitmesine bitince 3milyara satabilirsem motoru 5 milyara kredi çekecem heralde 0 olmasada 2. el temiz bulabilirim sanırım birtane buldum performans egzozu ve filitreyi değiştirmiş adam bikaçta görsel değişiklik yapmış manyak duruyo ama racer ımada çok alıştım :(
-
23 Ağustos 2006, 15:03
NicemaN adlı üyeden alıntı
yahu kardeşim racer la işin yoksa yazma buraya yoksa seni şikayet edip banlatacağım siteden ilgisiz ve alakasız konuları yazma buraya yok şu şöyle demiş yok kurye arkadaşın varmış bizi ilgilendirmez hangi servis in ne olduğunu biliyoruz motorumuzun nasıl tamir edildiğinide kime yalakalık yapmaya çalışıyorsan boşuna uğraşıyorsun gelirsin Bay-Moto ya görürsün işçiliğinide aldığı parayıda senden daha kaliteli insanlar olduğunu çok rahat söylerim iddiada ederim çünki senin övmeyi düşündüğün yada övdüğün servis gibi garantili arızalarda işçilik ücreti ve garantili değişen parçanın parasını almayan insanlar ... Şimdi sana tavsiyem bir daha kanuni racer almadan buraya yazma oturup kendi motorunuda övme kısacası senin burada yerin yok işinde yok şimdi hadi canım kendini işine ver sen .....
Kendinize ve motorunuza iyi davranın
sen asıl söylediklerine dikkat et kardeşim ben burda polemik yapmıyorum. ben sanada birşey söylemiyorum. ben kimseye yalakalıkta yapmıyorum. bu hafta sizin o iyi dediğiniz servisin bendeki faturasını buraya koyacağım.
sen neyine gocunuyorsunki. benim sana lafım yok. insanları bilinçlendirmeye çalışıyorum.
ben sana diyorumki benim eski motorumda kanuniydi sen hala okumadan yazıp duruyorsun.
ispat istiyorsan en kısa sürede getireceğim merak etme.
burası forum ve paylaşım portalı değilmi bende bu forumun üyesi isem seninde insanları yanlış yönlendirerek yazdığın gibi bende yazabilirim. ancak ben başıma gelenleri anlatıyorum şimdi değişmiş olabilir o dediğim servis.
bu arada ne yani millet överken yazsın bişi olmuyorda biz yazıncamı böyle oluyor. kardeşim( bak kardeşim diyorum.) senin yazdığın gibi insanları tanımadan etmeden yok o senden daha kalitelidir. demiyorum. yazında, yazdığın gibi.
geçenlerde senin motorunda sorun oldugunda ve yapmadıkların sende fabrikaya ziyarete gideceğim dediğinde, bende yazmıştım. sizinle beraber gelebilirim diye maksat insanlık olsun.
benim burda yapmaya çalıştığım olay; ki hala anlamadıysan. sadece insanları bilinçlendirmek.
ben kendi motorumuda övmüyorum. sizin yazkılarınıza istinaden 3500 km. oldu ve yağı değişti sadece. bu övmekse tamam kabulumdür.
Senin gibi öfkeyle cevap vermiyeceğim. kavgalar topluluk arasında yapılmaz. provakatorluktur bu senin yaptığın. sadece seviyeli tartışmalar olur.
şimdi ben diycemki " arkadaşlar hyosung alın süper motor" budamı yalakalık veya budamı provakatorluk.
ama senin yaptığın düpedüz provakatorluk. ve hatta sanırım ben senın yapmaya çalıştığın şeyide anladım. markayı yukarılara çıkartıp 2. el piyasası yapıyorsun sanırım. yoksa neden bukadar çok sinirleniyorsun anlamıyorumki.
Faturasını en kısa sürede scannerdan geçirip buraya koyacağım.
Kazasız sürüşler dilerim.
-
23 Ağustos 2006, 18:31
ArkadaŞlar TartiŞmayalim LÜtfen Gerek Yok Sadece Bİraz Saygi GÖsterelİm Bİrbİrİmİze Yeter
-
24 Ağustos 2006, 14:52
yaw arkadaşlar neden tartışıyosunuz burda önerilerimizi yeniliklerimizi paylaşacagımız yerde siz birbirinizi yiyosunuz bunlara gerek yok..
-
24 Ağustos 2006, 16:26
arkadaşlar kusuruma bakmayın. benim kimse ile tartışmaya çalışmıyorum.
sadece geçen sene başıma gelenleri ve yaşadıklarımı paylaşıyorum. yoksa neden durup dururken birileri ile zıt düşmeye çalışayımki.
-
24 Ağustos 2006, 18:11
slm mıllet ben alalı 6 ay oluyor evet bu akü sorunu bendede var şarj tam dolmuyor ve arka ayaklarıa dıkkat et dostum benımkısı 2.ayda dustu kaynattırıp boyattım ve hız 120'yi geçmiyor diş degiştirdimde 130 yapıyor,
sana hayırlı olsun ve minibusun yanında taksılerede dıkkat et anıden çıkış yapıyorlar.
NicemaN adlı üyeden alıntı
arkadaşlar aranızda Kanuni Racer kullanıcıları varsa burada toplanalım ben alalı 1 hafta kadar oldu birlikte düşüncelerimizi paylaşmak isterim...
Ahanda listemiz beyler
Listede ismi ve detayı olmayan arkadaşlar lütfen detayları belirtiniz...
1-NicemaN - KIRMIZI- 34 TK 0160
2-ermac - MAVİ-34 ADH 40
3-ammsav -YEŞİL - 34 TG 3526
4-Tencere -REPSOL
5-Piriyatel - REPSOL
6-BLOODMN-KIRMIZI
7-titanxxx
8-gopreis-KIRMIZI
9-tlgzl
10-gazkesmez
11-only_wolf17
12-sahinhakan04
13-Racer Evren
14-d3li_styla
15-sahinhakan04-MAVİ
16-omerowen-MAVİ-33 R 3488
17-tunde
18-lewoonline
19-serkanADH13-yeşıl
-
25 Ağustos 2006, 15:16
ARKADAŞLAR;
şu zincir sesi gelmesin diye taktığınız parça neye benziyor ya, zinciri sonuna kadar gerdim, nerdeyse kopacak, hala bir yerlere değiyor çukurlara girdikçe, milletin yanından birinci viteste zor gidiyorum çatur çutur. bu parçanın şekli şemali nasıl, ben yaptırayım bari.
-
25 Ağustos 2006, 15:26
bloodmn oda işe yaramıyor bugun bizim bayii ye ziyarete gelecekler bu arada benim motosiklete bakacaklar bakalım bu seferde kanuni buna nasıl bi pratik uygulayacak akşam size sonuçları bildiririm...
-
25 Ağustos 2006, 16:04
Arkadasım,
O söyledigin BAY MOTO servisini ben dahil birçok arkadasım kullanıyor ve hiçbirimizin bir sıkıntısı yok. hele oradaki muharrem ustamızı arasan bulamazsın heralde ist da. O para gözlü gibi tanıtmaya calıstıgın adamların gecen cumartesi sabahı yanlarındaydım bazı parca degisiklikleri nedeni ile. Sabah sabah kahvaltı etmeden bırakmadılar. Cayımızı içtik tabi aslında ben içemedim gülmekten. O kadar sıcak samimi insanlarki. Su anda senin tavırlarında mı bir sorun olabilir acaba diye dusunuyorum.
Yoksa oradaki arkadasların hepsini cok iyi tanıyorum ve hepside cok güzel insanlar.
Hak etmedikleri parayı almazlar.
Hatta bazen hakettiklerinide almazlar. Sen üzme kendini bu kadar. Eger begenmiyorsan gelmezsin oluır biter. ;)
okanogur adlı üyeden alıntı
sen asıl söylediklerine dikkat et kardeşim ben burda polemik yapmıyorum. ben sanada birşey söylemiyorum. ben kimseye yalakalıkta yapmıyorum. bu hafta sizin o iyi dediğiniz servisin bendeki faturasını buraya koyacağım.
sen neyine gocunuyorsunki. benim sana lafım yok. insanları bilinçlendirmeye çalışıyorum.
ben sana diyorumki benim eski motorumda kanuniydi sen hala okumadan yazıp duruyorsun.
ispat istiyorsan en kısa sürede getireceğim merak etme.
burası forum ve paylaşım portalı değilmi bende bu forumun üyesi isem seninde insanları yanlış yönlendirerek yazdığın gibi bende yazabilirim. ancak ben başıma gelenleri anlatıyorum şimdi değişmiş olabilir o dediğim servis.
bu arada ne yani millet överken yazsın bişi olmuyorda biz yazıncamı böyle oluyor. kardeşim( bak kardeşim diyorum.) senin yazdığın gibi insanları tanımadan etmeden yok o senden daha kalitelidir. demiyorum. yazında, yazdığın gibi.
geçenlerde senin motorunda sorun oldugunda ve yapmadıkların sende fabrikaya ziyarete gideceğim dediğinde, bende yazmıştım. sizinle beraber gelebilirim diye maksat insanlık olsun.
benim burda yapmaya çalıştığım olay; ki hala anlamadıysan. sadece insanları bilinçlendirmek.
ben kendi motorumuda övmüyorum. sizin yazkılarınıza istinaden 3500 km. oldu ve yağı değişti sadece. bu övmekse tamam kabulumdür.
Senin gibi öfkeyle cevap vermiyeceğim. kavgalar topluluk arasında yapılmaz. provakatorluktur bu senin yaptığın. sadece seviyeli tartışmalar olur.
şimdi ben diycemki " arkadaşlar hyosung alın süper motor" budamı yalakalık veya budamı provakatorluk.
ama senin yaptığın düpedüz provakatorluk. ve hatta sanırım ben senın yapmaya çalıştığın şeyide anladım. markayı yukarılara çıkartıp 2. el piyasası yapıyorsun sanırım. yoksa neden bukadar çok sinirleniyorsun anlamıyorumki.
Faturasını en kısa sürede scannerdan geçirip buraya koyacağım.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
29 Ağustos 2006, 12:23
eveett arkadaşlar motosikletimin 7500 bakımını yaptırdıktan sonra istanbul dan Ayvalığa doğru yola çıktım toplam 1500 km yol yaptım yağını ayvalıkta sanayiden aldığım castrol marka 15-40 yağ ile bizzat kendim değiştirdim gidip gelene kadarda allah ne verdiyse bastım gazı iyice zorladım hiç bir sorun çıkarmadı sağolsun tek rastladığım sorun dönüş yolunda çok zorladığım anda debriyaj iki kez kaçırdı sanırım çok fazla yüklendim ama motoru test etmek için bayağı verimli bir yolculuk oldu ha unutmadan birde grenaj civatası çıkmıştı yerinden beyler kısacası motorumdan şu an gayet memnunum allah tadımızı bozmasın...
beyler artık buluşmak içinde bir tarih belirleyelim diyorum sizden fikir bekliyorum artık...
-
29 Ağustos 2006, 12:37
niceman sevindim kanunınle mutlu olmana (gercekten cıddıyım takıp edıyodum bı suredır)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler